Şimdi Ara

HTC Touch Pro | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
18.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolasın, Pro'nun fiyatı oldukça yüksek olucak diye tahmin ediyorum, onu da Ocak gibi almayı planlıyorum, zaten I900 benim işimi görücektir, tamamıyle mobil ofis maksatlı kullanıyorum pda'i....

quote:

Orjinalden alıntı: caspertxt

hayırlı olsun keşke biraz daha bekliyeydin aralığada az kaldı (tabı zevk meselesı) evet gercekten sinir bozucu beklemek!! ben gecte olsa PRO yu almayı düsünüyorum bakalım hayırlısı..

saygılar..
  • Hece review in cok iyi olmus bence Tekrar gule gule kullan diyorum.

Bu telefonun Aralik ayina kalacagini sanmiyorum. Acilpda neden bu kadar gec bir tarih vermis mana veremedim. Ekim ayi icinde cikmasi cok daha mantikli.
  • Teşekkürler.

İncelemin sonuna pdf görüntüleri ekledim.

quote:

Orjinalden alıntı: alpman

sn hece,

öncelikle hayırlı olsun... detave güzel inceleme için de teşekkürler,

pdf ve ebook açılmış ve görüntülenmiş olarak bir kaç resim örneği koyabilir misiniz?
    bir de pdf ve ebook konusunda genel izlenimleriniz nedir..
    Tşk.ler,

quote:

Orjinalden alıntı: hece

Teşekkür eden tüm arkadaşlara da incelemeyi sabırla okudukları için ben teşekkür ediyorum.

Aklıllara takılan, merak edilen şeyler sorulursa çok daha geniş ve ayrıntılı bir incelemeye dönüşübilir.

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

İnceleme için teşekkürler.

Gün geçtikçe güncellersin zaten.

• Kaliteli ve tarafsız bir inceleme için teşekkürler

Cihazın gerçekten bir hayli sıkı, güle güle kullan...
  • Güzel bir inceleme olmuş, çok teşekkür ederim.

Bu arada hayırlı uğurlu olsun ;)
  • Güzel inceleme olmuş. Emeğin için teşekkürler. Cihazını da güle güle kullan
  • Spb Benchmark test sonuçları eklendi
  • Hard reset sonrası bellek durumu ile ilgili güncelleme eklendi.
  • Çok teşekkürler.. Gerçekten güzel bir çalışma yapmışsınız..
    Bir soru da ben sorayım.. modem özelliği var mı.. bulamadım yanıtını.. yani laptoptan internet için kullanabilirmiyiz bu güzelim aleti ya da fax çekebilir miyiz.. Benim i750 de yok bu özellik örneğin..
    Teşekkürler tekrar..

Sebo
  • arkadaslar cihazı istanbuldan 1500 ytl ye alıcak gibiyim ama sizin fikriniz ne? sizce biraz daha beklemelimiyim, sanırım 1-2 ay içinde girecek türkiye ye cihaz beklesemmi acaba??
  • Start-Programs altında Internet Sharing diye bir uygulama var. Bu uygulama ile PDA'nın internet bağlantısını kullanarak notebook'dan internete çıkmak mümkün olması lazım.

Fax çekilebilmesi için TrueFax diye bir program var idi ama hiç kullanmadım.

quote:

Orjinalden alıntı: vosvossever

Çok teşekkürler.. Gerçekten güzel bir çalışma yapmışsınız..
    Bir soru da ben sorayım.. modem özelliği var mı.. bulamadım yanıtını.. yani laptoptan internet için kullanabilirmiyiz bu güzelim aleti ya da fax çekebilir miyiz.. Benim i750 de yok bu özellik örneğin..
    Teşekkürler tekrar..

Sebo
  • Garantisiz olarak alacak olman olumsuz bir durum ama benim gibi sabırsız biriysen yapacak başka birşey de yok. Türkiye'ye 1-2 aya kadar gelme ihtimali yok gibi ama belli de olmaz. Tabii bir de kayıt meselesi var. O konuda da problem çıkabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: inanli

arkadaslar cihazı istanbuldan 1500 ytl ye alıcak gibiyim ama sizin fikriniz ne? sizce biraz daha beklemelimiyim, sanırım 1-2 ay içinde girecek türkiye ye cihaz beklesemmi acaba??
  • İnceleme objektif olmuş gerçekten. bu kadar ram p535 te olsa neler yapılırdı onunla kim bilir. Benchmark sonuçlarına bakınca...
  • 23.09.2008 - iGO 8 ve GPS ayarları ile ilgili güncelleme eklendi
  • kaç lira bu çok güselmiş
  • iGO 2006 artık Touch Pro'da çalışıyor. Konu ile ilgili açıklama güncellemelere eklendi.
  • garantili olarak Türkiye'de yok şu an için. Spot piyasada 1.500 YTL civarında satılıyor

quote:

Orjinalden alıntı: KartezyeNX

kaç lira bu çok güselmiş
  • garantili olarak türkiyeye ne zaman gelecegi belli mi acaba
  • slm kardwş bu telefona nasıl rom atıcAZ
  • malesef bu konuda net birşey yok ama Diamon gibi olursa aralık falan gibi Türkiye'ye gelir. ama TYTN II gibi olursa da önümüzdeki yılın sonlarına ancak Türkiyede raflarda görebiliriz

quote:

Orjinalden alıntı: drmurathan

garantili olarak türkiyeye ne zaman gelecegi belli mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.