Bundan mı bahsediyorsun bilmiyorum ama böyle bir sonuç var. Accubattery hiç indirmedim gerekirse onu da indirip sonuç atarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*****HTC U11 Kulübü***** (496. sayfa)
-
-
-
Ben gittigidiyordan alıp kendim değiştirmiştim gayette memnunum. satıcı orjinal göndermişti bakayım bulabilirsem linkini paylaşayım. alsığım ürün buydu fakat kalmamış sanırımwww.gittigidiyor.comBatarya, Pil - Telefon Bataryası Fiyatları - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-u11-tam-orijinal-batarya-pil_pdp_496790233
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman2626 -- 5 Kasım 2020; 0:54:31 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Gercekten inanilmaz bir deger benim icin. Rica etsem yine bu ekran degerlerini aldığınızda gelişmiş pil kullanim ekranini da paylasabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelişmiş pil kullanim ekraninin nerde olduğunu bilmiyorum bulabilirsem atarım bulamazsam siz burdan yönlendirirsiniz
-
Ekran kullanımına baktığınız ekranda büyük pil'e tıklayınca geliyor.
-
Arkadaşlar batarya alıp memnun kaldığınız bir yer var mı? satıcı falan
-
2 hafta önce aşağıdaki ürünü alarak kendim taktım. Önce satıcıya ulaşıp orijinal servis ürünü arıyorum deyince bu linki iletti. Israrla orijinal değilse göndermeyin dememe rağmen orijinal olduğunu iletti. Hala şüphem devam ediyordu. Neyse zaten 100lira bişey, 2-3 gün test eder çok kötüyse iade ederim diye düşünüp aldım.
Gelir gelmez telefondaki bataryayla yazı fontlarının biraz farklı olduğunu gördüm. Hemen orijinal bataryayı hassas mutfak tartısıyla tarttım, 44gram gibi bir rakam çıktı. Aldığım batarya 36gram. Şüphelerimde haklı çıktım, muadil bile değil. Bildiğin kopya ürün.
Neyse montajı yapıp ekran sürelerine bakayım dedim. Yeni pili takarken film kablosu çok az uzun geldi, hafif pot duruyordu ama sorunsuz kapağı kapatabildim. Ben normal kullanımda ekran sürem en fazla 3 saat görüyordum. Sabah şarjdan çıkarıp akşam 3-4 gibi tekrar şarja takmam gerekiyordu. Yeni pil ile ortalama 4 saat, en fazla 4,5 saat görebildim. Sabah şarjdan çıkarıp gece 1-2 gibi tekrar şarja takmak yeterli oluyordu. O yüzden iade etmek istemedim.
https://www.blgelektronik.com/htc-u11-b2pzc100-orijinal-batarya-pil
Ek:
UM24C USB ölçer ile, telefon kapalı ve şarjı bitik halde yeni bataryayı tam dolana kadar şarj ettim. Telefon 2270mA akım çekti. Eskisini ölçmek aklıma gelmedi malesef :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taco_mj -- 11 Kasım 2020; 17:1:42 >
-
Linkteki ürün resimleri orijinalden farklı zaten. Sana nasıl geldi. Orijinal telefonun üzerindeki yazılar mı yazıyordu. Orta metal kısımda.
Evet, sitede göründüğü gibi değil de orijinal batarya üzerinde ne yazıyorsa aynı şeyler vardı (gri alanda yazan yazılar vb.). Ama söylediğim gibi, hafif ton farkı vardı ve flex kablo boyutu çok az uzun (montajda sorun yaratmıyor).
-
Gri alandaki yazılar ön tarafta mı arkada mı. İki farklı u11 bataryası var. Resmini koyma imkanın var mı. Gelen olmasa bile aynısı olduğu için çıkan bataryanın resmi de olur.
Allah'tan degisim yaparken esimin telefonuyla çekmişim 😀
Bu orijinali
Bu da yeni taktığım pil: flex kabloya dikkat!
Teşekkür ederim.
Arkadaşlar U11 orjinal ekran nereden bulabilirim. A+ ekranlardan taktırıp memnun kalan var mı ?
-
Htc u 11 kullanalı 3.yılım.Geeçekten mükemmel telefon çok memnubum, bu foruma arada girerim ama şuan Anladığım Kadarıyla 3 yıl sonra herkes benim yaşadığım sorunu yaşıyor:batarya sorunu,
3 gündür bataryam gece en az %40 ta bırakıyorum sabah şarj bitmiş kapanmış şekilde alıyorum,bazende şarj almıyor,bunu yaşayıp tecrübesini aktaracak varsa lütfen yazsın,bugün format atacağım öyle bi deneyeceğim ama bu batarya bitmiş artık değiştirmem anlamınamı geliyor acaba?
Evet beklenen model geliyor
https://www.htc.com/tr/smartphones/htc-desire-20-pro/
Evofone yetkili, ve satışını gerçekleştirecek sanırım
Fiyat tahmini ne olur sizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: haytekin03
Evet beklenen model geliyor
https://www.htc.com/tr/smartphones/htc-desire-20-pro/
Evofone yetkili, ve satışını gerçekleştirecek sanırım
https://www.evofone.com/htc-desire-20-pro
Fiyat tahmini ne olur sizdeHtc hayranı olarak Ben de çok sevindim
özledim htc nin Türkiye de modellerini satmasını, Bi de u20 5G var çok iyi ayrıca kimse pahalı demesin fiyatına diğer markalar ediyorsa htc daha fazlasını eder
-
htc amiral kullananlar desire almaz. (Ucuzdur da tahminen) Ama U20'yi merak ediyorum ben. Büyük ihtimalle htc almam daha..
s9+ ve u11'i aynı dönemlerde aldım 2 ayda bir halen güncelleme gönderiyor samsung.
Htc için ülkemizde muhatap bulamıyoruz yoksa bence en iyi telefonu htc yapıyor.
Aradaki fiyat farkını anlamanız için;
Taywan Fiyatları:
u20; 18,990 TWD'den itibaren diyor o da 5100 tl yapar.
Desire 20 pro: TWD 8,990'dan itibaren diyor o da 2400 tl yapar. (Bunlar vergisizdir sanırım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonar055 -- 17 Kasım 2020; 21:6:30 > -
U20'nin kamera verilerini hiç beğenmedim. f1.6 lar gelmeye başladı. U11'de bile f1.7 var. Sanıyorum megapiksel ile müşteriyi avlamaya çalışacaklar, ancak işi bilen bu numarayı yemez.
-
u20de f1.8 yazıyor
u11 f1.7 idi
(evet kötüye doğru gidiyor ama f1.6 olan telefon hangisi merak ettim)
Zaten u20de f1.6 - 1.5 gibi bir değer olsaydı en iyi kamerayı çıkarmışlar derdik.
Güncelleme ve müşteri hizmetleri kısmını düzenlemedikçe htc alınmaz bence..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonar055 -- 18 Kasım 2020; 4:34:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X