Aşağıdaki komutla hallettim :) fastboot oem lock |
*****HTC U11 Kulübü***** (500. sayfa)
-
-
Bahsettiğim tema ile ilgili sorun. Şebeke hatasının onunla ilgisi varmı bilmiyorum. Daha doğrusu sizdeki telefonun sorununu daha açık yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde root kaldırılıyor. Ama en temizi stok romu tekrar yüklemek. Bu şekilde hem root kalkmış olur hemde stok recevery yüklenmiş olur.
Yanlışlıkla yazılımı android 9'a güncellemiştim. Tekrar 8'i yükledim ama stok 8'i yüklememe rağmen unlocked görünüyordu. Paylaştığım komutla hallettim. Tekrar sıfırladım, şuan sorun yok. Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: blkglBahsettiğim tema ile ilgili sorun. Şebeke hatasının onunla ilgisi varmı bilmiyorum. Daha doğrusu sizdeki telefonun sorununu daha açık yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Değerli hocam cihazım tr kayıtlı herhangi bir sorun yok, aslında ama temalar kısmında şebeke hatası veriyor.
Ekran görüntüsü bıraktım yardımcı olursaniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şebeke hatası deyince başka birşey zannettim. Bu durum daha önce belirttiğim gibi HTC nin tema mağazasını kapatmasıyla ilgili. Tema uygulaması kapatıldığı için bu hatayı veriyor.
Şimdi biz tema mağazasına erişemiycek mıyız?
Malesef.
-
arkadaslar volte kullanabilen var mi htc u11 de
herkese merhabalar,
google play store a girişte google play hizmetleri durdu hatası alıyorum. uygulama bilgilerinden önbelliği hem googleplay hizmetleri hem de google play store için silmeme rağmen sorun devam ediyor. diğer yandan kamera uygulamalarında da fotoğraf makinesi başlatılamıyor uyarısı ile başlatılamıyor.
gmail e de giriş yapamayınca telefonu yedekle ve sıfırla dan tüm verileri sil/fabrika ayarlarına sıfırla yaptım. yeniden telefon kurulurken aynı hataları almaya devam ediyorum.çözüm önerisi olan var mıdır?
-
Revocery den hard reset deneyebilirsin.
Teşekkürler ederim. Ufak bi sorunum daha var telefonun ses açma ve kapama tuşları çalışmıyor o yüzden bu yöntemi yapamadım. Başka bir öneriniz var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malesef o tuşlar olmadan hiçbir yöntemi yapamazsın. Hard reset işe yaramasaydı yazılımın yeniden yüklenmesini önerecektim ama onda da ses tuşları gerekli.
Teşekkürler hocam, önce tuşları halletmeye çalışayım o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada bir arkadaş vardı android 9'u da uzaktan erişim ile ona yükletmiştim. Yüklerken Tayvan cidli olarak yüklediği için belki bir güncelleme daha alır diye düşünmüştüm ama olmadı. Android 8 ile 9 arasında da bir fark göremedim. Şimdi bu telefonu ben fabrika ayarlarına da alsam android 9 ile açılıyor. Gerçek anlamda fabrika ayarı için ne yapmak gerekiyor teknoloji cahiline anlatır gibi anlatabilecek biri çıkarsa sevinirim.
-
Dostum fabrika ayarını yanlış anlamışsın. Telefonu fabrikadan çıkan haline döndürmez. Üzerinde yüklü olan yazılımı fabrika haline döndürür. Android 8 istiyorsan yazılımı 8 e düşürmelisin. Bunun için Android 8 RUU dosyasını yüklemelisin.
Bu arada Tayvan sürümü en güncel versiyon. Android 9 varken niye 8 kullanmak istiyorsunki. 9 daha iyi.
Çoğunluk Anroid 9'un 8'den daha fazla ve hızlı batarya tükettiğinden bahsediyordu o konu kapandı mı?
-
Arkadaslar orjinal sarj aleti ihtiyaci olan varsa satiyorum pm atabilir isteyen.
HTC U11 128 gb kırmızı modeli var sıfır ayarında hiçbir sorunu yok düşünen varsa bana ulaşsın fiyatta konuşulur pazarlık yapılır iPhone modelleri ile takas da düşünürüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X