Şimdi Ara

http://forum.bolumsonucanavari.com buda neyin nesi ? DH Nin Kopyası mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.bolumsonucanavari.com buda neyin nesi ? DH Nin Kopyası mı ?
    arkadaşlar az önce google rasgele bir şey arıyordum ve bu siteyle karşılaştım acaba dh yi birileri bu adresemi yönlendirmiş olay nedir anlamadım doğrusu ? bir göz atın herşey aynı ama ana sayfası hariç ?

işte konu dışı linki :http://forum.bolumsonucanavari.com/Konu_Disi/forumid_12/tt.htm

• kardeş site
  • aynı dh baska ismi
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 17 Mart 2021; 10:39:49 >
  • tutmadı sanırsam..
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 17 Mart 2021; 10:40:2 >
  • abi bolumsonucanavarı adlı site dh'nin yeni açtığı bir site. o yüzden forumunu da dh ye yönlendirmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ledriw_

abi bolumsonucanavarı adlı site dh'nin yeni açtığı bir site. o yüzden forumunu da dh ye yönlendirmişler

saol dostum.teşekkürler
  • Donanımhaberin oyunla ilgili olan sitesi iyi haberler yapıyolar oyunlarla ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciko_Seko

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

tutmadı sanırsam..

tutmadı derken ? birşey tutturmaya mı çalışıyorum ? alala ? bende merak ettim acaba burda birileri birşeyler paylaşırken birşeylermi tutturuyor veya ne tutuluyor burda ? varsa öyle bir şey aydınlatırmısın beni arkadaşım...bir an gördüm ve sorayım dedim... ve genelde konu açan biri değilimdir garip bişey gördümmü sorarım sadece

arkadaş site tutmadı anlamıda söyledi sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

quote:

quote:

tutmadı sanırsam..

tutmadı derken ? birşey tutturmaya mı çalışıyorum ? alala ? bende merak ettim acaba burda birileri birşeyler paylaşırken birşeylermi tutturuyor veya ne tutuluyor burda ? varsa öyle bir şey aydınlatırmısın beni arkadaşım...bir an gördüm ve sorayım dedim... ve genelde konu açan biri değilimdir garip bişey gördümmü sorarım sadece

gun senin kadar lınganlık yapmıyor sitesine tutmadı deyince

• quote:

quote:

quote:

tutmadı sanırsam..

evet site tutmadı demek istedi.Bence güzel

Nedense her an kendisiyle dalga geçilecekmiş gibi bir durum var konu açan arkadaşta sürekli panik içinde

Ayrıca sağ üstte bu isimle girdiniz "üye ismi" nin altındaki bölümü hiçmi görmedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantiel -- 5 Ekim 2009; 13:58:06 >

• mantıklıca olmuş
  • DH'nin oğlu gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

DH'nin oğlu gibi bir şey.

DH ve Oğlum..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tutmadı sanırsam..

gun senin kadar lınganlık yapmıyor sitesine tutmadı deyince

• quote:

Orijinalden alıntı: Meaningléss

quote:

DH ve Oğlum..

Ha böyle açaydım kollarimu getme diyeydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meaningléss

quote:

DH ve Oğlum..

şimdi oğluysa DH'ye de onun anası desek o zaman mahallede bu çocukla alay ederler

Babası desek o da kötü çocuk nerden çıktı belli değil

I dont like peach*

*şeftali demek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.