Şimdi Ara

htc one ya da android teli hard disk e baglamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hard disk android tabletim goruyor ama neden htc one m gormuyor gormesi icin ne yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

Arkadaslar hard disk android tabletim goruyor ama neden htc one m gormuyor gormesi icin ne yapabilirim.

Otg kablo ile gormesi lazim ben kullaniyorum. Hem flash bellek , hemde tasinabilir hdd var ikisinide rahatlikla goruyor.

• quote:

Arkadaslar hard disk android tabletim goruyor ama neden htc one m gormuyor gormesi icin ne yapabilirim.

Usb otg nin gücü yetmiyor , dışardan enerjisini adaptör ile sağlarsan htc one da görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

quote:

Otg kablo ile gormesi lazim ben kullaniyorum. Hem flash bellek , hemde tasinabilir hdd var ikisinide rahatlikla goruyor.

Nasil goruyor ek bir program vs ile mi.

• Benim telefon da HTC ONE M7 ve 1 TB'lık Hard diskimi görmüyor, fakat 32 Gb'lık flash belleği görüyor...Telefonda Paragon NTFS&HFS+.apk uygulaması yüklü, buna rağmen görmüyor...

• USB kablosunun uzunluğu sorun yaratmış olabilirmi?...80 cm'lik telefonun şarz kablosu ile bağlıyorum...

• quote:

Bu size yardımcı olabilir

Sony XPERİA ve Diğer Android Cihazlarda Hard Disk 💿 1024 GB Nasıl Çalışır USB Bağlanabilirliği YP#14

https://www.youtube.com/watch?v=zhPeDToKuK8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.