Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

Root olmadan olmuyor, konudaki programı indirip tek tıkla hallediyorsunuz zaten.Eğer rootsuz cihaz istiyorsanız istediğiniz değişiklikleri yapıp ardından aynı programla yine tek tıkla unroot yapabilirsiniz.

Konuda yazılanlar o işlevleri açmanın en kolay yolları ve alternatifleri yok.(Yeni sürüm rom yüklemek dışında)

felixamor hocam cevaplar için teşekkürler birşey daha sorucam affına sığınarak biz bu cihaza huawei device sitesindeki orjinal romları yükleyebilecekmiyiz B116 neden yüklenmiyor
  • Neden yüklenmediğini açıkcası bende anlamadım, XDA'da Alman,İspanyon,İtalyan arkadaşlarda var onlar yüklüyorlar ve bende ama Türkiye'de cihaz brick oluyor ne hikmetse.
    Şimdiye kadar 4-5 farklı rom yükledim hiç böyle birşey başıma gelmedi.
    Yani sizler mecbur Global versiyonları bekleyeceksiniz.
    Ben testimde B116 versiyonunu kullandım, o yüzden sanırım yazılımsal problemler yaşamadım.Kimi arkadaşlar "Candy Crush" bile kasma yapıyor demiş, oysa bende hiç öyle birşey yok mesela.
    Umarım kısa zamanda B116 ayarında bir rom gelir Türkiye versiyonuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, ana ekrandaki bir uygulama iconunu yanlışlıkla sildim. Bu simgeyi ana ekrana nasıl geri getirebilirim? Bir türlü bulamıyorum. Uygulama yöneticisinden de bulamadım.
    Şöyle de olabilir mi? Ana ekrana icon atamıyorsak, bu uygulamayı çalıştırmanın başka yolu yok mu?
  • dradar D kullanıcısına yanıt
    Uygulama ikonu silme yapmıyor bu telefonda ana ekranı aynı zamanda kendi menüsü uygulamayı yeniden kurman gerek çök kutusuna attığın aslında kaldırmış olduğun uygulamandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.semiz

Uygulama ikonu silme yapmıyor bu telefonda ana ekranı aynı zamanda kendi menüsü uygulamayı yeniden kurman gerek çök kutusuna attığın aslında kaldırmış olduğun uygulamandır.

Diğer android telefonlarda bu böyle değil sanırım. Simgeyi silmek çok kolay bir işlem. Bir programın (uygulamanın) böyle basit bir şekilde kaldırılması mantıklı değil.
    Bu telefonda uygulamaları, Ayarlar-Uygulamaları yönet-Uygulama-Kaldır menüsü yoluyla kaldırıyordum. Sadece simgeyi çöp kutusuna atarak uygulamaları kaldırabiliyorsak bu yol niye var? Yani telefon bir çocuğun eline geçse, sonradan yüklenen bütün uygulamaları kaldırabilecek. Bu bir handikap bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dradar

Arkadaşlar, ana ekrandaki bir uygulama iconunu yanlışlıkla sildim. Bu simgeyi ana ekrana nasıl geri getirebilirim? Bir türlü bulamıyorum. Uygulama yöneticisinden de bulamadım.
    Şöyle de olabilir mi? Ana ekrana icon atamıyorsak, bu uygulamayı çalıştırmanın başka yolu yok mu?

Nexux 4 te yanlışlıkla ana ekranın altındaki öenmli uygulamaları silmiştim sonra, baya aradıktan sonra nasıl eklendiğini bulmuştumkarışık bişeydi zaten hemen de unutmuştum. Bunda da öyledir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

quote:

Orijinalden alıntı: dradar

Arkadaşlar, ana ekrandaki bir uygulama iconunu yanlışlıkla sildim. Bu simgeyi ana ekrana nasıl geri getirebilirim? Bir türlü bulamıyorum. Uygulama yöneticisinden de bulamadım.

Nexux 4 te yanlışlıkla ana ekranın altındaki öenmli uygulamaları silmiştim sonra, baya aradıktan sonra nasıl eklendiğini bulmuştumkarışık bişeydi zaten hemen de unutmuştum. Bunda da öyledir bence.

Bence de mutlaka vardır bir yolu...Ama bulamadım işte.
  • dradar D kullanıcısına yanıt
    Launcher'ların pek çoğunda ve stok Android'dede durum böyle, ikonu tutup yukarıdaki çöp kutusunun üstüne getirip bırakırsanız ve silme onayına evet derseniz silinir.Bunun dışında Emotion'da ikon kısayolları silinemez, sistem uygulamaları kaldırılamaz, her uygulamanın kısayolu mutlaka masaüstündedir.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar..
  • 1 saat önce vodafonedan bu telefonu aldım çok beğendim ancak whatsapp problemim var wifi ile whatsappa bağlanabiliyorum ancak 3g ile ne yazıkki kullanamıyorum buna bir çözüm varmı araştırdım hiç bir şey yok böyle bi sorunu olanda ana konuda sadece 1 kişi gördüm :/
  • Wifi ile bağlanıp aşağıdaki programı telefonunuza kurup 3G ayarlarını yapınız büyük ihtimal 3G ayarlarınızdan kaynaklanıyor olabilir.
    NOT: Denedikten sonra sonucu buraya yazarsanız sorunu olan diğer arkadaşlarda faydalanmış olur.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mustafaozcan.apnturkey
  • LionBeq kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz programla olmasada sayenizde çözdüm sorunu. O programı indirmedim ancak Vodafone un APN ayarlarıyla alakalıymış durum. O program ne derece işe yarıyordur indirmediğim için bi fikrim yok ancak aşağıda vermiş olduğum sitedeki adımları uygulayarak ben sorunumu hallettim, umarım bundan sonra böyle sorun yaşayan olursa işine yarar

http://www.****.com/gsm-operatorleri/5495658-vodafone-whatsapp-sorunu-cozum.html

sanırım site adı verilmiyor ama şöyleki Google da "Vodafone whatsapp APN" yazarsanız ordaki siteler size yardımcı olcaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thugur -- 16 Eylül 2013; 15:44:09 >

• O program APN ayarlarını otomatik yapmaya yarar, verdiğiniz link sorunlu ama sanırım oda manüel olarak APN ayarı yapmayı gösteriyordur. Sorununuzun çözülmesine sevindim... :)
  • SON 9 TANE KALDI

Arkadaşlar Ekran Koruyucu film almak isteyen varsa 4 adet anti-glare (parmak izi oluşturmaz) film 10,50 lira kargo alıcıya aittir. sanalpazar link aşağıda saat 17:00 a kadar verilen siparişler aynı gün kargo edilmektedir.

http://www.sanalpazar.com/Huawei-Ascend-P6-Anti-glare-Mat-Ekran-Koruyucu-4-Adet__isp10732831
  • Merhabalar, burda yayinlanan 111 ve.116 romlari herhangi bir custom rom falan degil huaweinin resmi romlari diye anladim. Huawei bunlari biz islem yapmadan telefona otomatik guncelleme vermiyormu? eger vermiyorsa(ki cok belliki vermiyor) o zaman biz rom yukseltmeye calisirken telefon brick olursa bu garanti kapsaminda olur mu?

Bide konu hakkinda nacizane bi tavsiye vermek isterim; bas sayfada bulunan romlarin telefona ne gibi duzeltmeler ve/veya eksikler getirdigini ufak bi aciklamayla yazarsaniz bence herkese daha yardimci olacaktir

• Bende araniza yeni katildim ve cok menmunum s4 den gectim

• Evet romlar custom değil resmi sürümler..OTA güncellemeleri daha çok minor olur, ana sürümler OTA'dan güncellenmiyor çoğu zaman, ayrıca ülke kodlarına göre çok değişiyor versiyonlar..Telefon brick olursa garantiden çıkmaz (Pil bitti kapandı bir daha açılmadı diye garantiye verirsiniz, onlarda rom yükleyip geri gönderirler)
  • mrb arkadaşlar
    telefonı bir kac gün önce bende almıştım. eski bir p1 kullanıcısı olarak alır almaz hemen b11 e güncelledim. bir kaç gündür kullamıyordun hiç bir sıkıntı cıkartmadı ve gayette güzeldi. ama bildirim cubugunda kısa yolların olmaması beni rahatsız etti ve b116 romunu yüklemek istedim. yükledikten sonra telefon hiç bir şekilde acılmadı. sanırım brick oldu.

yarın ilk iş servise yollıcam. bundan sonra b116 romunu yüklicek kişilerin dikkatlı olması gerektiğini hatırlatmak istedrim.

servise göndermeden başka yapabilicem bi iş varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanUyar -- 19 Eylül 2013; 19:05:53 >
  • HasanUyar H kullanıcısına yanıt
    Evet bu yüzden uyarı koydum B116'ya ve yüklenmemesini tavsiye ettim..Birkaç arkadaşında brick oldu cihazı, servise gönderdiler..Maalesef servisten başka çaresi yok.İnşallah yakın zamanda B116 ayarında bir rom gelir Türkiye için, çünkü çok iyi bir rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Evet bu yüzden uyarı koydum B116'ya ve yüklenmemesini tavsiye ettim..Birkaç arkadaşında brick oldu cihazı, servise gönderdiler..Maalesef servisten başka çaresi yok.İnşallah yakın zamanda B116 ayarında bir rom gelir Türkiye için, çünkü çok iyi bir rom.

peki benden herhagibir üzret taleb ediceklermi? yada bana her hangibir problem cıkartırlarmı? ve ortalama kac günde halledilir?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.