Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tilfonu bugun aldim tek cekim modunda galeri durduruldu diyor bir cözümü varmıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni romlarda çözülebilir şu an maalesef böyle fakat şunu da belirteyim yaptığım testlerde her sahne koşulunda "akıllı mod" daha iyi çekim yaptığını gördüm..(Test yaptığım versiyon Çin'den yüklü gelendi)

• Ozaman böyle devam

• Bu tilfonda radio yok dimi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

B116'nın en büyük esprisi Sd karta uygulama kurma seçeneği, bunun dışında kamera tek çekim modundaki sıkıntı devam ediyor.Yakın zamanda bu versiyon resmi olarak çıkacak.

Ilk yuklu surumde bildirim cubugunu indirince wifi mobilveri vs ozellikler cikiyodu simdiki surumde bunlar yok ayarlardan bildirim cubuguna gelince soluk gozukuyor aktif edilmiyor sizdede boylemi

• quote:

Orijinalden alıntı: ilaseta

Tilfonu bugun aldim tek cekim modunda galeri durduruldu diyor bir cözümü varmıdır.

Turkiyedenmi aldiniz telefonu surumunuzu yazabilirmisin

• Turkiyeden aldim radio var denmis diger konuda apk si varmidit

• Radyo var telefonda.
  • Hangi romu yüklediniz?
  • ana ekranda bildirim cubugunu bi turlu getiremedim hemen erisim sağlıyodum ayarlara

b111 kurdum ustune b116 kurdum
  • b116 surumunu ses acma kısma guc tusuyla kurulum yaptım suanda cince ingilizce oldu ama bildirim cubugu geldi turkce rom bekliycez anlasılan
  • Hacilar orji rom takiliyorum vergilee yuzunune radio uygulamasi yok sizde varsa yuklermisiniz t20 de de boyleydi...

• More Locale 2 kullanın.

• quote:

More Locale 2 kullanın.

B116 surumu kullaniyorum cince ingilizce dil secenegi mevcut sadece cince olan uygulamalari kaldirdim android marketi indirip istedigim uygulamayi kurdum kamera tek cekim modda hata vermiyor telefonda kitlenme Donma olmuyor Suan icin memnunum bildirim cubuguda geldi

• Evet ama keşke benim dediğim gibi bir önceki versiyonun üzerine yerel güncelleme yapsaydınız..Hem Google uygulamaları gitmezdi, hem orjinal Türkçe kullanırdınız hemde GPS sorunu olmazdı..Bilmiyorum test ettiniz mi ama şu an muhtemelen GPS hataları vardır.
  • quote:

Evet ama keşke benim dediğim gibi bir önceki versiyonun üzerine yerel güncelleme yapsaydınız..Hem Google uygulamaları gitmezdi, hem orjinal Türkçe kullanırdınız hemde GPS sorunu olmazdı..Bilmiyorum test ettiniz mi ama şu an muhtemelen GPS hataları vardır.

Gps hatasi yok yandex te denedim konumumu buluyor sadece google maps uyymlu degil diyip marketten indirmiyor b111 surumu uzerine b116 yerel guncelleme yaptim ama bildirim cubugu gelmeyince mecbur b116 yi tam olarak kurulum yapti. Turkiyeden alanlarda acaba hangi rom yuklu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi_krdim429 -- 7 Eylül 2013; 21:12:02 >
  • B606 diyor lufen radio uygulamasinj yukleyebilirmisiniz...
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

• ilaseta İ kullanıcısına yanıt
    Yükledim ama o romla çalışır mı bilmiyorum bir deneyin ; Huawei Radio
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilaseta

B606 diyor lufen radio uygulamasinj yukleyebilirmisiniz...
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

B606 Mı güncel sürüm B116 mı? Kafam karıştı =) 1 aya kadar almam lazım bu telefonu

• Hknyc kullanıcısına yanıt
    Valla işin aslı hiçbir güncel kaynakta B606 sürümüne rastlamadım..Kronolojik firmware serisinde adı geçmiyor, yani kullanmadığım için yorum yapamam fakat bu romda Sd karta yükleme yapılmadığından kullanılacak bir rom değil..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.