Arkadaşlar bilgisayarı her açtığımda bir süre bekledikten sonra ya da google chrome u açtıktan sonra pc kendilinden otomatik olarakhttp://no1techblog.blogspot.com sitesini açıyor. İnternette biraz araştırdım ancak çok fazla bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aşağıdaki linkde bulunan işlemleri yaptıktan sonra sonucunu bana bildirir misiniz? Yabancı forumlardan derledim, fakat test edemedim.
teşekkür ederim çalışma için. Deneyeceğim ancak görev yöneticisinde ''No1techblog.exe'' şeklinde bir uygulama çalışır görünmüyor işlemlerde. Buna rağmen diğer adımlara geçmeli miyim?
chrome ayarlarını değiştir bence orda otamatik ana sayfa fln bişiler yapılmıştır bi bak sonra söyle
kubenK
kullanıcısına yanıt
"Cevap" yapmadığınızda yazdığınız cevaptan haberdar olamadığımdam şimdi gördüm.
Evet diğer adımları yapabilirsiniz. Sizde olmayan aşamaları geçebilirsiniz.
kubenK
kullanıcısına yanıt
maalesef, sabırla yaptım malware ile derin tarama yaptırdıgımda birşeyler buldu. Ancak yine sonuç değişmedi. Yalnız şu dikkatimi çekti, eklediğiniz çözümlemediki II. ve III. adımların hiçbirini yapamıyorum. Çünkü belirlenen dosyaları bilgisayarımda bulamıyorum. Diğer program taramaları sonucu da sonuç olumsuz. Bir de bu sıkıntıyı yaşadığım günden beri (alakası var mıdır çokça bilmiyorum ama) ekteki gibi dikkat yazan yerde (aşağı yukarı hareket imleci) bir sıkıntı var. yarısı görünüyor. Önerebileceğiniz birşey olursa sevinirim. Teşekkürler. http://no1techblog.blogspot.com virüsü" loading="lazy"/>
kubenK
kullanıcısına yanıt
Dosya adları rastgele değişiyor olabilir. Ekteki resim açılmıyor bir daha göndere bilir misiniz?
İndirip tarama yapıp temizle. Sonucu bekliyorum. Bulunan tehditleri seçip kaldırmayı unutmamalısın.
kubenK
kullanıcısına yanıt
Görev Yöneticisinde çalışan işlemlerin bir ekran görüntüsünü gönderir misiniz?
taximprojectT
kullanıcısına yanıt
ilgiliniz için teşekkürler. ancak sıkışık bir tempodayım. o yüzden format kaçınılmaz oldu. :(
Bu tür anasayfa virüslerinden kurtulmak için bilgilsayarınıza YAC (Yet Another Cleaner) yüklemeniz gerekmeektedir. YAC bu tür zararlo yazılımları yok etmek için biçilmiş kaftandır. Programı buradan indirebilirsiniz. Ayrıca bu tür virüsler genelde 3. parti yazılımları yüklerken ya da internette bilinmeyen reklamlara tıklarken bulaşır. Bilmediğiniz 3. parti yazılımları bilgisayarınıza yüklemeyin ve tarayınıza adb lock kurun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme