|
*****HTC U11 Kulübü***** (494. sayfa)
-
-
Merhabalar, u11i yaklaşık 2,5 yıldır kullanıyorum ama son 2 aydır ahize hoparlörü çok kısık ses veriyor. Vaktim olmadığı için ve idare ederim diye servise göndermek de istemedim. Ama durum iyice karşı tarafı duyamaz hale gelince iç hoparlör aldım ve kendim taktım ama yine de değişen bir şey olmadı yine kulağıma çok az ses geliyor ses ayarı sonda olsa bile. Acaba Androidle ilgili yazılımsal bir durum olabilir mi ya da farketmeden yüklediğim bir uygulama bu sesi bozmuş olabilir mi? Forumda aradığımda hiç benzer bir durumla karşılaşan da bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilecek var mıdır...? -
Ahize deliğini kapatan bez gibi birşey var. Zamanla toz ve kirden tıkanıyor. Diş fırçası ile ahize deliğini temizle. Birde aseton(oje çıkarıcı) varsa çok minik ahize deliğine damlatıp diş fırçası ile fırçala. Bunu iki üç kere tekrarla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sorunumdan bahsederken dediğin gibi temizlik işini de yaptığımı yazmayı unutmuşum.. Aslında ilk önce bu dediğini denemiştim. Sonra iki defa farklı hoparlörler alıp denedim ama bir türlü ses açılmıyor. Ne olabilir ki sebebi... Halbuki telefonun herşeyinden çok memnunum ama bu durum da can sıkıyor... -
Temizlik işini sadece dış fırçası ile yaptıysan etkili olmayabilir. Bazen toz ve kirler o bezin üzerindeki çok ince olan delikleri tıkayıp katılaşıyor. Onun için aseton gibi çözücü kullanmak etkili olabilir.
Sorun devam ediyorsa hard rest deneyebilirsin.
Yine olmazsa son çare yazılımı tekrar yüklersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 13 Eylül 2020; 20:18:30 >
Tamam bu dediğine göre bir daha temizliği deneyeyim. Durumu buradan bildireyim.. Teşekkür ederim.. -
Merhaba ,Pil problemi bende hala devam ediyor.Google play hizmetleri genelde yüzde 20-25 kullanmış oluyor.Hangi uygulama acaba diye baktım bulamadım.Bunu önlemek için ne yapılabilir? Pil sağlığı yüzde 85 olduğu halde 3 saat ekran kullanımı veriyor. -
Merhaba arkadaşlar acilen bir konuda bilgilerinize danışmak istiyorum. Bugün bir arkadaştan u11 alacağım 1400 e inşallah fakat şöyle bir problem var. Kamera başlatılamıyor gibi bir hata. Telefonu alacağım arkadaş ilk defa böyle bir hata verdiğini telefonla bir hafta önce çekilmiş fotoğrafları gösterdi ve sıfırlayınca düzeleceğini söyledi. Bende sıfırla kamera çalışır halde getir dedim.
Bu sorun düzelir mi ya da düzeltip getirdi diyelim ileride tekrar kamera hatası alır mıyım.
Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Sağlıklı günler...
sıfırlayınca düzeleceğini sanmıyorum ama çok düşük bir ihtimal belki düzelir. düzelirse alınabilir. -
telefona yeni format attım ama şarj halen çok hızlı bitiyor. Ayrıca gece yatarken %60-70 ile telefonu bırakıyorum uyandığımda şarjı bitmiş oluyor. (son 1 haftadır böyle) arkada çalışan herhangi bir uygulama da yok anlamadım valla -
Kendime Alıntı :)quote:
Orijinalden alıntı: sonar055
telefona yeni format attım ama şarj halen çok hızlı bitiyor. Ayrıca gece yatarken %60-70 ile telefonu bırakıyorum uyandığımda şarjı bitmiş oluyor. (son 1 haftadır böyle) arkada çalışan herhangi bir uygulama da yok anlamadım valla
Telefon nemli iken şarja taktım bugün duman çıktı şarj soketinden. sonra da şarj etmemeye başladı. Delta servisi aradım garantisi bitti ama böyle bir sorunum var dedim. gönder gelsin dediler. Bakalım kaç para isteyecekler. -
telefonu alalı 2 seneyi devirdik ve batarya performansı düştü. bataryasını değiştiren ve memnun olan arkadaşlardan batarya önerisi alabilir miyim?. lütfen kendinizin deneyip kullandığı olsun. teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar merhaba, Type-C 3.5mm aux dönüştürücü arıyorum. HTC U11 ile uyumlu olan dönüştürücü önerebilir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sonar055
Kendime Alıntı :)
Telefon nemli iken şarja taktım bugün duman çıktı şarj soketinden. sonra da şarj etmemeye başladı. Delta servisi aradım garantisi bitti ama böyle bir sorunum var dedim. gönder gelsin dediler. Bakalım kaç para isteyecekler.
Alıntıları Gösterdelta servisi aradı. şarj soketi yenilemek 450 tl dedi. (kabul ettim) htc u11'in orijinal bataryası elimizde var 300 tl'de o diyor. (Ona da evet dedik) Bu telefona 750 tl verdikten sonra 3 yıl daha kullanırım ben bunu. (Bataryasının çabuk bitmesinden başka hiç bir şikayetim yoktu telefondan zaten)
-
Kardeş ne yaptın ya. Şarj soketi için 450tl nedir yahu. N11 de en fazla 150tl. Takması için 100tl alsa 250tl eder. Gerçi ben Eminönü den 100tl ye alıp kendim takardım. Bu arada Delta nın orijinal batarya takacağını sanmıyorum. Ekranı orijinal takmayan bataryayı hiç takmaz. En iyi ihtimalle başka telefondan sökülen servis çıkması takar. Bence çok fazla gereksiz masraf yapmışsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 13 Ekim 2020; 19:35:14 >
Az daha verip ikinci el u11 alıp parçalarını kullanabilirdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: blkglKardeş ne yaptın ya. Şarj soketi için 450tl nedir yahu. N11 de en fazla 150tl. Takması için 100tl alsa 250tl eder. Gerçi ben Eminönü den 100tl ye alıp kendim takardım. Bu arada Delta nın orijinal batarya takacağını sanmıyorum. Ekranı orijinal takmayan bataryayı hiç takmaz. En iyi ihtimalle başka telefondan sökülen servis çıkması takar. Bence çok fazla gereksiz masraf yapmışsın.
Benxer şekilde 3 ay önce benim de şarj soketi+ batarya için 650 tl ödedim.Bataryadan memnun kalmadım ve geri gönderdim servise bakalım bu sefer ne diyecekler.
-
Batarya için orjinal mi demişlerdi.
Yok ama sıfır dediler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam haklısınız da bu saatten sonra yeni telefon alsam ya 11pro alırım ya s20 ultra. (Bunların haricinde herhangi bir telefon almayı düşünmem) Bunların da fiyatı belli.
Htc'den de batarya hariç çok memnundum. Ya yaptırmayacak yeni telefon alacaktım ya da bunu yaptırıp idare edebileceğim kadar edecektim. (Açıkçası bin tl gözden çıkarmıştım)
Evet pahalı ama batarya için orijinal dedi (inşallah orijinaldir) Ya 750 verdim ama çok memnunum diyeceğim ya da Allah belasını versin böyle yetkili servisin diyeceğim. inşallah ikincisi olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X