memnun iseniz özelden veya buradan tavsiye verebilir misiniz? |
*****HTC U11 Kulübü***** (499. sayfa)
-
-
Alınır eğer 0 ise . Biz 6 ay önce aldık ses kulaklık ve stabilite çok iyi. Ayrıca kamerası bi çok markanın amiral gemisi olmayan telefonlarından daha iyi sonuçlar veriyo. Performansa gelince ise callofduty oynuyoruz gayet iyi bir deneyim sunuyor. Bence tek eksi pil olabilir kullanıma göre 1 tam gün anca çıkarıyor. Bu arada 0 fazla buluyorsanız paylaşırsanız etrafta isteyen es dost var seviniriz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdoman -- 1 Mart 2021; 15:12:42 > -
+ -
U11 plus var bende harika cihaz 4000 amper
u11 de öyle ama bataryası kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Muhtemelen bu kişileri direkt WhatsApp'tan kaydettiniz. Rehberden whatsap tikini kapatın isimler yok oluyorsa doğru tahmin ettim.Maalesef WhatsApp'tan kaydettiklerim silinmiyor Neden bilmiyorum
Whatsapp'da yazışmanız varsa o numarayla, o yazışmayı silip tekrar kontrol edin. Bende silemediğim bir kaç numarayı o şekilde silebilmiştim.
-
Hayır silemediğim numaraların whatsapp konuşmalarını sildim çoktan ama numaralar gitmiyor, numarayı sil diye bir ibarede çıkmıyor anlamadım gitti
Rehberden whatsapp tiki nasıl kapatacagim?bulamadim kusura bakmayin gorsel olarak gosterebilirmisiniz
Kişilerde sol üstte tıklayarak hangi kategori olacağını seçebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: picasso16Kişilerde sol üstte tıklayarak hangi kategori olacağını seçebilirsin
Sizin dediğinizi yaptım whatsapp bağlantısını kaldırdım fakat buseferde aynı numaradan rehberde iki tane çıkıyor
Batarya siparişi vereceğim önerebileceğiniz biryer var mıdır ?
Birini sil yada kişileri birleştir yapmayı dene
Arkadaşlar, bugüne kadar hep orjinal şarj aleti kullandım ve bozuldu. Şarj aleti arıyorum ama internettekilerin çoğu sahte diyolar. O yüzden kullandığınız iyi bir şarj aleti var mı? 120 tlye kadar çıkabilirim.
Arkadaşlar malum telefon çıkalı 3 seneyi geçecek, tabi çoğumuzun bataryaları iyice eskidi. Bazılarımızın daha önce. BATARYA DEĞİŞİMİ YAPANLAR nereden aldı, orijinali nasıl bulabiliriz, deneyimlerini paylaşabilirlerse çoğu arkadaşımız eminim ki merak ediyordur. Bizde ona göre bir yol çizeriz. İyi forumlar herkese.
-
Arkadaslar merhaba htc u11 icin Spigen kilif ariyorum armor serisi elinde olan bana pm atabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: tonysopranos
Arkadaşlar, bugüne kadar hep orjinal şarj aleti kullandım ve bozuldu. Şarj aleti arıyorum ama internettekilerin çoğu sahte diyolar. O yüzden kullandığınız iyi bir şarj aleti var mı? 120 tlye kadar çıkabilirim.spigen 27 watt amazonda 102 tl kacirmayin.
Arkadaslar volte kullanabilen var mi turk telekomda?
Bunu yapınca şebeke hatası gidiyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazım root'lu. Bunu nasıl eski haline alabilirim? Rootsuz olsun istiyorum :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X