Bildirim
Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefonu root etmek için üç yöntem mevcut, eğer bu programla başarılı olamadıysanız diğerlerini deneyin ; Kaynak -
quote:
Orijinalden alıntı: felixamor
Telefonu root etmek için üç yöntem mevcut, eğer bu programla başarılı olamadıysanız diğerlerini deneyin ; Kaynak
Cevap için teşekkürler hisuite yükleyince oldu daha önce sizin verdiğiniz linkteki driveride kurmuştum olmamıştı yapamayan hisuite yi denesin. saygılar. -
Öyleyse bende düzenliyorum konuyu, bende P1'den kalma Hi-Suite yüklüydü demek ki ondan sorun yaşamadım. -
quote:
Öyleyse bende düzenliyorum konuyu, bende P1'den kalma Hi-Suite yüklüydü demek ki ondan sorun yaşamadım.
felixamor hocam roottan sonra samsungtaki gibi supersu gibi program kurmaya gerek varmı -
Gerek yok program kendisi yapıyor hepsini. -
quote:
Gerek yok program kendisi yapıyor hepsini.
felixamor hocam root yaptım root explorer yükledim system buildprop dosyasını buldum benim yapmak istediğim konuşma kayıdı bunu yapmak için ro.config.hw_voicerecord = true bu yazdığınzı buraya yazmammı lazım yazacaksam tuş takımı çıkmıyor birde root olduğunu nasıl anlarım samsungta bu iş daha kolaydı sanki kafam karıştı samsungta superuser yetki veriyimmi diyordu ver dedinmi iş bitiyordu bunu ayrıntılı olarak anlatırsanız hayıra geçer. teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: bulentataseven
quote:
felixamor hocam root yaptım root explorer yükledim system buildprop dosyasını buldum benim yapmak istediğim konuşma kayıdı bunu yapmak için ro.config.hw_voicerecord = true bu yazdığınzı buraya yazmammı lazım yazacaksam tuş takımı çıkmıyor birde root olduğunu nasıl anlarım samsungta bu iş daha kolaydı sanki kafam karıştı samsungta superuser yetki veriyimmi diyordu ver dedinmi iş bitiyordu bunu ayrıntılı olarak anlatırsanız hayıra geçer. teşekkürler.
Dosyanın üzerine uzun tıkla open in tex Editor diyeceksin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilaseta
quote:
Orijinalden alıntı: bulentataseven
quote:
felixamor hocam root yaptım root explorer yükledim system buildprop dosyasını buldum benim yapmak istediğim konuşma kayıdı bunu yapmak için ro.config.hw_voicerecord = true bu yazdığınzı buraya yazmammı lazım yazacaksam tuş takımı çıkmıyor birde root olduğunu nasıl anlarım samsungta bu iş daha kolaydı sanki kafam karıştı samsungta superuser yetki veriyimmi diyordu ver dedinmi iş bitiyordu bunu ayrıntılı olarak anlatırsanız hayıra geçer. teşekkürler.
Dosyanın üzerine uzun tıkla open in tex Editor diyeceksin..
Ondanda vazgeçtim başka sorunlar la uğraşıyorum video cekerken floresan ışıkta kayıt dalga dalga izlerkende aynı birde video ya başlamadn odakliyor basladiktan sonra elle odaklamak zorunda kalıyorum sizdede durum böylemi acaba .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet öyle ne yazık ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Bu şekilde çekerken mi sorun yaşıyorsunuz?
Yok bu şekilde değil hani açık televizyonu videoya cekerken görüntü kayarya öyle lg camera pro apk yükledim anti banding diye bir ayarı var onu 50 hz yaptığımda sorun kalkıyor sorun yazılımsal kameranın 60 degil de 50hz yenilemesi gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anladım olayı, ışık kaynağı dalgalı olan ampullerde öyle oluyor evet, ben led ampul kullanıyorum mesela o yüzden olmuyor, LCD ekran çekimlerinde olmaz bu sorun tüplüler de olur mesela..Ve i4S/i5/GS2/P1 kullandım hepsinde dediğiniz olay mevcut..Tabi ekstra bir programla giderilebiliyormuş dediğinize göre, ben pek bu tarz çekimler yapmadığımdan ihtiyaç duymadım bugüne kadar. -
Sonunda bende aldım çinden getirdim getirdigimede pişman oldum o kadar stres yaptım 1000 lıraya burdan almak varken neden cınden 200-250 kar edicem dıye aldım bende anlamadım sadece bır hevestı herhalde onuda geçtik imei sorununu nasıl halledicez 100 lırada kayıta versek aynı fıyata geldı -
Evet 840 TL + 115 TL'ye geliyor Çin'den ama bizim şanssızlığımız ilk defa yurtdışıyla aynı fiyata bir telefon geliyor Türkiye'ye IMEI'yi kayıttan başka çareniz yok..Ama işin artı kısmı istediğiniz romu yükleyebilirsiniz brick olmaz cihaz.. -
Durun hocam öyle demeyin arkadaşın şansına brick olur sonra siz üzülürsünüz :) -
brick olayı Türkiye'ye özgü birşey P6'da -
Merhaba, Türkiyeden alınanlara Çin romunu yükleyemez miyiz ? Böylece istediğimiz versiyonu yükleyebilir miyiz ? Örneğin B116 -
Geçen xda da bir konuda görmüştüm adam B116 yüklemiş brick olmuş :D Yalnız değilmişiz dedim :) o kişide servise götüreceğim diyordu çünkü telefon brick değil full brick oluyor :S -
XDA'daki o kişide bir Türk ama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X