Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yol root cıkıyor ama ellemiyece m sonra rom sistem dosyası derken bir yerler bozuluyor garanti dışı kalıyor telefon... :-\

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilaseta İ kullanıcısına yanıt
    Çok absürt şeyler yapmadıkça root telefona zarar vermez, ayrıca unroot yapmakta tek tık, bu nedenle garanti dışı kalma problemide olmaz..Ben 6 yıldır Android kullanıyorum bir kere root nedeniyle telefonun çöktüğünü/bozulduğunu hatırlamıyorum yani insanın bozmak için ekstra bir efor sarfetmesi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 23 Eylül 2013; 22:43:12 >
  • b116 güncellemesinden sonra ses problemi yaşarsam root konusundan senden birebir yardım alabilir miyim :)
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkarsa yardım etmeye çalışırız tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowland

Bende araniza yeni katildim ve cok menmunum s4 den gectim

dostum s4 ile arasındaki - leri + ları yaazarmısın kamera konusunda falan arada çok uçurum varmı telefon beni tam tatmin etmedi bunu kardeşime verip note 3 gecmeyi düşünüyorum s4 kullanmış biri olduğunuz için bi fikrinizi alıyım dedim
  • Beyler ben root edemedim ya cihazı MTP bağladım uygulamayı açtım root diye bi tuş bulamadım ?
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek
  • akyurt1 kullanıcısına yanıt
    usb hata ayıklama aktif mi?
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Evet bide hisuit yükleyip deniyeceğim hata ayıklamayı açınca yükleyemediği 1-2 driver olmuştu
    Buradan gerekli P6 sürücülerini yükleyebilirsiniz..
    hi suite ile oldu sorun çözüldü :)
    Hi-Suite kurmadan verdiğim sürücüylede yapabilirdiniz ama olduğuna göre sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

ro.config.hw_voicerecord = true Görüşme kaydı yapabilmek için

Bunu aktif ettim ama görüşme kaydını nasıl başlatacam? nerede saklanacak ? Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum
  • Arkadaslar tekrar merhaba,
    Telefonumun surumu B606. Forumda okuduguma gore bu surum kimsede yok. Bu guncel surum degil, e eski surum de degil ki numarasi daha buyuk :) Bu konuda bilgisi olan var mi? Bir ikincisi de klavyeyi bir turlu Turkcelestiremedim. Ayarlar-Dil ve girisler..her yolu denedim. Otomatik yaptim olmadi, Turkce yaptim olmadi. Yazidan da anlasilmistir zaten. Yardim edebilirseniz sevinirim.

• dradar D kullanıcısına yanıt
    B606 Türkiye'deki cihazlarda bulunan versiyon..Türkçe için harflere uzun basmanız lazım.Mesela i'ye uzun basın "ı" harfinin çıktığını göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: güneşlenenyarasa

quote:

ro.config.hw_voicerecord = true Görüşme kaydı yapabilmek için

Bunu aktif ettim ama görüşme kaydını nasıl başlatacam? nerede saklanacak ? Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum

@felixamor
  • Denemediğim ve kullandığım romun ayar dosyasında o seçenek olmadığından bilemiyorum..Öğrenirsem cevap veririm.
  • quote:

B606 Türkiye'deki cihazlarda bulunan versiyon..Türkçe için harflere uzun basmanız lazım.Mesela i'ye uzun basın "ı" harfinin çıktığını göreceksiniz.

Tuşlara uzun basarak Turkce karakter elde etmek, hem pratik degil hem de yazma isleminde surekliligi bozuyor. Klavyeyi Turkcelestirecek bir yol yontem yok mu?
    Bir de B606 yi da guncellestirmek gerekiyor mu diger eski surumlerde oldugu gibi? Yani mesela B111, B606 dan daha mi guncel bir versiyon?

• dradar D kullanıcısına yanıt
    Google App Store'da birçok Türkçe klavye uygulaması var, bu klavye zor geliyorsa oradan indirebilirsiniz.
    Şu an güncelleme için bekleyin, B116 çıkacak yakın zamanda.

• Tesekkur ederim Felixamor..

• Root işleminde anlattıklarınızı sırasıyla harfiyen yapmış olmama rağmen eroot programında ekte verdiğim şekilde kalıyor herhangi bir yerinde ROOT yazısı göremedim en azından basılabilcek şekilde. Benden başka böyle bi sorun yaşamış ve çözüm bulunmuş olan varmı?
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.