Şimdi Ara

HTC Touch Pro | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
18.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • www.pda4x.com
  • Arkadaşlar ben de amerikadan getirtmeyi düşünüyorum cihazı.. Unlock yapılabiliyor mu acaba? Bir de GPS Navigasyon yüklü mü geliyor, yüklüyse Türkiye için hizmet veriyor mu?
    Bilgilendirirseniz sevinirim..
  • http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Raphael_SIMUnlock adresinde unlock ile ilgili işlemler anlatılmış. bu konuda bir problem yaşamazdın sanırım.

cihazda yüklü olarak gelen bir navigasyon programı yok ama yükleyebileceğin programlar mevcut. özellikle iGO ve haritaları, Türkiye için gayet iyi.

quote:

Orjinalden alıntı: aliabi

Arkadaşlar ben de amerikadan getirtmeyi düşünüyorum cihazı.. Unlock yapılabiliyor mu acaba? Bir de GPS Navigasyon yüklü mü geliyor, yüklüyse Türkiye için hizmet veriyor mu?
    Bilgilendirirseniz sevinirim..

• http://forum.donanimhaber.com/m_32348028/tm.htm

adresinden bu cihazın Asus P565 ile karşılaştırmalı incelemisini bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 14 Haziran 2009; 22:17:06 >
  • HTC Tynt2 kullanıyordum. sattım.
    HTC inanılmaz kaliteli bir telefon. tek sıkıntısı " görüşme esnasında seslerin çok sağlıksız " olması.
    en azından Htc tynt2 de ben hiç görüşme yapamıyordum desem yeridir. o yüzden notebook niyetine kullanıyordum

acaba Htc Touch Pro da bu sıkıntı varmı?
  • kullandığım dönemlerde official rom'da görüşme sesi ile ilgili problemler vardı ama çözümü de mevcuttu. sonrasında çıkan official upgradeler ile durum ne oldu bilemiyorum.

ama zaten işi bilen birileri tarafından hazırlanmış rom'lar çok daha problemsiz ve hızlı çalışabiliyor.

bu cihazda telefon olarak bir problem yaşayacağını düşünmüyorum ama donanım olarak daha güçlü yeni cihazlar çıkarken bu cihazı almak ne kadar doğru olur bilemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Bohem74

HTC Tynt2 kullanıyordum. sattım.
    HTC inanılmaz kaliteli bir telefon. tek sıkıntısı " görüşme esnasında seslerin çok sağlıksız " olması.
    en azından Htc tynt2 de ben hiç görüşme yapamıyordum desem yeridir. o yüzden notebook niyetine kullanıyordum

acaba Htc Touch Pro da bu sıkıntı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 17 Aralık 2009; 15:28:16 >

• peki ne öneriyorsun? iphone ve n97 haricinde?
    bu hafta bir pda almam lazım. araştırma yapıyorum da
    şu an en cazibi htc görünmekte
  • klavyeli bir cihaz istiyorsan omnia pro b7610 beklemeye değer bir cihaz gibi. lakin Türkiye'de ne zaman satışa çıkar bilemiyorum.

ama şu an benim de heyecanla beklediğim hd2 listede bir numarada duruyor. bekleyemem acelem var dersen omnia II klavyesiz bir pda olarak seçenekler arasına alınabilir.

528 mhz işlemcili pdalar artık eskidi ve bu saatten sonra onlara para verilmez diye düşünüyorum.

tabi symbian işletim sistemli cihazları ve iphone'i kesinilikle kendi listeme eklemiyorum şimdilik.

quote:

Orijinalden alıntı: Bohem74

peki ne öneriyorsun? iphone ve n97 haricinde?
    bu hafta bir pda almam lazım. araştırma yapıyorum da
    şu an en cazibi htc görünmekte
  • arkadaşlar merhaba. uzun zamandır çok istediğim bu cihaza inş. kavuşacağım.
    yarın 2. el bi cihaz gelicek bi sorun olmazsa makul bi fiyata alacağım. şimdi size sormak istediğim bazı şeyler var.

- telefonun hangi bölgelerine ne şekilde dikkat etmeliyim.
    -faturadaki imei numarasını telefonda nerede görebilirim.
    -sizce başka dikkat etmem gereken yerleri varsa bilgilendirmenizi rica ediyorum.
  • cihazını almışsındır sanırım ve umarım memnun kalmışsındır. yeni cihazın hayırlı olsun diyorum.

telefon numarası tuşlama ekranında *#06# yazdığında cihazın imei numarası ekrana gelecektir. bu numara ile cihazın arkasında yazılı numarayı karşılaştırabilirsin.

eğer daha önceleri bir pda kullanmadıysan alışman biraz zaman alabilir ama alıştıktan sonra da vazgeçmen zor olacaktır.

cihazda yüklü olan rom versiyonu eski ise daha güncel bir rom ile değiştirmen cihazda gözle görülür performas artışı ve iyileştirmeler sağlayacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: juniyear

arkadaşlar merhaba. uzun zamandır çok istediğim bu cihaza inş. kavuşacağım.
    yarın 2. el bi cihaz gelicek bi sorun olmazsa makul bi fiyata alacağım. şimdi size sormak istediğim bazı şeyler var.

- telefonun hangi bölgelerine ne şekilde dikkat etmeliyim.
    -faturadaki imei numarasını telefonda nerede görebilirim.
    -sizce başka dikkat etmem gereken yerleri varsa bilgilendirmenizi rica ediyorum.

• çok teşekkür ederimm. kullanımda tek sıkıntım klavye açıkken kısa yol başlat tuşu yok sanırım.
  • telefonu dün aldım.teşhir ürünü olduğundan fiyat çok makuldü bende kaçırmak istemedim.(595TL)
    ancak ilk pda tecrübem olması nedeniyle kafayı yemek üzereyim.kablosuz'dan nete giriyorum edge saymaya başlıyo.diyorum şimdi bu bizim modemden mi girdi avea'dan bağlanıp bizim faturaya mı girdi.okuyorum rom güncellenecek deniyo şu program bu program deniyo halbuki ben daha tam olarak laptop ile senkronize edemedim.neymiş ille outlook ile olması lazımmış.ben live mail kullanıyorum varsayılan olarak onu seçiyorum ama bi gelişme yok.
    siteden bir Allah kulu bana dese ki kardeş telefonun hayırlı olsun,sırasıyla bunları bunları yapmazsan o telefon adam olmaz.her dediğini harfi harfine yapacam valla:)dokunmatiğe hiç alışamadım ztn ı phone 'ları her elime aldığımda kurcalayan biri olarak.onu da geliştiren bi güncelleme veya bi ayar var mıdır?ben biraz geç kaldım tabi hala kullanan biri var mı bilmiyorum ama sesimi duyan olursa bana lütfen tüm bildiklerini anlatsın:)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.