Şimdi Ara

HTC Touch Pro | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
18.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatırlatma için teşekkürler MicroSD kart desteğini unutmuşum. Diamond'da 4 GB dahili hafıza var ve kart desteği yok. Touch Pro'ya dahili hafıza eklemeyip MicroSD kart desteği ile bunu kullanıcıya bırakmışlar.

quote:

Orjinalden alıntı: cem_ari

quote:

Orjinalden alıntı: hece

Teşekkürler.

Diamond'da 192 MB RAM ve 256 MB ROM; Touch Pro'da 288 MB RAM ve 512 MB ROM mevcut. Flash ve TV Out da Diamond'da olmayan özellikler.

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Diamond ile farkı klavye donanımı ve bir arkadaşın dediği şekilde ram diye biliyorum ben de, durum buysa bu neredeyse iki katı fiyatı nereden geliyor acaba?..

Güzel inceleme olmuş, hayırlı olsun..

Ve SDHC desteği.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ten_Don

yeni mi kalktı?

Ben de var biliyorum.

• 14.12.2008 tarihli iki adet güncelleme eklendi.
  • Merhaba,

Bende Romeos 1,51B kullanıyorum. Radio olarakta 1.08.25.20M1 fakat security unlock olsaydım şu 1.09.25.23 radiosunu Pro'mda denemek isterdim.

Başlıkta bir program eksik ve bu program çoooook önemli arkadaşlar Pro için. ismi hTorch linki:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=440405

http://www.deepthought.at/AppToDate/hTorch_v3.2.cab

bu program pro'nuzda eksikse büyük gaflettesiniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porster -- 15 Aralık 2008; 14:33:30 >

• ben dehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=422367 adresindeki TorchButton isimli programı kullanıyordum. hatta left softkey'e bu programın kısayolunu atadım. bir pda daha ne yapsın; navigasyon ile trafikte, el lambası ile karanlıkta yolumuzu bulmamızı bile sağlıyor.

senin önerdiğin program daha kullanışlı, çok beğendim gerçekten. tavsiye için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Porster

Merhaba,

Bende Romeos 1,51B kullanıyorum. Radio olarakta 1.08.25.20M1 fakat security unlock olsaydım şu 1.09.25.23 radiosunu Pro'mda denemek isterdim.

Başlıkta bir program eksik ve bu program çoooook önemli arkadaşlar Pro için. ismi hTorch linki:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=440405

http://www.deepthought.at/AppToDate/hTorch_v3.2.cab

bu program pro'nuzda eksikse büyük gaflettesiniz :D

• Arkadaşlar bende uzun süredir touch pro kullanıyorum, fakat gps lag problemini çözemedim.Sizde durumlar nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeryus1907

Arkadaşlar bende uzun süredir touch pro kullanıyorum, fakat gps lag problemini çözemedim.Sizde durumlar nedir?

yukarıda söylediğim rom ve radio ile açıldığı gibi bağlandığıda oluyor, 1-2dk içinde bağlandığıda. ama genel olarak 20-30sn içinde bağlanıyor ve köprü altı, tünel gibi yerlere girmedikçe kopmuyor.
  • arkadaşın bahsettiği lag problemi, gps'in konum bilgilerini anında değilde belli aralıklarla yenilemesi ile ilgili olması lazım. harici gps ile yol alırken neredeyse adım adım aldığım mesafeyi gösterirken, dihili gps bayaa bi mesafe sonra konumumu güncelliyor ve bu çok can sıkıcı bir durum. ben bu problemden dolayı uzun süredir harici gps kullanıyorum.

Proster arkadaşım, 1.08.25.20M1 yükledikten sonra acaba böyle bir problem yaşadın mı? yeni rom ile denemek hiç aklıma gelmemişti.

quote:

Orjinalden alıntı: Porster

quote:

Orjinalden alıntı: xeryus1907

Arkadaşlar bende uzun süredir touch pro kullanıyorum, fakat gps lag problemini çözemedim.Sizde durumlar nedir?

yukarıda söylediğim rom ve radio ile açıldığı gibi bağlandığıda oluyor, 1-2dk içinde bağlandığıda. ama genel olarak 20-30sn içinde bağlanıyor ve köprü altı, tünel gibi yerlere girmedikçe kopmuyor.

• Dediğin GPS Lag değil GPS hassasiyeti diye biliyorum. Yani hareket edince yerimi buluyor tamam fakat bu hareket belli aralıklarda olunca yani gps'in hassasiyet sınırında oldukça düzgün bir ilerleme datası alınıyor. o da bir 1-3m var. Araç kullanırkende 10m ye yakın hassasiyet değişebiliyor benim tecrübelerimde belkide kullandığım haritadaki o bölgelerle ilgili. Tabi bu şu demek 10m içinde 2 adet sağa dönüş varsa yalnışından girme olasılığın oluşur. Başka amaçlarla kullanılan çok hassas çalışan GPS'ler var.

Bu radio ları ve rom'ları yüklersen bu hassasiyet olması gerektiği seviyeye daha da yakınlaşır yani donanımı tam anlamıyla kullanım. Ayrıca GPS bağlanma ve bağlantının sürekliliği konusundada faydaları var. Özellikle Romeos da bazı özel fixler yapılmış durumda ve farklı GPS sürücüleri kullanılıyor official rom'a göre.

Ama Gps lag olarak bahsettiğin konumunun değiştiğini tamam algılıyor fakat 1-2sn geç algılıyor diyorsan. Evet yavaşken dediğin gibi ama sabit bir hızda genellikle çok iyi yer çıkarıyor belkide hıza göre konumu tekrar güncelliyor bilemiyorum. Hatta birkaç koşu programı var gps'e bağlanıp koştuğun mesafeyi hesaplıyor ona göre kalori hesabı gibi şeyler yapıyor. Onlardada düzgün sonuçlar alınıyor.

• arkadaşlar lütfen bana bu cihaza (htc touch pro) nasıl format atıldığını söyleyebilirmi?
  • Settings'de yer alan "Clear Storage" ile hard format atabilirsin.

Yüklenen bir programdan falan dolayı windows başlatılamıyorsa, resimde gösterildiği gibi ses azaltma ve enter tuşlarına basaılı tutarken cihaza soft reset atarsan hard format olması lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: erken1982

arkadaşlar lütfen bana bu cihaza (htc touch pro) nasıl format atıldığını söyleyebilirmi?

• çok teşekkürler
  • darkadaşlar şu ses açma meselesini yapamadım...verilen dosya windows klasörüne kopyalanamıyor, izin yok diyor...

nasıl yapacaz, cihazın mikrofon sesi gerçekten çok düşük heeelp
  • mevcut "file explorer" ile kopyalanamıyor malesef. ben "resco explorer" ile yapıyordum. sanırım total commander ile de kopyalanabiliyor. dosyayı kopyaladıktan sonra cihazı resetlemende fayda var. sonrasında başka bir ayar gerekmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: abcboy

darkadaşlar şu ses açma meselesini yapamadım...verilen dosya windows klasörüne kopyalanamıyor, izin yok diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 1 Ocak 2009; 14:12:50 >
  • çok teşekkürler ilginden dolayı arkadaşım.
    deneyeceğim inş.

quote:

mevcut "file explorer" ile kopyalanamıyor malesef. ben r"esco explorer" ile yapıyordum. sanırım total commander ile de kopyalanabiliyor. dosyayı kopyaladıktan sonra cihazı resetlemende fayda var. sonrasında başka bir ayar gerekmiyor.

quote:

darkadaşlar şu ses açma meselesini yapamadım...verilen dosya windows klasörüne kopyalanamıyor, izin yok diyor...

• hocam resco ile de denedim yine kopyalayamadı :S

Windows klasörüne atıyorum aynı dosya var üstüne yazıymı diyo evet diyorum hata veriyo :S
    ne yapıcam :)

quote:

mevcut "file explorer" ile kopyalanamıyor malesef. ben "resco explorer" ile yapıyordum. sanırım total commander ile de kopyalanabiliyor. dosyayı kopyaladıktan sonra cihazı resetlemende fayda var. sonrasında başka bir ayar gerekmiyor.

quote:

• Resco ile problemsiz kopyalaması lazım. Kendi cihazımda da başka bir cihazda da yaptım ve problemle karşılaşmadım. İstersen birde "Total Commander" ile kopyalamayı dene.

http://www.ghisler.com/pocketpc.htm

quote:

hocam resco ile de denedim yine kopyalayamadı :S

Windows klasörüne atıyorum aynı dosya var üstüne yazıymı diyo evet diyorum hata veriyo :S
    ne yapıcam :)

quote:

mevcut "file explorer" ile kopyalanamıyor malesef. ben "resco explorer" ile yapıyordum. sanırım total commander ile de kopyalanabiliyor. dosyayı kopyaladıktan sonra cihazı resetlemende fayda var. sonrasında başka bir ayar gerekmiyor.

quote:

• Hece açıklamaların üzerine 2 gün önce aldım. Müthiş bir cihaz. Güzel ve ayrıntılı açıklamaların için çok teşekkür ederim.
    Şimdi romları deneyeceğim ama üzerindeki orjinal romu yedeklemek istiyorum.
    Bir problem olursa orjinal roma döneyim.
    Üzerindeki orjinal romu nasıl yedekleyebilirim?
  • cihazın hayırlı olsun, güle güle kullan.

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Raphael_WM6.1_ROMs

adresinde touch pro için orjinal romlar mevcut. yükleyeceğin romlardan memnun kalmazsan ve orjinal roma dönmek istersen

http:// r a p i d s h a r e .com/files/138980371/RUU_Raphael_HTC_WWE_1.90.405.1_Radio_Signed_Raphael_CRC_52.33.25.17_1.02.25.19_Ship.exe olan rom sanırım işine yarayacaktır.

cooked romlar arasındahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=464311 adresinde verilen romu denemeni tavsiye ederim. ben önceki versiyonunu kullanmış ve çok memnun kalmıştım.

quote:

Orjinalden alıntı: atarcam

Hece açıklamaların üzerine 2 gün önce aldım. Müthiş bir cihaz. Güzel ve ayrıntılı açıklamaların için çok teşekkür ederim.
    Şimdi romları deneyeceğim ama üzerindeki orjinal romu yedeklemek istiyorum.
    Bir problem olursa orjinal roma döneyim.
    Üzerindeki orjinal romu nasıl yedekleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 13 Ocak 2009; 21:58:37 >

• Rom yüklemesi yaparken hata kodu alıyorum.
    Pda da rom yüklemesinden önce herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu acaba?
  • rom yüklemeden önce hardspl yüklemen gerekiyor. ancak bu işlemden sonra cihaza farklı romlar yükleyebilirsin.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=410150 adresinde bulabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: atarcam

Rom yüklemesi yaparken hata kodu alıyorum.
    Pda da rom yüklemesinden önce herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.