Şimdi Ara

HTC telefonunu Teleservice yerine KVK'ya gönderen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonum 1 aydır teleservice gidip gidip geliyor sorun bir türlü çözülmedi,araya htc müşteri temsilcileri,ekip lideri vs de girmesine rağmen hiç bir şey yapılmadan geri gelecek sanırım 3.defa.

Ekip lideri telefonun teleservisten gelince KVK ya gönderin onlar ilgilensin dedi. Benim bildiğim kadarı ile HTC ye sadece teleservice bakıyor,adamın demesine göre KVK da bakıyormuş.

Forumdan HTC telefonunu KVK ya gönderen oldu mu acaba,olduysa problemleri vs çözüldü mü, bu konuda ilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. En fazla 1-2 gün vaktim var. Duruma göre ya kvk ya ya da tekrar teleservise göndereceğim.

şimdiden teşekkür ederim.

• Telefon dün kapatılmıştı sistemde öyle gözüküyordu,kargo bilgileri yoktu. Bugün kargo gelmiş,birazdan getirecekler bana,%100 yine bir şey yapılmadı sistemdekilerin aynısı yazıyorsa eğer.

Yukarda bahsettiğim gibi yok mu HTC telefonunu KVK ya gönderen kimse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 17 Mart 2016; 12:27:03 >
  • Sizinle aynı durumu yaşıyorum 4 kez teleservise gitti telefonum fakat sorun cozulmedi hatta geldigi gün yine kapanip acilma sorunu devam ediyordu. Htc yetkilisi bana da bu kez Kvk'ya gönderin dedi ama olumsuz yorumlar yüzünden tereddüt ettim. Siz naptiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fableprinces

Sizinle aynı durumu yaşıyorum 4 kez teleservise gitti telefonum fakat sorun cozulmedi hatta geldigi gün yine kapanip acilma sorunu devam ediyordu. Htc yetkilisi bana da bu kez Kvk'ya gönderin dedi ama olumsuz yorumlar yüzünden tereddüt ettim. Siz naptiniz acaba?

kvk ya gönderdim başta ufak garanti sorunu çıktı ortaya onu hallettim,sonrasında sorun çözülmüş olarak telefon geri geldi.

Batarya değişmesini istiyordum,müşteri temsilcisinin ve kağıtta yazana göre parça değişmiş,ne kadar doğrudur bilemem.Sonuçta biz parça değiştiğini anlayamıyoruz.
  • Biraz geç gördüm tesekkurler cevap icin bir de kac gunde geldi acaba kvk dan ?

• KVK ya yollamıştım. Benden kaynaklı bir sebepten ötürü çalışmıyordu. Bir ay boyunca parça değişimi diye yazmışlardı. Sonra telefonun yenisi geldi. Aklıma takılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Sizinle aynı durumu yaşıyorum 4 kez teleservise gitti telefonum fakat sorun cozulmedi hatta geldigi gün yine kapanip acilma sorunu devam ediyordu. Htc yetkilisi bana da bu kez Kvk'ya gönderin dedi ama olumsuz yorumlar yüzünden tereddüt ettim. Siz naptiniz acaba?

kvk ya gönderdim başta ufak garanti sorunu çıktı ortaya onu hallettim,sonrasında sorun çözülmüş olarak telefon geri geldi.

Batarya değişmesini istiyordum,müşteri temsilcisinin ve kağıtta yazana göre parça değişmiş,ne kadar doğrudur bilemem.Sonuçta biz parça değiştiğini anlayamıyoruz.

Hocam benim teldede bi arıza oldu göndericem servise ve teleservise göndericektim bende mobiltel( teleservis) garantili olduğu için ama kafam karıştı şimdi sizin bu durumdan sonra direk kvk ya yollasam bakarlarmı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Direk KVK'ya yollayın. Teleservice'in bir aydır 3 kez göndermeme rağmen yapamadığı telefonu 3 gün içinde tamir edip elime ulastirdilar.

• quote:

Direk KVK'ya yollayın. Teleservice'in bir aydır 3 kez göndermeme rağmen yapamadığı telefonu 3 gün içinde tamir edip elime ulastirdilar.

Teleservise yolladım hocam bakalım 10 gün oldu inşAllah gönderecekler bekliyorum işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.