Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu telefon için orjinal başka temalar var mı.. ?

sıkıntı geldi telefonda olanlardan..
  • telefonumun bataryası %20 şarja düştü mü telefon birden kapanıyor, şarj %20'den %0'a düşüyor..

var mı benzer bir sorun yaşayan.. ?
  • slm arkadaşlar elimde hiç kullanılmamış p6 alüminyum kılıf kapak var yurt dışından getittirdim teli sattım daha yeni geldi kapak. satıyoru fiyatı 30 tl almak isteyen olursa burdan yazsın.
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    hocam eline sağlık herşeyi dediğin gibi yaptım süper oldu alet.satacaktım vazgeçtim sırf bu arayüz yüzünden :) huawei yapmış helal olsun.biraz daha böyle kullanayım sonra emui 3'ü birde honor 6'da tatmak istiyorum
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    seni buralarda görmek güzel ben senide herhalde teli sattı diye düşünmeye başlamıştım,bu arada B708 çıktı xda
  • yöntem aynı B708 in kurulması

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101020621
  • Merhabalar,

KitKat güncellemesi sonrasında Radyo çalışmıyor. Yeniden kurdum, yine olmuyor (İstasyon aramasında kalıyor)

Yardım lütfen.
  • 1 sene uzak durduk rom-root işinden ama maşallah rom B708 i gördü :)
  • ugur_ee U kullanıcısına yanıt
    temiz kurulum yaptınmı? radyo konusunda bende bir sıkıntı olmadı kitkatın hiçbir sürümünde.
  • KİT KAT öncesi radyo yüklüydü, sonrasında radyo açılmaz oldu. Sonrasında radyoyu kaldırıp tekrar kurduğumda da değişmedi.
  • siyah P6'mı elden çıkarmayı düşünüyorum, ilgilenen bana ulaşabilir.
  • Arkadaşlar merhaba, p6 anakart değişimi için servis ne kadar ücret talep ediyor bilen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer188 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Servisin hangi arızalara yada neye göre ücret talep ettiğini ben anlamış değilim.Sim kart yuvası 2 kez benden kaynaklı olarak bozuldu.İlkinde 70 lira gibi bir ücret talep ederken ikincisinde ücret talep edilmedi.Telefonu servise göndermeden sorunuzun kesin cevabını vermek zor galiba.
  • orjinal sürüm yüklü rootsuz nasıl yapabilirim

• kemalfbyvz K kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_80548091/mpage_17/tm.htm konusunda Sanal tuşları rotsuz gizleme yöntemi hakkında bilgiler verilmişti.
    Yada https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.immersive linkindeki gibi programlardan faydalanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 10 Ocak 2015; 21:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_ee

Merhabalar,

KitKat güncellemesi sonrasında Radyo çalışmıyor. Yeniden kurdum, yine olmuyor (İstasyon aramasında kalıyor)

Yardım lütfen.

boşuna uğraşma, Türkiyeye verilen yazılımda Radio linkleri iptal ediliyor, ancak önceki sayfalarda var root lu şekilde radioyu kullanabilirsiniz..
  • likom548 L kullanıcısına yanıt
    resim koyarmısınız buraya...görelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblist23

arkadaşlar bu telefon için orjinal başka temalar var mı.. ?

sıkıntı geldi telefonda olanlardan..

payda Go Launcher EX...indir oynamaya başla...
  • yimust kullanıcısına yanıt
    Çin romulo var kurulumu kolay. 707 708 bunlardan birini kurabilirsin. Radyo var bunlarda

• Merhaba arkadaşlar. Telefonum orijinal halinde hic bi rom falan yuklenmedi. Şöyle bir sorunum var. Telefonumdan ana hoparlör den ses gelmiyor yukardaki küçük hoparlorden geliyo ama ana yuksek ses veren hoparlorden gelmiyor. Bi kez daha yasamistim bunu ama kendiliğinden duzelmisti. Genellikle facede video izlerken gidiyo bi daha gelmiyor. Yardim lütfen

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.