Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
26
Favori
224.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi bayramlar. Bende de p6 var. P6'nın ekranını 540×960 piksel bir ekran ile değiştirebiliyor muyuz? Telefonu kullanırsam pili 1 güne yetmiyor. Bence şu anki çözünürlüğe gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • remote service has stopped
    Bu hatayi aliyorum arada neden olmus olabilir b634 yuklu telefonda

• ben aşırı kullanıyormuşum farkettim. Normal kullanımda 1 gün yetiyor, telefona haksızlık yaptığımı düşündüm, o yüzden yazdım bu açıklamayı.

• Arkadaşlar SD karta dload klasörü içinde stock rom update.app dosyası atmıştım, ama yükle yaptığımda direk telefon kapanıp twrp ekranı açılıyordu yüklenmiyordu, şimdi twrp ekranıda gelmiyor huwei logosunda kalıyor telei kapatıyorum yeniden açıyorum o zaman düzeliyor, şimdi ben B510 custom romundayım sizden ricam JellyBean stock roma şuan nasıl dönebilirim? Lütfen arkadaşlar jellybana dönmem lazım şarj dayanmıyor kitkata...
  • arkadaşlar P6 güncellemesi çıktı.dosyaları indirdim ama söylediği gibi yaptım olmadı. daha önce çine ait rom yüklediğimden olmuyor. yardımcı olurmusunuz nasıl geri yükleyeceğim.

gücelleme dosyası linki:http://consumer.huawei.com/tr/support/downloads/index.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayzeka -- 18 Ekim 2014; 1:57:17 >
  • Merhaba arkadaşlar p6 telefonumun email kılonlanmıs. Bu p6 lara email atılabiliyormu lutfen yardimci olabilirmisiniz.btt tek hatta sabitlemek istemiyorum

• Arkadaslar sifir p6 nerden bulabilirim

• An itibariyle güncelleme geldi telefonuma. Otomatik güncelledi. Wifi, güvenlik ve müzik uygulamasının geliştirildiği yazıyor. Bakalım ne derece doğru.
  • Arkadaşlar kıtkat 4.4.2 güncelleme sonrası rehber sorunu başladı ,rehbere ulaşılamıyor hata veriyor ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrkaya

Arkadaslar sifir p6 nerden bulabilirim

Pm attim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende p7 var. Radyo var mi bu cihazda? Varsa nasil aktif ederim?

• lazloo kullanıcısına yanıt
    evet p6 ve p7 de radio var ama, ithal eden firma sırf bandrol parası vermemek için, Türkiyeye yapılan yazılımda radyo linkini kapattırmış. Dolaysıyla radio aktif değil. Şayet raidoyu kullanmak istiyorsanız telefonunuzu rotlamanız gerekir, o konu formun önceki sayfalarında işlenmiştir.
  • Arkadaslar gapps'ı yuklemek icin once twrp mi kurmak gerekli ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yimust

evet p6 ve p7 de radio var ama, ithal eden firma sırf bandrol parası vermemek için, Türkiyeye yapılan yazılımda radyo linkini kapattırmış. Dolaysıyla radio aktif değil. Şayet raidoyu kullanmak istiyorsanız telefonunuzu rotlamanız gerekir, o konu formun önceki sayfalarında işlenmiştir.

Root a gerek yok radio programın yüklüyorsunuz çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyaman2

quote:

Orijinalden alıntı: yimust

Root a gerek yok radio programın yüklüyorsunuz çalışıyor

http://www.mediafire.com/download/2g6c534vw69j42y/HwFMRadio.apk

• Telefonu asla almayın telefon takılıp duruyor ve wifi kesintisi çok sık

Edit : Oyun oynayamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puantum -- 2 Kasım 2014; 11:36:08 >
  • 1 senedir hangi roöu kallanırsam kullanayım bir kere wifi si kesilmedi. Takıldığı da olmadı senin telefonun bozuk diye hepsi bozuk olacak değil
  • Selam arkadaşalar Yurt dışı P6 var önereceğiniz bir ROM var mı ? varsa linkini ve nasıl yükleyeceğimzi anlatan bir makale varsa onuda rica edebilir miyim bu konuda acemiyim ilk kez yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATYPICAL

Telefonu asla almayın telefon takılıp duruyor ve wifi kesintisi çok sık

Edit : Oyun oynayamazsınız

ya telefonun bozuk ya da bilinçli olarak telefonu kötülüyorsun.
    ikinci p6 telefonum önceki beyaz olduğu için sattım siyahını aldım 10 numara telefon
    kamera çok iyi sony kamera kullanıyor yazılım kusursuz. Tasarımı kaliteli ve şık daha ne olsun
    Oyun olarak rakiplerine göre biraz geride zaten alanlar oyun olarak almıyor
    Oyun oynayamazsınız ne demek ya, 3310 da bile yılan oyunu oynanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyaman2 -- 3 Kasım 2014; 13:29:28 >
  • senin telefonda bir sıkıntı var, genelleme yapman yanlış, harici yüklenen bir uygulama sıkıntı yaratabilir.Telefonun yedeğini al ve Telefonu fabrika ayarlarına sıfırla, bende 634 yüklüydü sonra yeni yazılım olan 635 e yükselttim. Hiçbir sıkıntı yok....
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.