Mantıklı görünen mantıksız işler.. az daha verdi ikinci el aldı desek bin lira eder. onu parçaladı söktü benim telefona ekledi desek 250-300 tl eder. 1300 tl verdim ama ikinci el bir telefondan yüzde kaç olduğunu bilmediğim bir batarya ve ne zaman arıza vereceğini bilmediğim soket taktım. Ha bu takılanları biliyor muyum..bilmiyorum. ama en azından 6 ay garantisi var. öbürünün hiç yoktu. |
*****HTC U11 Kulübü***** (495. sayfa)
-
-
Bende pil arıyorum ne önerirsiniz arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selamlar. HTC U11 kulaklık dönüştürücü olup satmak isteyenler varsa bana pm den mesaj göndersin. Sevgilerimle...
-
android 9 dan 8 cid 060 hindistan gerindonmenin basit bir yolu var mı acaba
Arkadaşlar elinde anakartı bozuk çalışmayan u11 varsa bana yazabilir mi? Teşekkürler
Yedek parça için mi
Evet. Bir de internette satılan ekranların hepsi çakma mı?
Telefon delta servisten geldi. Dün öğleden sonra 14.00 gibi şarj 100 idi bugün saat akşam 20.00 desek %30da.. Elimden bırakmadım sayılır oyun falan oynamadım twitter instagram chrome.. 30 saat sonra %30 sarj çok iyi bence. Bakalım ne kadar böyle gidecek
-
Arkadaşlar telefondan 5-5,5saat arası ekran süresi alıyorum. Accubattery uygulaması pili %68 olarak gösterdi. Yeni pil taktirsam ekran süresi artar mı?
Ekranı en üstten aşağı çekince hızlı bir menü geliyor ya kablosuz Bluetooth falan.. O ekran siyah temasa ya da gece modunda. Ben onun beyaz çıkmasını istiyorum ama ayarlarda bulamadım var mı bilen duyan gören?
Hocam benim telefon gibi %20 25 iken kapanmaya başlarsa değiştir bence. Ben 2-3 7-10 görmez olmuştum. 20 deyince şak diye kapanıyordu.
ekran ayarlarında cihaz teması var. oradan değiştirebilirsin.
-
O kadar aradım bulamadım. Tema yazdım olmadı gece modu yazdım başka bir şey o zaten karanlık mod falan derken vazgeçmiştim.. Eyvallah kardeşim teşekkür ederim 👍
-
Heyecanlandıran paylaşım olmuş, doğru ise merak ile bekliyoruz yeni modeli, inş snapdragon lu bir model olur
Desire 20 Pro
quote:
Orijinalden alıntı: Arsenal2013
Arkadaşlar telefondan 5-5,5saat arası ekran süresi alıyorum. Accubattery uygulaması pili %68 olarak gösterdi. Yeni pil taktirsam ekran süresi artar mı?Ben de bekliyorum benimkini.Bakalım bu sefer iyi bir batarya ile gelmiş olur.Navigasyonda hep ekran bloke oluyordu şarj yuvası degiştiğnden.Onu da söyledim bakalım ona ne diyecekler Delta servisi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arsenal2013
Arkadaşlar telefondan 5-5,5saat arası ekran süresi alıyorum. Accubattery uygulaması pili %68 olarak gösterdi. Yeni pil taktirsam ekran süresi artar mı?Bu süreleri nasıl alıyorsunuz? Ben telefonu 3 sene önce sıfır aldığımda da 4,5 saati geçemiyordum.
-
Batarya degişti fakat yine memnun kalmadım ben
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Pil göstergesinde dolu pille nekadar ekran süresi alıyorsun ve pil sağlığı yüzde kaç?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X