Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonu nasıl kaplıya bilirm bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?
    carbon fiber deri vs
    telefonum beyaz
  • ynsylkn kullanıcısına yanıt
    Karbon fiberle inceliğinden taviz vermeden kullanabilirsin. Daha önce bununla ilgili resimler paylaşılmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuNuSHD kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531673 linkini Chrome ile inceleyebilirsin. Sesle ilgili yaşanan sorunların çözümlerini bulabilirsin.

• Bisey anlamadım kardeşim napicam tam olarak @headspring

Root olaylarına yabancı iseniz verdiğim linkten uzak durun.

Ses ayarlarında medya ses ayarını kontol ettinizmi.Videolardaki ses ayarını kontrol ettinizmi.Orjinal başka bir rom yükleyerek sorunun devam edip etmediğini kontrol ettinizmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headspring

1 sene uzak durduk rom-root işinden ama maşallah rom B708 i gördü :)

döndün mü hocam ? :)
  • mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    Gitmedimki buralardaydım zaten.Sadece rom root işlerinden biraz uzak kalmıştım.Yeni çıkan romlarla birlikte yeniden aranızdayım. :)
  • Ses ayarlarini tabiki kontrol ettim.sadece video degil hicbi sekilde gelmiyor biriyle konusurken yada müzik dinlerken falan. Daha derin kontrol edebilme varsa bilmiyorum bu arada orijinal rom nasil oluyor telefonun garantisini bozmuyormu evetse nerden ulasabilirim hocam @headspring

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuNuSHD -- 16 Ocak 2015; 20:09:28 >
    Türkiye için çıkarılmış orijinal romları yüklemek garantiyi bozmaz.Telefonunda Güncelleme bölümünden yazılımı güncellemeyi deneyebilirsiniz.Sorunun devam ederse garantiyi göndermelisin.
  • beyler bu telefonu iphone 4 veya 4s ile takas etsem zarar edermiyim telefon tertemiz 1 yılda garantisi var
  • 4 olmaz ararsın p6 nı
    4s belki
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    peki fiyat olarak zarar edermiyim alıcağım cihazın tamir görmüş olma ihtimali de söz konusu kafam çok karışık ne yapsam ?
  • arkadaşlar p6 ile alakalı bir şey sormak isterim. P6 yı kendi şarz cihazı ile şarz ediyorum, %100 olduğu zaman, (zaten kendiside şarzı kesiyor) telefonu şarzdan alıyorum.Normal kullanımla bir gün falan gidiyor.Tesadüfen telefonumu samsung şarz cihazı ile şarz ettiğimde telefonumun normal kullanım süresi 2 güne çıkıyor. İnanamadım yine samsung şarz cihazı ile şarz ettiğimde yine aynı kullanım süresi ortalama 2 gün.Şunu sormak isterim;
    Acaba bizim bu p6 nın orijinal şarz cihazı arızalımı veya hızlı şarzdan dolayı tam dolum sağlamıyormu. Oysa orijinal şarzı ile şarz ettiğimde pil %100 gösteriyor ve şarzı sonlandırıyor. Yaklaşık 1 gün falan sürüyor kullanım süresi...Bu eksik şarz hızlı şarzdan dolayı mı böyle oluyor.İyi akşamlar...

Not; eksik yazım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 1 Şubat 2015; 19:29:50 >
  • yimust kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu teşhirden almıştım. Orjinal şarj aleti yoktu. 8 aydır genelde Galaxy Ace kulaklığı ile şarj ediyorum. Başka şarj aletleri de denkgeldikçe kullandım. Pek bir fark gozlemlemedim.
    Bu arada eski Xperia Ray orjinal şarj aleti ile şarj etmeye kalkınca süre çok fazla uzuyor. Tıpkı bilgisayar usb girişinden şarj ettiğimizdeki yavaş şarj gibi.

• evet USB şarzda uzun sürüyor ama, telefonunda kullanım süresi uzuyor....galiba hızlı şarz seri oluyor fakat kullanım süresi kısa oluyor....
  • Arkadaslar tavsiye edermisiniz 450 500 gibi temizini bulsak
  • akgolo kullanıcısına yanıt
    Yok dostum ya P6 nın modası geçti bence. Artık kasmaya başlıyor git gide. Çıkalı 1 bucuk sene oldu yani..
  • yimust kullanıcısına yanıt
    Ben çok çeşitli markaların şarj cihazlarıyla şarj ederek kullanmıştım ve bir farklılık göremedim kullanım süresinde. (iPad-iPhone-Htc-Mi şarj aletleri ve Pc ile)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Yok dostum ya P6 nın modası geçti bence. Artık kasmaya başlıyor git gide. Çıkalı 1 bucuk sene oldu yani..

P7 aldım ben 2_3 ay önce. Rahat 1 _ 2 sene götürür. Donma kasma yok cihazda. P6 dan kat kat seri çalışıyor emui 3 ile. Çoğu oyunda donma kasma yok. Bazılarında fps düşüklüğü oluyor onuda farkedemiyorsun oyun oynarken

İkinci el temiz bulursanız alın derim. Ben ikinci elini iki üç ay önce 500 tl ye aldım o zamanlar cihaz 1300_1400 tl idi sıfır fiyatı.

Sarjida p6 gibi gidiyor. Gayet iyi. Kamerası daha iyi p6 ya göre
    Ama islemci 1.8ghz yerine 2.0ghz olsaydı tadından yenmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 13 Şubat 2015; 21:07:00 >

• bu cihazdan temiz faturalı satacak varsa bana ulaşsın. nette sıfırını pek bulamadım telefoncularda vardır mutlaka da doğubank falan aramak gerek yalnız benim anlamadığım 2.el fiyatları biraz pahalı geldi bana bu telefon ilk çıktığında bile 900 küsür lira civarlarındaydı simdi 600 lü fiyatlar istemişler sizce bu telefonun ikinci el ederi nedir.
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.