Şimdi Ara

HTC U Play tanıtıldı: MediaTek işlemci, 4GB RAM seçeneği ve dahası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC U Play tanıtıldı: MediaTek işlemci, 4GB RAM seçeneği ve dahası...

Bugün yapılan etkinlikle HTC’nin yeni U akıllı telefon serisini tanımış olduk. İki farklı segmente göre ürün barındıran U serisinde HTC U Ultra üst seviye modelinden sonra U Play orta seviye modeli de sahnedeki yerini aldı.

Fiyat Yine Sorun Olabilir

Tasarım olarak abisine benzeyen modelin farkı donanım kısmında ortaya çıkıyor. 5.2 inçlik Full HD ekrana sahip olan U Play, MediaTek imzalı Helio P10 yonga seti barındırıyor. 3GB/4GB LPDDR3 RAM yanında 32GB arttırılabilir kapasite mevcut.

Ayrıca Bkz.HTC U Ultra resmi: Premium tasarım, çift ekran, gelişmiş yapay zeka

Metal çerçeve ve cam kaplama tasarımını devam ettiren modelde 16MP çözünürlüğünde OIS ile desteklenmiş arka kamera ve geniş açılı 16MP çözünürlüğünde ön kamera mevcut. 2500mAh kapasiteli batarya yanında kullanıcılar Sense Companion yapay zeka asistanından da faydalanabilecekler. Modelin başlangıç fiyatı 440$. 4GB RAM kapasiteli versiyon için henüz bir açıklama yok.

Daha önce sızdırılan videolarda kenar kısımlardaki dokunmatik sensörler dikkat çekiyordu ancak görülen o ki bu özellik önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacak başka bir modele ait. Belki HTC 11 amiral gemisi bile olabilir.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    HTC U Play
    HTC U Play
    HTC U Play
    HTC U Play
    HTC U Play

• Kahveyi masaya koy...

Donanımhaber.com'a gir...

Htc haberi...hmm...mediatek (!)

Backspace backspace backspace....

• Mediatek 'i HTC 'ye koy ! Sonra 1.799 TL yaz:)) SD 820 Motorola 2.300 TL ... Sonrada Samsung kötü , çok model çıkartıyor. Google Pixel neden pahalı ? Hem de daha şimdi den sorunlar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

• Mediatekten sonrasını okumadım.

Edit: 3GB olanı 440$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaomss -- 12 Ocak 2017; 14:47:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon pek ince görünmüyor teknik özelliklerinde 8 mm kalınlığında olduğu yazıyor. Bu kalınlıkta bir ürüne 3000 mAh nasıl sığdıramadılar anlamıyorum. Herşeyi beğenip almaya niyetlensem 2500lik pil başlı başına bir problem. Bende P9 Lite var ve 7.5 mm kalınlığında olmasına rağmen 3000 mAh bataryası var. Her ne kadar bi çok farkları olsada HTC U serisinde mühendislik açısından iyi iş çıkaramamış..

• Yarı fiyatına Nokia 6 satacaklar o varken bu alınmaz.
  • HTC'nin bu fiyat politikasından vazgeçmesi lazım. Yoksa batmaları içten bile değil.

Helio P10 ve 2500mAh pil için kim 440$ verir!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • htc10 canavar gibi telefon ama o fiyata o iş olmaz. s7 alırım keyfime bakarım htc10 alana kadar :S. bu uçuk fiyatlar neden apple 4 liradan satıyo bizde 2.5 liradan yapıştırırız mantığını geçin artık olmuyo o iş öyle.

• Çok değil bi Snapdragon 652 işlemci fiyatı da 370 dolar gibi olsa tercih edilesi bi telefon olurdu.
    Dediğim haliyle 1500-1600 verirdim ben.
  • Batmak için özel çaba sarf eden bir firma daha. Tebrikler HTC. _

• Editörümüz Ekrem bey fiyat sorun olabilir diyor ne sorunu yahu tam bir facia facia

Heli P10 =440$ Skandal Skandal!

Bu Htc denen firmayı kim yönetiyor bu satış ve pazarlama olayına kim bakıyorsa onu bulacaksın.. .

Helio P10 mu kaldı HTC?

Bırak Helio P10'u hatta Helio P20 hatta Helio x25 hatta hatta Helio x27 olsa bile bu telefon 440$ etmez. Bana göre bu haliyle ederi 250$

HTC fiyaskonun adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 12 Ocak 2017; 15:43:4 >
  • Meizunun p10 işlemcili telefonu 500-600 liraya var sahibinden.com'da. 440 Dolar puhahahaha Gülmekten kendimi alamadım.

• Bu htc'nin icinde cok ustaca yerlestirilmis bir ajan oldugunu dusunuyorum. Ne zaman ki htc isleri yoluna koymaya calissa ertesi gun igrenc bir hamle yaparak tekrar kendini ele ayaga dusurmesinin baska bir mantigini goremiyorum yoksa su durumda. Arkadas htc 10 gibi efsane bir telefon yapmissin zaten. Tek yapacagin seneye bir ust islemciyi koyup ekrani buyutmek, biraz da batarya eklemek. Bunu yapsa diger bilesenleri degistirmese bile sadece o guzel htc 10 kasalarinin en az 5-10 milyon alicisi var zaten. Bunu dusunememek nasil bir aptalliktir ya? Telefona bak arkadas baktikca basima agri giriyo :S

• nekadar pay vamış şu telefon işinde herkez telefon yaptı
    birde htc neyine güveniyoda 3gbli Mediatekli telefonu 440dolara satmaya kalkıyo :S vay aklına htc senin yöneticine :)

• Bu firma neyin kafasını yaşayarak bu fiyattan telefon satacağını düşünüyor.

HTC yok olmaya mahkumsun.
  • Ben Helio P10 işlemcili, 4 gb Ram li, parmak izi okuyuculu, 4000 mah pilli 5.5 " ekranlı UMI Super telefonu 199 $ a almıştım 3 ay önce.

Bu HTC bu kadar mı bilmiyor piyasayı?
    http://www.umidigi.com/page-umi_super_overview.html

• bizi geçtim 440 $ yurt dışındaki bir adam için bile bu özelliklere sahip bir telefona verilmez.

• Baya baya çaba sarf ediyorlar batmak için bu adamlar...

• Sanki son vurgunlarını yapıp sonra bi anda kaybolacak havası var HTC'de. Ülkemizdeki firmalar gibi fiyatlandırmalara gitmiş.

• Snapdragon 650 gibi ortalıkta fazla görmediğimiz bir işlemciyi M7 tasarımıyla birleştirseler yeterli olurdu aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.