Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yorumlara baktigimda yeni romun geldigini anliyorum. Turkiyeden vodafonedan cihaz almis olup bu romu yukleyen varmi ve duzeltmeler soylendigi gibi ise yaramaktamidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemesinde ayrıntılı artı ve eksilerini belirttim, konuya bakıp karar verebilirsiniz.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    ben o incelemenin hepsini okudum fakat biraz daha bilgi arıyorum işte :D siz telefonu nereden aldınız ?ben vodafone gitsem cihazı elime alabilrmiyim test amaçlı faln ?

EDİT: yorumları okurken çinden aldıgınızı gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 1 Ekim 2013; 20:54:26 >
  • O bir sayfa ayrıntıdan sonra yazacak daha başka birşey gelmiyor aklıma Herhangi bir Vodafone iletişim merkezine gidip alabilirsiniz ayrıca orada teşhir cihazını da inceleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swapper

B608 linki buyrun
    İsterseniz ilk mesaja ekleyin

http://tr.huaweidevice.com/file/Software_Versions/Smartphone/P6/Guncelleme_Paketi_B608/Huawei_Ascend_P6_guncelleme_20130930.zip

692 mb mış hay maşallah...
    Wifiden güncellerken net koparsa yarıda kesileceği için cihazda probleme neden olur mu ?

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    İndirme bitmeden güncellemeye başlamayacağı için sıkıntı olmaz..Rom dosyaları hep bu boyutlardadır, açıldığında 1.3 Gb.'a yakın olurlar..
  • Malesef 608 romda da ekran isiginin kendinden azalmasi durumu devam etmekte yalniz oyunlarda hissedilir bir performans artisi soz konusu.ayruca kamerada tek cekim modunda ekranin donmasi olayi da bitmis

• swapper S kullanıcısına yanıt
    tek çekim ve akıllı çekimin farkı var mı
  • ascend p6 yı çinden getirmenin hiç mantığı yok, zaten oradaki fiyatı takriben 800tl + kayıt parası ... gümrüğe takılmasını düşünemiyorum bile.. ordinosu beyannmae masrafları 2 katına çıkar.. gümrüksüz bile olsa neredeyse aynı fiyata çıkıyor.. en azında tr den alındığında sigortalı olur...
  • ben ilk cıktıgı gün almıstım vodafone'dan. şimdilik çok da memnunum cihaz gayet iyi.
    beni en cok üzen müzik sesinin çok az olusuydu. root atıp bi kaç program denediysemde care olmadı.
    yüklediğim bi program dubly digitalin çalışmasını önledi. b111 roomu yükleyince bu sorun da ortadan kalktı müzik seside gayet iyi duruma geldi. b608 room kullanan varsa müzik sesi ile ilgili bir bilgi vereblirmi?
  • b117 room biraz önce yükledim

Edit:Telefon çinden alındı ..Türkiyede satılan Huawei p6 ya b117 yüklemeyi kesinlikle denemeyin ...

Ne geldi ne gitti fazla inceyemedim ..Ama en fazla göze çarpan wifi nin çekim olayını baya iyileştirmişler ..Müzik dinlerken sesi bariz farkedilecek derece de yükselmiş ..Pil sanki daha fazla gidiyor ısınma sorunu azaltılmış vs bir çok özellik biraz daha kurcalamam lazım :DBirde teli çinden aldıgım için bir sürüde çin uygulaması yüklendi ...
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

• kuntakinti kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun telefonunuz, bende B117 kullanıyorum çok çok iyi bir ROM, hatta daha rom çıkmasa neden çıkmadı demem İnşallah kısa sürede uluslararası bir rom gelir bu ayarda..
  • teşekkürler telefon anca adam oldu :d
  • Ben telefona bayıldın çok hafif ve alabildiğince ince çıkıntısız HiSuite programıda bendeki p970 lg telefonu bile tanıyor herşeyi kontrol edebiliyorum denedinizmi.
  • Telefonu unroot nasıl yapabilirim.
    Fabrika ayarlarına dönmem yeterli olur mu?

Yaptığım programla oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3y -- 8 Ekim 2013; 12:43:00 >
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    Eroot unroot yapıyor, denedim daha önce.Olmadı fabrika ayarlarına sıfırlayın dediğiniz gibi

• kuntakinti kullanıcısına yanıt
    telefonu root yapıp rootuinstaller programıyla gereksiz uygulamaları silebilirsiniz
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Arkadasim ben B608 yukluydu onun uzerinr b111 yukledim simdi tekrar b608 yukleyebilir miyim sorun olur mu

• raca63 R kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.