Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Grand Total $395.98
    HUAWEI Ascend P6 Quad Core Smartphone 2G RAM Android 4.2 4.7 Inch HD Screen 6.18mm Ultrathin OTG
    TF Card
    8GB
    sku41964-sku1014
    $395.98

Ordered: 1
    $395.98

telefon güzel hoşuma gitti özellikle şekil tutusu durusu ile on üzerinden 7. hakediyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntakinti -- 13 Ekim 2013; 12:57:31 >
  • kuntakinti kullanıcısına yanıt
    MTK işlemcili olsa kolay ama P6 gibi bir cihaza klon atmak biraz zor, 3G'nin çalışmaması,güncelleme almaması,hattın kesilmesi gibi problemler olabileceğinden tavsiye etmiyorum..
  • @felixamor merak ettim bak şimdi adama mesaj atacam :D

@kuntakinti hocam kargo gümrüğe takılmadı mı?
  • Gümrüge girmediki takılsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntakinti -- 29 Eylül 2013; 23:13:29 >
  • Hangi siteden aldın ? china post ile gelip nasıl gümrüğe girmedi telefon :D
  • pandawill adamlar işi biliyor sen bir şey söylemene gerek yok onlar işi yoluna koyuyor tabi birazda şans işi telin kutusu zaten kıtap kadar küçük
  • Evet normal telefonların kabı gibi olmadığından anlamadılar demek iyi şanslıymışsınız birde oraya takılsaydı ohooo ucuza alayım derken buradakinden fazlaya gelirdi. Artık bi şekil imei atıp güle güle kullanın :)
  • Kac dolar yada Euro üstü gümrüge takılıyor arkdaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuntakinti

valla ben 100 tl kayıt için vermek istemiyorum vermemek için göze alıp çinden getirdim biraz bekleyip klon atarım olur bıter yoksa bır anlamı yok bu arada tele yaptıgım masraf

china post ile geldi 15 günde

Shipping & Handling $0.00
    Grand Total $395.98
    HUAWEI Ascend P6 Quad Core Smartphone 2G RAM Android 4.2 4.7 Inch HD Screen 6.18mm Ultrathin OTG
    TF Card
    8GB
    sku41964-sku1014
    $395.98

Ordered: 1
    $395.98

telefon güzel hoşuma gitti özellikle şekil tutusu durusu ile on üzerinden 7. hakediyor :D

pahalı olmamışmı hocam, vodafone 1000'den satıyor.siz 800'e garantisiz kayıtsız getirtmişiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3y

Kac dolar yada Euro üstü gümrüge takılıyor arkdaşlar
    GÜNCELLEME GELMİŞ
    Sırf garenti icin burdan aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilaseta -- 30 Eylül 2013; 11:53:02 >
  • 820 liraya geldi işte 8 cb hafıza kartıyla falan aslına bakılırsa evet akıl karı degil tamamiyle maceraya atılmak gibi gümrüge takılsaydı vs bir dünya iş çıkacaktı allahtan takılmadı tek tesellim brick olma itimali türkiyedekilere göre çok düşük veya ben öyle sanıyorum attım bir kaç güncelleme ama neyse siz siz olun böyle maceralara atılmayın :Dama telefon güzel begendim fazlasıyla parasını hakediyor...Tavsiye ederim almayı düşünen arkadaşlara bir ıphone5 veya 5s verilecek paraya bundan 3-4 adet alırsınız aynı işlemi bununlada yaparsınız..Merak ettigim konu şu gerçi insan oglu ıphone 5s de olupta bunda olmayan ne var tam anlamıyla bır telefondakı özellıklerı kullanmıyacaksanız ki kullanmıyoruz ne geregi var 3 bin tele gibi rakamları tele vermeye anlamıyorum veya onlar beni anlamıyor ...veya paramız cok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntakinti -- 30 Eylül 2013; 21:08:04 >
  • Güncelleme yaptıktan sonra dLoad klasörünü silsek sıkıntı çıkar mı ?
  • Huawei P6 dün itabari ile hataları düzeltilmiş güncelleme paylaşılmış hayırlı olsun ışık sorunu camera sorunu stabillik sorunu cözülmüştür.

Telefonun kendi üzerinden güncelleme alıyor.

Huawei Ascend P6 için yeni yazılım hazırdır. Yeni yazılım ile birlikte;

1) Birbirinden farklı, indirilebilir temalar eklendi.
    2) 3G modem zaman zaman yeniden başlatma sorunu düzeltildi.
    3) Galerideki görüntü tarama algoritması optimize edildi.
    4) Işık sensörünün kendi kendisine ekran ışığını kısma sorunu çözüldü.
    5) Kamerada zaman zaman yaşanan donma sorunu düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.semiz -- 1 Ekim 2013; 9:50:39 >
  • videoda otomatik focus olmaması normal mi
  • Sıkıntı olmaz.

• bu telefonun güncellemelerini nereden yapıyoruz internet sitelerinde mi yayınlıyolar telefon uzerınden oluyor mu?
  • Telefon üzerinden OTA ile güncelleniyor..Farklı sürüm rom kullanmak isteyenler siteler üzerinden indirip kuruyor.
  • 111 den 608 e geçsrk sikinti olurmu ki

• swapper S kullanıcısına yanıt
    Olmaz, tabi B608 firmware'i bulup indirebilirseniz..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    ben bu telefonu almayı düşünüyorum öncelikle önerirmisniz ? çünkü oyunlarda falan kasıyomus açmıyomus falan. birde sadece vodafone demı satılıyor internette göremedim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.