Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    600 verilmez. Sahibinden de 400-500 e satanlar görmüstüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    bencede verilmez bu telefonun temiz garantili ederi 500dür. benim anlamadığım telefon çok güzel ama talibi az yani zor satılacak bir cihaz buna rağmen fiyatları yüksek
  • winger37 W kullanıcısına yanıt
    Pazarlik yaparsin anlasirsiniz ya. Valla ben bi ara telefoncuya oylesine sordum kaca alirsin diye adam 200 dedi :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 20 Şubat 2015; 0:54:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Pazarlik yaparsin anlasirsiniz ya. Valla ben bi ara telefoncuya oylesine sordum kaca alirsin diye adam 200 dedi :)))

ahahah o 200e alıyor ama ben gecen telefoncuya kaça satarsın dedim 480 dedi:) garantiliymiş demek 200-250ye alıyorlar sonra 450-500 denk geldiğine :) benim anlamadığımda o işte telefonu satmaya niyetlenmişsin ee talibide az çünkü devamlı yenisi çıkıyor. 600-700 istemek nedir ver 400-500 düzlemine bizde hevesimizi alalım sen simdi 550-600 istersen bende gidip 750-800e sıfırını alırım seninki elinde kalır. 1000 Tlye almış olabilirsin ama teknoloji böyle rağbet görmüyen fiyat düsürüyüor. 1000 küsür liraya çıkan nokia simdi 500 TLye sıfırını veriyor. anlamadığım nokta bu. eğer ikinci el satarken değer kaybolmasın diyorsan iphonedan baskası kurtarmaz.

• winger37 W kullanıcısına yanıt
    Aynen noktası virgülüne kadar katılıyorum

• arkadaşlar s3 mini ile takasa girmeyi düşünüyorum üzerine 60 -70 tl vericem nasıl uygun mu sizce telefonun sim kart yuvası yokmuş sım kart yuvası ve sım kart kapağı 55 tl tutuyor toplam bir nevi parça parasını verip üzerine s3 mini yi vericem sizce uygun mu
  • Belki yeri değil ama P6 nın sim kart yuvası bozuldu. Yetkili servis 250 TL istedi. İzmir içi sim slotu değiştiren bir yer bilen varmıdır?
  • mavics kullanıcısına yanıt
    Teleservice ücretsiz değiştiriyor,orası ile görüşmende fayda var
  • epostalarımı açmak istiyorum ama hata alıyorum onu nasıl çözebilirim ya
  • Beyler Ascend p6 için metal bumper kılıf bulan, satan var mı?
    Çinden getirme işkencesi yapmak istemiyorum.
    bir de emui 3.0 noldu ya???
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURTAY1

Beyler Ascend p6 için metal bumper kılıf bulan, satan var mı?
    Çinden getirme işkencesi yapmak istemiyorum.
    bir de emui 3.0 noldu ya???

p6 kaldımı ya :) P7 kullanıyorum p6 ile arasında dağlar kadar fark var
    hem aksesuar çeşitleri de çok bumper i bile bulabiliyorsun

• KURTAY1 kullanıcısına yanıt
    Bumber kılıf aldim 2 gün dayandım. Öyle gözüktüğü gibi durmuyor. Bosverin bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjı nasıl? Bir günü çıkarır mı?
  • Z3 compact alarak 1,5yıllık p6 maceramı bitirdim..

• arkadaşlar bir sorum olacak, ebaydan p6 için kılıf aldım, içinde birde 24K Gold Sticker (elektro magnetic Filitre) diye bir şey gönderdiler. Biraz araştırdım, galiba radyasyon önleme stickeri imiş. Nasıl kullanıldığı hususundaki araştırmamda; bataryanın üzerine veya altına yapıştırılıyormuş.Oysa bizim p6 larda bataryaya ulaşma şansımız yok.Başka ne şekilde bu stickeri uygularız p6 ya..iyi geceler....
  • Merhaba p6 ya emui 3.0 yükledim b708 hareket kontrolü boş düzeltebilen oldumu.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblist23

telefonumun bataryası %20 şarja düştü mü telefon birden kapanıyor, şarj %20'den %0'a düşüyor..

var mı benzer bir sorun yaşayan.. ?

ben yüzde 2yi bile gördüğüm oluyor, iki gün şarj gidiyor, bir arkadaşda sizinki gibi problem vardı telefon kapalı iken reset attı düzeldi 4-5 civarına kadar gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fblist23

telefonumun bataryası %20 şarja düştü mü telefon birden kapanıyor, şarj %20'den %0'a düşüyor..

var mı benzer bir sorun yaşayan.. ?

ben yüzde 2yi bile gördüğüm oluyor, iki gün şarj gidiyor, bir arkadaşda sizinki gibi problem vardı telefon kapalı iken reset attı düzeldi 4-5 civarına kadar gidiyor

• arkadaslar 708 709 romlarindan birini kursam cihaz garanti disi kalirmi root ve twrp yok

• Beyler kaç saat ekran süresi alıyorsun uz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.