Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet her herine baktım yok
  • Konu içerisinde radyonun apk'sı var yükleyip kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj %20-%15 lerin altına düştüğünde telefonun kasması, internetin yavaşlaması bir android sorunumudur ? androidli samsung ACE, samsung S plus, huawei P1, nexus 4 kullandım hepsinde aynı sorun var. huawei P6 da da varmı? ve çözümü var mı bu sorunun
  • Şarj bitmeye yakın daha fazla dayansın diye telefon kendini tasarruf moduna alır isterseniz ayarlardan kapatabilirsiniz ama şarjı daha kısa sürede biter o zaman. Tasarruf modunda özellik kısıtlaması olduğu için kasmalar olabilir.
  • LionBeq kullanıcısına yanıt
    şarj daha fazla dayansın diyeişlem yapmama izin vermiyor sinir bozucu bir durum. ayarlardan şu an için bulamadım tasarruf modunu. yardımcı olabilirmisin dostum
  • Hocam şuan elimde telefon yok ama güç yönetimi falan olması lazım direk ayarlar içinde değilse pil kısmına bak.
  • Hocam dikkat ettimde telefonun dilini değiştirince tek çekim modunda hata vermiyo (ingilizce) türkçe yapınca donma ve galeri durdu sorunu çıkıyo

• Evet sorun Türkçe'de..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc.Sago

Hocam dikkat ettimde telefonun dilini değiştirince tek çekim modunda hata vermiyo (ingilizce) türkçe yapınca donma ve galeri durdu sorunu çıkıyo

Aynen şu an denedim bendede hata vermedi
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Rica etsem link verirmisiniz aradım.
  • http://www.mediafire.com/download/2g6c534vw69j42y/HwFMRadio.apk

• Arkadaslar temalari online yapmanin daha kolay yolu varmi

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum sorunsuz çalışıyor
  • arkadaşlar 2 günlük cihazım 106 versiyondan 111 yaptım sonrasında 116 yükledim ve telefon yükleme işlemşinden sonra acılmıyor ne yaptıysam olmadı aldıgım yere vodafonshop götürdüm servise gidecek dedi 2 günlük cihaz serviste kaçgün bekler bilinmez ricam şu çalışan cihaz yazılım ile çöktüyse gene yazılımla yada kurtarma yazılım araçlarıyla tekrardan canlanır araştırdım ama bulamadım bilgisi olan arkadaşdan yardım bekliyorum tşk
  • arkadaşlar merhaba navigasyon tuşları yani gezinti çubuğunu ascend mate deki gibi nasıl kaybedebiliriz lütfen bilgilendirin
  • Maalesef servis dışında bir çaresi yok.Birkaç arkadaşın başına geldi ve servise gönderdiler.B116 çok iyi bir rom ama Türkiye'de çıkan P6'larla uyumsuz.

• Konuda yazıyor.

• Telefon full brick oldu garantiden başka yolu yok ne yazık ki :( Teleservice garantörü oraya gönderin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Konuda yazıyor.

hocam rootlamadan olabiliyormu en kolay şekilde nasıl yapabiliriz lütfen yardım....
  • Root olmadan olmuyor, konudaki programı indirip tek tıkla hallediyorsunuz zaten.Eğer rootsuz cihaz istiyorsanız istediğiniz değişiklikleri yapıp ardından aynı programla yine tek tıkla unroot yapabilirsiniz.

Konuda yazılanlar o işlevleri açmanın en kolay yolları ve alternatifleri yok.(Yeni sürüm rom yüklemek dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 13 Eylül 2013; 22:44:21 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.