Şimdi Ara

HTC Touch Pro | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
18.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi cihazıma official olmayan romlardan yüklemeyi denemedim henüz. yurtdışından getirilen almanca olan bir cihaza ingilizce rom kurduk. öncelikle HardSPL kurmak ve sonrasında indirilen rom dosyasını kurmak yeterli.

quote:

Orjinalden alıntı: engosen1907

slm kardwş bu telefona nasıl rom atıcAZ
  • Bende geçen hafta aldım 1 tane, ama hala kullansam mı yoksa satıp iphone mu alsam bilmiyorum, şu you tube u çalıştırabilirsem herhalde satmam,

Arkadaşlar sorum internet'e gelip youtube sekmesine geldiğimde tümü için (most viewed vb..) no videos yazıyor.Bundaki youtube sanırım iphone ya da ipod touch taki gibi server değil mi? Yani kullanamayacakmıyız, yalnızca indirdiğimiz videolar için mi o sekme?

Cevaplarsanız çok sevinirim...
  • Speaker ve telefon ses seviyesi ilegili güncelleme eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 2 Ekim 2008; 1:16:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeryus1907

Bende geçen hafta aldım 1 tane, ama hala kullansam mı yoksa satıp iphone mu alsam bilmiyorum, şu you tube u çalıştırabilirsem herhalde satmam,

Arkadaşlar sorum internet'e gelip youtube sekmesine geldiğimde tümü için (most viewed vb..) no videos yazıyor.Bundaki youtube sanırım iphone ya da ipod touch taki gibi server değil mi? Yani kullanamayacakmıyız, yalnızca indirdiğimiz videolar için mi o sekme?

Cevaplarsanız çok sevinirim...

Merhabalar,
    Youtube uygulamasında no videos yazmasının sebebi türk telekom dns'lerinde youtube'un banlı olması.

Bunun için de şunu yapabilirsin. pro için de çalışır:

Diamond forumundaki ilk mesajdan alıntıdır:
    "Settings ----> Connections-------> Wi-Fi----> Network Adapters------>IEEE 802.11b/g Compatible Wifi Adapter----->Name Servers ----> DNS : 208.67.222.222"

• susan adam harikasın şu an çalışıyor.

Peki ben bu ayarı yaparken tam olarak ne yaptım sana zahmet olmazsa açıklayabilirmisin?

Bundan sonra bu şekilde sürekli ayar yapmama gerek var mı?

Yoksa bu bir seferlik mi?

Ayrıca yaptığım bu ayar benim başka herhangi birşeyimi etkileyecek mi?

Ve şu an bağlandığım server güncelmidir?

Tekrar çok teşekkür ederim...
  • telefon ekra kendi kendine kapandıgı zaman internet kopuyo bunun ayarı vardır dimi yoksa bu çok saçma olur
  • Ayarlarda home screen de 'Time Out' ya da Türkçe ise 'Ekran Kapanma Süresi'ni 'Never' ya da 'Hiçbir Zaman' şeklinde ayarlayın.
  • arkadaşlar şu outlook emaili ayarlayamadım gitti.Dha önce eten x500plus kullanıyordum ayar yaparken ttmail yazmıştım kendi yüklemişti.Bu arkadaş yüklem,yor.Yardımcı olabilirmisiniz?
    ttmail server adress istiyor ama 1 adet ne yazmak lazım??
  • Yaw hiçbir gelişme yokmu şu telefonun resmi olarak satılacağı tarihle ilgili? Alanlar nerden alıyor nasıl şartlarda alıyor kaça alıyor ufak bir açıklama yaparlarsa çok sevinirim.
  • dogubanktan 1400 ytl civarı tabi yurt dişi...
  • home screen ı never diye işlaretlersem tel çaldıgında ben duymassam ekran acık kalıyor ver şarjı bitiyor bunun dişinda bi program falan yokmudur acaba wireeles için buldum ekran kapandıgında wirelles kopmuyo ama şimdide edgeden kopuyo ne saçma ış omnıada bunun ayarı var power settıngsde bizde yok kıl olmamak mümkün deil.BİDE TELİN EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜGÜNÜ AYARLAMAK MÜMKÜNMÜDÜR 320*320 YE İNDİRMEK İSTİYORUM SKYFİRE İÇİN
  • Arkadaşlar gps software olarak igo8 kullanıyorum fakat aşırı lag var yani takılmalar, speed 0 gösteriyor ben 60 km hızla gidiyorum, yolda bir anda terse dönüyor falan.Bu tip sorunla karşılaşan oldu mu?
  • Benim sorum ise bildiğim kadarıyla HTC Touch Pro'da ekran HTC Tytn II'de ki gibi kalkmıyor; klavye kullanımı açısından bir zorluk yaratıyor mu?
  • Diamond ile farkı klavye donanımı ve bir arkadaşın dediği şekilde ram diye biliyorum ben de, durum buysa bu neredeyse iki katı fiyatı nereden geliyor acaba?..

Güzel inceleme olmuş, hayırlı olsun..
  • arkadaşlar Amerikadan 969$+tax (%8.75) aldığım htc touch pro cihazı iphone3g aldığımdan 1750 YTL'e gg den 6 taksitle satışa çıkaracağım isteyen olursa pm den mesajlarınızı bekliyorum.2gb microsd kardda hediye.
  • hiç degilse vergisini iade alsaydınız hava alanında sizde çok bonkörmüşsünüz (:
  • amerikada tax free yok maalesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeryus1907

amerikada tax free yok maalesef...

yeni mi kalktı?
  • Teşekkürler.

Diamond'da 192 MB RAM ve 256 MB ROM; Touch Pro'da 288 MB RAM ve 512 MB ROM mevcut. Flash ve TV Out da Diamond'da olmayan özellikler.

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Diamond ile farkı klavye donanımı ve bir arkadaşın dediği şekilde ram diye biliyorum ben de, durum buysa bu neredeyse iki katı fiyatı nereden geliyor acaba?..

• quote:

Orjinalden alıntı: hece

Teşekkürler.

Diamond'da 192 MB RAM ve 256 MB ROM; Touch Pro'da 288 MB RAM ve 512 MB ROM mevcut. Flash ve TV Out da Diamond'da olmayan özellikler.

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Diamond ile farkı klavye donanımı ve bir arkadaşın dediği şekilde ram diye biliyorum ben de, durum buysa bu neredeyse iki katı fiyatı nereden geliyor acaba?..

Ve SDHC desteği.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ten_Don

yeni mi kalktı?

Ben de var biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.