Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet gayet yeterli, şık kasası olan hiçbir telefonun kapağı açılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Evet gayet yeterli, şık kasası olan hiçbir telefonun kapağı açılmaz

Zaten ablama yeter diye düşünüyorum. Bu arada telefonu kapanan arkadaştan haber var mı?
  • Sucuklu Pizza kullanıcısına yanıt
    Pazartesi servise gönderecekmiş.
  • quote:

Pazartesi servise gönderecekmiş.

Recovery moda da mı giremiyormuş?
  • brick olmuş cihaz :(
  • Telefon full brick olmuş geçmiş olsun diğer full brick te benim cihaz yarın KVK ya vereceğim Jitag tapmadan sorun çözülmez bunun için telefonu açacaklar maalesef ama garantiye verirken telefonun sıfır olduğunu üstünde çizik dahi olsa almayacağını söyle adam gibi yapsınlar işini yani hatta sende yeni aldın sanırım ilk başta değişim için baskı yapmanı tavsiye ederim bende öyle yapacağım :D Sakın rom yüklerken oldu deme şarj bitti bi daha açılmadı falan de ;) Bu arada senin tel beyaz mı ve hangi şehirdesin?
  • Ben bugün hanıma aldım bayiden oldukca şık telefon hatta elimde nexus 4 var satıp huawei p6 almayı düşünüyorum kendime :) okadar yane.
  • felixamor arkadasımız paylastıgı b111 b116 romları sayesinde cinden gelen telefonumu cok hızlı bi sekilde rom değistirerek deneme yaptım gun içinde 7 8 kere b111 b116 yukledim geri dondum sadece root yapamadım

b111 surumunde bildirim cubugu yok ve kamera tek cekim modda galeri durduruldu hatası veriyor
    b116 surumunde bildirim cubugu var kamera tek cekim modda hata vermiyor

surum farklıllıkları

b111 de kamera haricinde hata yok gps dogru gosteriyor

b116 da gps yanlıs gosteriyor diller cince ingilizce

kurulum asaması

yerel guncelleme ile ses kısma acma guc tusuyla rom atma arasında fark var işlevi aynı değil deneme yaparak bu sonuca ulastım

b111 yuklu iken b116 yerel guncelleme yapınca surum değisiyor ama diller aynı kalıyor tek cekim mod hata veriyor gps calısıyor android uygulamarı silinmiyor

b116 surumunu ses kısma acma guc ile yuklerseniz direk b111 kaldırıp b116 romunu kuruyor bu romda ingilize cince dil seceneği oluyor sadece kamera hata vermeyip gps yanlıs gosteriyor google haritalar marketten indirilmiyor

benim tavsiyem sadece b111 romunu kullanmanız ilerde yeni guncelleme cıkınca onu deneyip sıkıntısız ise kullanmanız

google ile isbirliği konuları var ne derece dogru bilmiyorum eğer oyle bir anlasma olursa guncellemeleri cok hızlı alırız telefonun satısı artar memnun olmayanlar stock android surumlerini kullanır

• dün telefonu aldim her konuda iyi ozellikle batarya 2000 mah olmasi korkutmustu. sabah 7 de şarjdan cektim suan %65 gayet iyi
    felixamor acaba bu b111 romun orjinal roma gore artilari neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans iyileştirmeleri, yeni wifi modem sürücüsü,diğer ufak düzeltmeler..diye güncelleme logu var..

Ama sd karta yükleme yine yapılmıyor..Şu an en iyisi B116 fakat yükleyen iki arkadaşın telefonu brick oldu. Nedeniniyse hiç anlamadım.

• 32 GB versiyonunuz var SD kart ile mi öyle hocam?
    Evet harici Sd kart ile.
  • quote:

Evet harici Sd kart ile.

Anladım. Peki benim sorum şu yönde. Sanırım almak için bir ay falan daha beklememiz lazım. Yazılımsal sorunların düzelmesi için. Bildirim çubuğu yok derken hiç o işlev kullanılmıyor mu?

Edit:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2416226 ayrıca bu konuda SD kartın telefon depolaması için kullanılacağı yönünde bir açıklama mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu Pizza -- 10 Eylül 2013; 1:13:09 >
    Yok ben B104 üzerine güncellediğimden bildirim çubuğunda sıkıntı yaşamadım..Zaten ısrarla B116 dememim nedeni SD karta uygulama yüklenmesi..şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım bu romda..Diğer yandan hali hazırda gelen romdaki yazılımsal sorunlar şu anda kullanımı etkileyecek yönde değil..sadece kamera tek çekim moduna girmiyor, ki zaten "akıllı mod" ondan kat be kat iyi sonuçlar veriyor.
    İnternet hızı yeterli seviyede, kasma söz konusu değil..Popüler oyunların çoğunda sıkıntı yok..Şık tasarım istiyorsanız çıkarılabilir bataryadan feragat etmek zorundasınız.Bugün en popüler firmaların telefonlarında batarya değiştirilemiyor, zaten pil ömrüyle cihazın kullanım ömrü aynı orantıda olduğundan bu sorun değil günümüzde.Ben iPhone 3GS'i 3 seneye yakın kullandım, iPhone 4S'i 2 sene ve bataryadan yana hiçbir sıkıntı yaşamadım..Yani kısaca bataryanın çıkarılabilir olması bir artı değil şu anki şartlarda, diyelim ki arıza çıktı e zaten 2 sene garantili telefonlar, ücretsiz biçimde değişir batarya.
  • Merhabalar
    Telefonun sag en alt kosesinde ustuste iki dortgen isareti var. Ona basinca telefonda daha once girdiginiz ve halihazirda girili oldugunuz her yer ufak pencereler halinde gosteriliyor. Her seferinde silmek zorunda kaliyorum bu pencereleri. Bu da sikinti. insanin ozeli olabilir. Telefonu eline alip kurcalayan biri girdigin her yeri gorebilir silmezsen. Bunu iptal etmenin bir yolu yok mu acaba?

• O maalesef Android'in varsayılan özelliği ve iptal etmenin bir yolu yok bildiğim kadarıyla.

• Selam Herkese,

Türkiye'de satılan stock rom ile gelen telefonları biri bir cpu uygulamasıyla bakabilir mi telefon deep sleep e geçiyormu? Şarj konusu sıkıntılı gibi gözükiyor...

P1 deki gibi adam gibi çalışması için illa bir cyanogen portu filan bekleyeceğiz
  • Arkadaşlar bu telefonda özelliklerinde radyo var yazıyor nerde bulamadım bulan varmı radyo yokmu?
  • alisemiz A kullanıcısına yanıt
    Birisi "araçlar klasöründe sanki gördüm" demişti, araçlara baksan
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.