Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla telfonun ozellikleri cok iyi oldugundan eskisine gore rom root felan hic ugrasmayacam sonra elimde patliyor tel hersej orji..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Yükledim ama o romla çalışır mı bilmiyorum bir deneyin ; Huawei Radio

SAvolasin ćaliştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sayfadan yer ayırtalım, ben de ablama alacağım telefonu. Yalnız ShiftDelete isimli dandik inceleme sitesinin videosunda, Tek Çekim modunda kameranın kilitlendiği söylenmiş, pil çok düşük diye söylenmiş. Sadece telefonu kötülemek için inceleme yapmışlar genel kullanımdaki görüşleriniz nelerdir. O videoyu izleyip oradaki anlatılanlarla sizin tecrübelerinizi karşılaştırır mısınız?
  • İncelememde artı ve eksilerini belirttim ayrıca oradan P6 sahibi diğer arkadaşlarında yorumlarına bakabilirsiniz.
  • bilgiler için teşekkür ederim.
    benim cihaz B606 sürümü. resmi internet sitesinde ise B111 sürümü mevcut. bunu yüklesem yeterli olurmu. B116 sürümü resmi sitesinde yok, bu sürümün özelliği nedir. yüklemek gereklimi. yükleme sırasında sorun olursa garanti ile ilgili sıkıntı yaşarmıyım. şimdiden teşekkürler.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    bilgiler için teşekkür ederim.
    benim cihaz B606 sürümü. resmi internet sitesinde ise B111 sürümü mevcut. bunu yüklesem yeterli olurmu. B116 sürümü resmi sitesinde yok, bu sürümün özelliği nedir. yüklemek gereklimi. yükleme sırasında sorun olursa garanti ile ilgili sıkıntı yaşarmıyım. şimdiden teşekkürler.
  • niko58 N kullanıcısına yanıt
    Rom farklılıklarını konuda belirttim..Rom yüklemek garanti dışı bırakmaz cihazı.
  • merhaba felixamor arkadasım senın yardımına ihtiyacım var hocam budediğiniz romları yükledim ama ikincisini yükleyipte yükleme bitip ok yazısı çıktıktan sonra tel kapandı ve hiç açılmadı ne yapabiliriz acil yardımına ihtyacım var.
  • Çok enteresan geçen günde bir arkadaş aynısını söyledi, oysa ben bugüne kadar en az 6-7 çeşit rom yükledim bu şekilde hiçbir sıkıntı olmadı..XDA'da anlatılan yöntemler yazdıklarımla aynı..
    Uzun süre güç tuşuna basıp açmayı deneyin, yada güç+ses açma+ses kapama tuşlarına.Bunlarda fayda etmez ise servisten başka çare yok maalesef.Yanlış yönlendirme yaptıysam özür dilerim.Konuyu inceliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 8 Eylül 2013; 19:24:09 >
  • şoyle soyliyim ilk once zipli dosyayla beraber dload klasorunu b111 olanı yukledim yukledikten sonra onları silip yerine b116 dload klasorunu sd carta atıp yerel güncelleme yaptım burda bi yanlış varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb_10 -- 8 Eylül 2013; 19:28:21 >
  • aynı sorunu yaşayan arkdaş ne yaptı sorununu çözdümü acaba
  • Mesaj attım cevap verince bildiririm..Hakkaten çok üzüldüm, ama XDA'da millet bu işlemlerle takır takır rom değiştirirken böyle bir sorun çıkmasını hiç anlamadım.

Ayrıca bu romdan başkasında harici hafıza kartına uygulama yüklenilmediğinden özellikle üzerine düşüp tavsiye ettim.

XDA konusu için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 8 Eylül 2013; 20:24:57 >
  • hocam gözunu seviyim servise yollamdan hlledelim şunu servise giderse teli mahfederler açması falan. sokerlermi acaba
  • hocam bunu recovery moda nasıl alındığı ile bilgin varmı acaba
  • gfb_10 kullanıcısına yanıt
    En azından telefon açılsa logoda falan takılsa bir çözümü bulunur ama hiç açılmayana servis dışında birşey yapamayız :( Arkadaş cevap yazsın paylaşacağım ne yaptığına dair.
  • eyvallah bekliyorum
  • gfb_10 kullanıcısına yanıt
    Ürün kodu aynı, aynı model (P6-U06), yaptığımız işlemler aynı, sonuç niye böyle hiç anlamadım, konu başına uyarı koydum başka arkadaşlarda mağdur olmasın diye.
  • Tablodaki root sekmesinde Yes yazıyor hep, rom ile birlikte root mu geliyor?

Rootlu telefon istemiyorum da ben(banka programları root algılayıp program kullanımını engelliyor)
  • Sucuklu Pizza kullanıcısına yanıt
    Hayır orada root'a uyumlu olup olmadığını belirtmek amacıyla "yes" yazıyor, yoksa orjinal hiçbir romda root bulunmaz tabiki.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Ben de zaten öyle düşünmüştüm ama yine de şüphe :)

Şimdi ablam IDEOS X5 kullanıyor, iki sene öncenin telefonu. İlla ki eskiyecek. Ama kasmadan internete girmek, facebook'a girmek ve ufak tefek programları oyunları sorunsuz oynayabilmek için gayet iyi bir telefon bence sizce de öyle mi? Ve çok da şık. arka kapağı açılmıyor mu bu arada?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.