Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • b513 ten b507 ye veya b634 midir nedir ona nasıl geçebilirim

edit: benim b513 yüklü telefonum antutunun son versiyonunda 3D grafik testinde dondu kaldı telefon tepki vermiyor

telefonu açıp kapatınca testi tamamladığını gördüm ve 19310 puan almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 13 Eylül 2014; 14:39:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar p6 kitkat 4.4.2 Türkiye güncellemesi yayınlandı.http://consumer.huawei.com/tr/support/downloads/index.htm bu adresten indirip güncelleyebilirsiniz. indirdiğinizde dosya içerisinde güncellemenin nasıl yapılacağı ile ilgili açıklayıcı bilgiler veriliyor.
  • Arkadaslar cynogenmod 4.4.4 kullanan varmi memnunmusuniz ?

• onurikaraobali O kullanıcısına yanıt
    16 gün önce yayınlandı defalarca paylaşıldı. sen hangi cağda yaşıyon be ya.. Az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba..karalisteye aldığımız bir numarayı listeden çıkarmak istiyorum ama engelliler listesine nasıl ulaşacağız bulamadım..bilen var mı?
  • Arkadaşlar bugün sabah kalktım mesaj vardı mesaja tıkladım telefon dondu 20sn kadar daha sonra kapatıldı diye uyarı verdi. Tekrar denedim telefonu açtım kapadım düzelmedi. Daha sonra rehbere girdim bi baktım rehber yok :-) bomboş içi. Yaklaşık 2 saat uğraştım sorun gitmedi. 10 gün önce 32gb microsd kart takmıştım o kasma yapıyordur düşüncesiyle onu çıkardım. Yine tık yok. En son telefonu yarım saat kapalı bıraktım bütün google hizmetlerini kapadım "google rehber senkron" diye gereksiz bişey çalışıyordu. Şu anda kendine geldi telefon. B634 kurulu. Ne olur bana b608 e tertemiz geçebileceğim bi anlatım gösterin pek anlamam rom kurmaktan falan. Kitkatıda kimseye önermiyorum herşey kapalı olmasına rağmen felaket şarj yiyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.yardımlarınızı bekliyorum.

• eraser84 kullanıcısına yanıt
    Telefon yöneticisindeki, taciz filtresine bakacaksın.

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Bulamadim hala:/

• eraser84 kullanıcısına yanıt
    Telefon yönetici kısayolu araçlar klasörünün içinde olmalı. Bulmak gerçekten çok kolay.

• iyi gunler arkadaslar bende p6 sahibiyim az once forumda p6 kitkat anasayfasindaki orjinal rom dosyasini indirdim part1 ve part2 cikti once part 1i kurdum telefon acildi sonra part2'yi kurdum ve telefon su an huawei ascend yazisinda takili kaldi kapama tusuna uzun sure basili tutup tekrardan actim ama yine ayni bekliyor oyle telefon ne yapmam lazim
  • frood F kullanıcısına yanıt
    recovery moda girip güç + ses açma kısma tuşlarına birliklte bas ve fabrika ayarlarına sıfırlayı seç düzelmesi gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

recovery moda girip güç + ses açma kısma tuşlarına birliklte bas ve fabrika ayarlarına sıfırlayı seç düzelmesi gerekir

Cok sagolun isime yaradi

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaslar Huawei P6 kulanicisiyim.. acil teknik destege ihtiyacim yoksa gercekten kafayi yiyecem telefonum acilmiyor:(( acil lütfen bana yardimci olabilecek arkadaslar varmi??
  • reis.48 R kullanıcısına yanıt
    En son ne yaptınız? Yanlış rom yüklediyseniz brick olmuş olabilir (Eğer hiçbir şekilde açılmıyorsa).
    Sözde günceleme yaptim:(( arkadasim 10 saattir forumda dolaniyorum bir türlü bir sonuca varamadim kafam artik almaz oldu:(( android yazisinda takili kaldi factory reset yaptim yine ayni yerde takilip kaliyor... artik gercekten ne yapacagimi bilmiyorum:((
    Burayi fazla mesgul etmek istemiyorum skype olan varsa eklesin lütfen ordan görüselim id. reis-48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis.48 -- 21 Eylül 2014; 23:10:23 >
  • Pil costu bugün :)
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• reis.48 R kullanıcısına yanıt
    SD Kartı telefondan çıkarıp farklı bir güncelleme sürümünü indirip dload dosyasını karta atıp güç+ses yükseltme+ses azaltma tuşlarına basıp güncellemeyi deneyin.
    Hepsini denedim hic bir güncellemeyi kabul etmiyor daha dogrusu dload klasörün icindekini update.app görümüyor..
    Hepsini denedim hic bir güncellemeyi kabul etmiyor daha dogrusu dload klasörün icindekini update.app görümüyor..
  • qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    Hangi rom bu ?

ben 1buçuk saati göreyim göbek atıyorum. arkadaş telefonun beklemede harcadığı pil ekrandan fazla olur mu ya. whatsup bile çalışmıyor ekran kapandığında....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightShadowww -- 22 Eylül 2014; 16:57:28 >
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.