Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.106
Cevap
57
Favori
423.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam aynı sorun bendede vardı kaliteli bir kabloyla çözdüm sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli forumdaşlar telefonu alalı 4 yıl oldu hala en ufak kasma donma yada bir problem yaşamadım. Bu telefon harcadığım en iyi para olabilir ekrana hiç koruyucu takmadım. Binlerce defa yere düştü belki ( çoğu sert şekilde sert zemine). Telefon hala sapasağlam ufak tefek sıkıntılar haricinde büyük hiç bir problem yaşatmadı. Kardeşim bu yıl çıkan a71 i aldı. U11 oyunlarda şu an çıkan orta seviye telefonlardan hala yüksek fps veriyor. Kamera kalitesinde düşüş yok. Ve bunu 2K ekranla yapıyor. Hala her işimi görüyor. Bozulsa diye gözüne bakmaya başladım açıkçacası :D

• v10furkanv10 V kullanıcısına yanıt

Evde blitzwolf, anker, philips, syrox ve orijinal kablosu var. Orijinal kablodan sonra en verim aldığım 10 liralık syrox kablo oldu. Tüm bu kablolarda aynı sorunu yaşadım, kabloyu telefona takınca yavaş şarj uyarısı veriyor, yönünü değiştirince tam kapasite şarj yapıyor. Bunu usb güç ölçer ile de kontrol ettim. Ek olarak kulaklık da bastırınca çalışıyor, bırakınca gidiyor. Yani kesin portta sorun var bana göre :)

• orjinal ekran satın alabileceğim bir yer var mı arkadaşlar? alan var mı? deneyimleriniz?

• Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt

Ekran degil ama usb portunu yukarida arkadasin paylastigi witrings sitesinden aldim. Hanuz kargoda ama oem yazdigi icin orijinal olduğunu varsayiyorum. Geldiginde yazarim buraya. Batarya da alacaktım ama Türkiye'ye pil gonderilmiyor diye uyari veriyor.

Beraber almıştık sanırım hocam ben geçenlerde deistim şarj problemi yüzünden
  • birkaç gündür "sense" tema yönetim ekranında şebeke hatası veriyor. açılmıyor, temalar görünmüyor. tema değiştiremiyorum.

sense nin app sayfasında aynı şikayette bulunan çok kişi var.

HTC nin kendi fw sini kullanıyorum, android 9..

Temayı değişmem gerek çünkü geçici kurmuştum, çok karmaşık ikonları var, pek kullanışlı değil.

Çözüm önerilerinizi bekliyorum

• Delta servis olmasın da neresi olsun?Batarya yı orada değiştirdim yine günu çikartamiyor.Degiştirip te memnun kalan arkadaşlar dan tavsiye bekliyorum.
  • vefalok kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı durum söz konusu çözüm bekliyoruz
  • Arkadaşlar batarya değişimi için kvk servis ile görüşen var mı resmi servis orası idi belki batarya vardır ellerinde, ilerde bende soracağım sıkıntı yaşarsam

• Evet aynı sene almıştık. Benimde şarj sürem düştü 3 saat ekran felan alıyorum buda normal yani kaç yıl oldu. Hangi telefona geçtiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v10furkanv10 -- 9 Ocak 2021; 17:3:24 >
  • taco_mj T kullanıcısına yanıt

Su ile temas ettiyse oksitlenme olabilir hızlı şarj teknolojisi hassas bir teknolojidir. Toz oksit aşınma affetmez yavaş şarj olmasının sebebi bu olabilir. Son önerim diş fırçası ile bir temizlik yapmanız olabilir yoksa son çare port değişimi yapabilirsiniz. Bende bir ara bu sorunu yaşıyordum telefonu yıkıyordum arada port oksitlenmiş telefoncunun biri bı sıvı sıkıp temizledi parada almadı o gün bu gündür hızlı şarj oluyor teklemeden.

• uzman2626 kullanıcısına yanıt

Htc tema uygulaması sonlandırıldı. Tema yüklü ise temayı ve yazı tipini varsayılan yapmanız gerekiyor.

https://community.htc.com/tw/chat.php?mod=viewthread&tid=104909&extra=page%3D1

Telefonun su geçirmez özelliğine güvenip suyun altında yıkadığım çok oldu :) Ama şarj soketinin oksitlenebileceği hiç aklıma gelmedi tabi.

izopropil alkol ile ince tel fırçalarla temizlik yaptım bir kaç defa ama hiç etkisi olmadı. Soket siparişi vereli çok oldu, mecbur değişeceğiz artık :) Teşekkürler ilginiz için.

• Yavv bu telefonun kamerası çok mu iyi yoksa ben fazla mı abartıyorum? arkadaşım da s20 var ondan daha iyi çekiyor gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenal2013 -- 12 Ocak 2021; 13:14:17 >
  • Witrings'den aldığım USB board geldi. Yanında da kapak yapıştırıcısı sipariş vermiştim.

Gelir gelmez telefonu açtım. Telefondaki ile sipariş verdiğim board arasında orijinallik karşılaştırması yaptım. Sağdakiler telefondan çıkan board. Görüldüğü üzere bire bir aynı. Ürün orijinal.

15 Aralık 2020'de sipariş verdim, 23.01.2021'de geldi. Ürünler kargo dahil 22.93$ tuttu. Kargo poşetine her ürün için 1'er $ fiyat yazıldığı için (bunu ben belirtmedim, kendileri yapmış) 16.25TL'de vergi ödedim. Batarya da almayı çok isterdim fakat malesef yurtdışından pil vb ürünler gönderilmiyor.

Sonuç olarak şarj sorunum çözüldü. Bu sorun telefonu musluğun altında bir kaç kez yıkamamdan kaynaklanmış olmalı. IPA, Tiner vb. temizlik ürünleri işe yaramadığı için değişmek zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taco_mj -- 23 Ocak 2021; 18:56:37 >

• Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt

kamerası kesinlikle çok iyidir. çıktığı senedeki abartısız en iyi kameraya sahipti.

• ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum
    Telefonunuza iyi bakın arkadaşlar.
    Su an piyasada kulaklığı sesi stabilligi ile android dünyasında böyle telefon fiyat/performans olarak pek kolay değil. Keşke sıfırını pili büyütüp üretseler:) pil demişken pili orjinal sorunsuz nerede degisebiliriz?
  • Şu an sifir Htc U 11 buldum 3000 TL birde yeni çıkan desire 20 pro var hangisini alirdiniz

• thermofısa T kullanıcısına yanıt

Bende merak ediyorum hala alınır mı bu telefon arkadaşlar ??

• 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.