Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya twrp de teamvin olanda un mount data hatası alıyorum yardım edin arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    lütfen yardım edın twrp menusunde E: unmount data falan yazıyo rom yukleyemıyorum vipe yapamıyorum lütfen yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yevkumen -- 26 Ağustos 2014; 23:54:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yevkumen

lütfen yardım edın twrp menusunde E: unmount data falan yazıyo rom yukleyemıyorum vipe yapamıyorum lütfen yardım bekliyorum

Rom dosyasinin sağlam olduğundan eminmisiniz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam romdan önce vipe işlemlerini yapamıyorum resımde goruldugu uzere sıkıntı çıkarıyor
  • Arkadaşlar yokmu bilgi sahibi olan. Twrp menüsünde E : unmount data hatası alıyorum

• bu cihazı, yeni android sürümü çıktığında (android l), yurtdışındaki stok romlarla kullanabilirmiyiz. Yoksa firmware yüzünden tr için bir rom veya firmware mü beklemek gerekir? Cihaların sanırım firmware (veya) romları vodafone için yazılmış. Aldığımız gibi bunu yurtdışında çıkan her stok romu veya güncellemeyi yükleyebileceğimiğ bir sürümle değiştitebiliyormuyuz yoksa her türlü legal yazılım sürümün türkiye içinde çıkmasınımı beklemek gerekiyor?

• quote:

Yokmu bir müslüman

• onur7 O kullanıcısına yanıt
    Normal türkiye sürümunun üzerine sadece ulusarasi romlar yüklenebilir Boatloader kilidini acarsaniz buyün romlar yüklenir. Bunun icin kitkat bi sürüm yüklemeniz yeterli. yükleyikten sonra boatloader kilidi açılıyor ve tüm çin almanya vs romlar yüklenebiliyor artik..

• yevkumen kullanıcısına yanıt
    Başka bir twrp sürümü kurup deneyin?

• kuramıyorum butun programları denedım ben yapamıyorum bu ısı sıkıntıdan patladım
    Hafiza kartiniza baska bi custom rom atip onu kurmayi deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

üstad telefon vipe dahil yapmıyor kafayı yemek uzereyım

telefon acılmıyor sadece twrp modda acabılıyorum onda da vipe yapmıyor E: error : not a directory mesajı verıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yevkumen -- 29 Ağustos 2014; 2:43:08 >
  • quote:

quote:

üstad telefon vipe dahil yapmıyor kafayı yemek uzereyım

telefon acılmıyor sadece twrp modda acabılıyorum onda da vipe yapmıyor E: error : not a directory mesajı verıyo

Anladigim kadari ile sistem silinmis.Twrp de wipe yapacagi dizini bulamiyor.Eger rom yukleme menusunde sorun vermiyorsa bastan rom yukleyin

wipe yapmadan direk rom yüklenmiyor mu?

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Yukleyemedim

Stock recovery yükleyip dload klasorune stock bi rom atip 3 tuşu kullanarak denesen?

• P6 guncelleme cikti

• quote:

Stock recovery yükleyip dload klasorune stock bi rom atip 3 tuşu kullanarak denesen?

hocam stock yuklenmıyor rıca etsem bıyuklemeyı sade bir dille anlatırmısın
    Hisuite kurulu pc de ve kapalı olacak. Telefonu bi kere pc ye bağla ve driverları tanıdıgından emin ol. Usb hata ayiklama modu acik olacak. Bunlar tamam ise :

Bu dosyayı indir ve bir klasöre çıkart.http://www.mediafire.com/download/5cnhu1dz57fnjro/twrp.rar

Cihazi kapat. Ses kısma tuşu basılı iken usb kabloyu pc ye bagla. Huawei yazısında kalacak ve bilgisayarda cihazı tanıyacak.
    Klasördeki Cmd dosyasını aç ve aşağıdaki kodları yaz. Eğer hata verse bile kodların hepsini yaz. 3. kodda OKAY yazdıysa iki defa tamamdır demek.

adb devices [ENTER]
    adb reboot bootloader [ENTER]
    fastboot flash recovery recovery.img [ENTER]
    fastboot reboot [ENTER]

Bunları yaptıysan Orjinal recovery olacak. Sonra hafıza kartına rom dosyasını (Update.app) at. Dload klasörüne. Ve cihazı kapat. Ses açma+ses kısma + Güç tuşuna birlikte bas ve 3 saniye basılı tut. Otomatik yüklemeye başlayacaktır...

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    hocam dedıklerını yaptım okey yazdı ıkı kere su anda ıcınde hafıza kartı olmadan 3 tus kombınasyonu yaptıgım da twrp nın acılması normal mı pekı bu arada bu işlemleri telefonun içinde simkart olmadan yapıyorum birşey değişir mi
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.