Iphone12 serisi, huawei p30 pro ilk aklıma gelenler. Müşteri hizmetlerine hiç ihtiyacım olmadı ama güncelleme tarafı bence çok da kötü değil. Android'de 2 versiyon veren üretici çok yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taco_mj -- 18 Kasım 2020; 7:52:54 > |
*****HTC U11 Kulübü***** (497. sayfa)
-
-
doğru ama şöyle de bir gerçek var. Bugünün haberi..
https://www.webtekno.com/samsung-galaxy-s6-galaxy-note-5-guncelleme-yayinladi-h102268.html
-
Doğrudur ben android cihazlar icin genel durumdan bahsettim. Ancak paylaştığınız haberin detayinda da soylendigi gibi istisnai bir durum gibi görünüyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar yaklaşık 15 gündür HTC U11 6-128gb kullanıyorum.Telefondan genel anlamda memnunum.Çoğu yeni jenerasyon telefondan çok daha iyi bence özellikle de kamerası ve de video kayıt kalitesi.Kulaklık ile müzik dinlemek te ayrı bir zevk.Telefonun bence 2 eksiği var biri herkesin malumu şarz süresi ben akşam 7 gibi bi 20 dakika daha şarz ediyorum ki gece yatarken şarza koyayım bunun dışında ekran canlılığı az. Yeni jenerasyon ve de özellikle amoled panelli yeni jenerasyon telefonların yanında epey bi düşük kalıyor.Ama çekilen fotoğrafları tv ekranında izleyince çoğundan daha kaliteli çektiğini daha detaylı çektiğini anlıyorsunuz.Video kaydı zaten efsane çinli telefonların % 95 inden daha iyi bence. Gcam de kullanıyorum ama sadece portre fotoğraflarda bariz fark var diğer çekimlerde özellikle gündüz çekimlerinde değmez kullanmaya..Yalnız bir şey farkettim gündüz aynı yeri 2 kamerayla da çektiğimde kendi kamerası 2.5mb yer kaplarken gcam ile çekilen 6-7 mb yer kaplıyor her seferinde yani daha detaylı çekiyor bu verilere göre ilginç geldi bana..ha birde ön kamerada gcam daha iyi...
-
Hocam son zamanlarda gcam'in portre modlu apksı bende uygulama hatası veriyor. Kullandığının apk'sını atar mısın (inşallah uygulama hatası vermez)
-
GCam_5beta10.200218.1320build-7.3.018.apk
Buyur hocam
-
Arkadaşlar elimde 2 adet sıfır U11 kırılmaz var.Tanesini 20 liradan veriyorum.İlgilenenler pm den ulaşabilir..İstanbul
-
Usb portunu degistirmem lazim. Sarj kablosunu takinca yavas sarj ediyor, cevirip takinca duzgun sarj ediyor. Satin alabilecegim orijinal parca icin link var mi?
Arkadaşlar u 11 cihazini satmak isteyen varsa dm ile ulasabilir. Almak istiyorum
Ne kadarlık bütçe düşünmüştünüz.Satabilirim ama piyasasını bilmiyorum.
N11 den aldım şarj etmesi, hızlı şarj ve u sonic kulaklık tamam ama yan sanayi olduğundan mikrofon olayı sıkıntı. Usb sinde alüminyum koruma ve şarj portunun çevresinde olması gereken su geçirmeyi engelleyecek kauçuk da gelmedi. Mikrofon olayı ise sesim temiz gidiyor ama karşı tarafın sesi karşıya yankı yapıyor. Ben normal duyup konuşuyorum da onların sesi ona yankı yapıyor. İlk tamircimde iki defa değiştiğimde de bu problem vardı. Orijinal parça takınca sıkıntı çözülmüştü.
Degerli bilgiler icin teşekkür ederim. Mikrofonun bu port uzerinde olmasi isin ciddiyetini arttiriyor gercekten. Biraz nette arastirdim ama hep aliexpress urunleri cikiyor. Hala orijinaline rastlayamadim.
Benim tek garanti gözüyle baktığım witrigs kanalı var onun sitesi de var orijinal olduğunu gözlemledim indirimdeyken almak lazım yurtdışından. Aliexpressde kimileri daha iyi belki de. Şans işi yan sanayi var yan sanayi var
Witrings e baktim simdi. Hakikaten guzel urunler var. Fiyatlar ve kargo da makul seviyede. Sanirim oradan alacagim. Tesekkurler tekrardan.
Orjinal kulaklık var arkadaşlar satılık
Arkadaşlar elimde 2 adet sıfır U11 kırılmaz var.Tanesini 20 liradan veriyorum.İlgilenenler pm den ulaşabilir..İstanbul
-
Htc -11 Orijinal batarya nereden Bulabilirim acaba tavsiye edecek varmı, delta servis dışında tavsiye varmı orası 1 haftada veririm dedi okadar bekleme şansım yok maalesef...
Şaşırdım doğrusu. Ben batarya satın almak istiyorum diye mail attığımda parça satışı yapmıyoruz demişlerdi.
-
Orijnal ise ne kadara satıyorlar sordunuz mu acaba?
-
Delta fiyat vermiyor. Öğrenemedim maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X