Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LionBeq arkadaşımızın başına gelmişti o yüzden o daha iyi bilir..özel mesaj atıp bilgi alabilirsiniz.
  • Yapman gerekenleri pm attım çok geçmiş olsun sıkıntılı süreç bekliyor maalesef seni :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionBeq

Yapman gerekenleri pm attım çok geçmiş olsun sıkıntılı süreç bekliyor maalesef seni :S

yapmayın hocam korkutmayın beni böyle:)
  • ben de korktum benim cihazım da B116 romu yüklediktn sonra kapandı ve bugün servise verdim
  • Arkadaşlar çok üzgünüm ama çok sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor. Garantiye yollarken rom yüklerken sorun oldu falan demeyin yeni olduğu için değişim isteyin ;) Fakat Teleservice de Huawei destek ekibi olmadığı için hiçbir yerden cevap bile alamayabilirsiniz :S iletişimden mail gönderin devamlı durumunuzu anlatın ben 11 gün önce gönderdim telefonu daha kaydı bile açılmadı siz düşünün yani sıkıntıyı...
  • Brick olan cihazlara ne tur bir islem yapılıyor da tekrar açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefonun yazi şeklini değiştirdim açilmiyo. Logoda takıldı kaldı. Güç düğmesine uzun süre basıyorum ama yine ayni. Güç + ses azaltma +ses çogaltma yaptım yine aynı. Rom yüklesem (B111) düzelirmi ? yoksa servislik mi ?
  • Rom yükleyin düzelir ;)
  • Mc.Sago M kullanıcısına yanıt
    Sorun çözüldü mu

• m3y M kullanıcısına yanıt
    yok ustam çözemedim tel sürekli açılmaya calıstıgı için sarj bitti rom yuklemek içinde en az %15 sarja ihtiyacım var.Sanırım açılma esnasında çok enerji harcıyo bi türlü şarj edemedim. Hala ugrasiyorum... @m3y
  • Arkadaşlar fullbrick olan cihaz çoğunlukla cihazın anakartı değiştirilerek gideriliyor, jtag bir işe yaramıyor. Anakart yandığı için. buna da başka bir cihaz desek yeridir. Ve servis pili bitti açılmadıyı yemez genel olarak. Size anakart ücreti yansıtabilir. Rom yüklemenin tek ve büyük sıkıntısı da budur, yanarsa rom yüklerken cihaz, bir daha kullanamazsınız. Bu riski göze almadan, para ödemeyi göze almadan cihaza rom kurmayın, hoş zaten kurmayın, güncelleme bekleyin, çoğunuz sadece alo, sms, net ve oyun için kullanıyorsunuz sadece. Rom kurmadan da işinizi görüyor cihaz, heveslerinizin alıcılarıyla oynayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 22 Eylül 2013; 10:45:28 >
  • b111 sürümünde sorun yaşayan varmı türkiye cihazıyla ? brick olan falan ?
  • akyurt1 kullanıcısına yanıt
    B111 Global sürüm olduğundan brick olmaz cihazınız fakat bu güncellemede daha çok ufak hatalar giderilmiş.Şu anki romdan pek farkı yok.B116'nın global versiyonunu bekleyin.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler global sürümü sizden takip etmeye devam edicem :)
    Bende dört gözle bekliyorum, çünkü şu anki romu kullananlar kesinlikle telefonu tam kapasite kullanamıyorlar maalesef..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    dandik oyunlarda bile kastığı söyleniyor cihaz yarın elimde olcak ilk işim b111 e güncelleyip gtavc asphalt8 ve modern combat 4 ü test etmek olacak inşallah uyumluluk sorunu çıkmaz
    B111 dediğim gibi "minor" dediğimiz güncelleme yani elinizdeki mevcut romdan pek farkı yok..B116'yı bekleyin, şu an güncelleme yapmayın, gerek yok.
  • Hacılar bu tilfonun kulaklık sesi az geliyor rootkit yapmadan yükseltmeyi bir yolu varmıdır..

• ilaseta İ kullanıcısına yanıt
    Kendi kulaklığı pek verimli çalışmadığından orta/üst bir kulaklık tavsiye ederim.Bununbdışında Dolby efektleri kapatınca bir miktar ses artışı olabiliyor.
    Ama root yapmadan sistem dosyaları düzenlenemeyeceğinden bunlarda bir yere kadar çözüm olabiliyor.

• Normal kulaklık ta ses iyi sonuna kadar açınca idare ediyor orta sınıf kulak içi kulaklık ama evde 2+1 var sesi ona verince ses gelmiyor telefonun kendi hoparlör daha fazla, ses veriyor gibi bişey galaxy w de hem Normal kulaklık hemde büyük hoparlör de ses mükemmel bir de ses konusunda ödül almış..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.