Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurikaraobali

merhaba arkadaşım, ben en son kitkat 4.4.2 Türkiye güncellemesini yükledim şarj bir günü zor çıkarıyordu. öyle çok telefon kullanan biri değilim. kitkat Avrupa güncellemesi olan B511 romunu yükledim telefonu aynı sıklıkta kullanıyorum şarjım 4 günü geçiyor. isterseniz bir deneyin.

tabi bi deneyeyim. bu rom da türkçe seçeneği ve bütün gappslar vs mevcut değil mi ?

Arkadaşlar kitkatta ekran süresinden vs bahsediyorsunuz fakat. 3 saat ekran süresini alan adam 7 saat 8 saat içerisinde alıyor ve şarjı full bitiyor. Ben sabah şarjdan çekiyorum bidaha eve akşam 9 da 10 da geliyorum 2 saat ekran süresi alsın 18-19 saat telefonumu açık tuttsun yeter bana. Bence kitkatın sorunu BEKLEMEDE iken çok fazla şarj harcaması. Arka plan çalışanlarını istediğiniz kadar kapatın yinede pil kullanımı bekleme modundayken fazla.

facebook messenger da sohbet balonunda problem yaşayan var mı ? benim hemen kapanıyor. sohbet balonum ekranın bir köşesinde kalmıyor sebebi ne olabilir?

• NightShadowww N kullanıcısına yanıt
    Aynen beklemede 2 saatte %1 şarj gidiyor. Kitkattan önce gece boyunca en fazla % 2 giderdi. Ama emuı 2.3 ten dolayı yinede terciimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    selam eger bu forumun ana sayfasına gider ve huawei P6 diye arama yaparsan bu konuda açılmış en az beş başlık görürsün

http://forum.donanimhaber.com/m_88888674/f_//tm.htm#88888674

http://forum.donanimhaber.com/m_90945713/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_79153134/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_82896973/tm.htm

ve son olarakda burası var tabiki

custom rom yüklemek için mutlaka twrp yi kurmalısın,bunu nasıl yapacağın ilk sayfalarda anlatılıyor,daha sonra hangi custom romu (Kitkat mı, JB mi )kuracaksan ona göre bir stock romda olmalısın bunu dload ile yapacaksın,daha sonra twrp kuracaksın ve custom rom yükleyip daha sonrada yedeğini alacaksın vs vs vs .
    önce neyi yükleyeceğine karar ver sonra nasıl olacağını anlatalım

• kitkat romlarda şarj sorunu yaşayan arkadaşlara sadece bir öneri,eger dload ile yükleme yapıyorsanız ,ilk açılıştan sonra tele hemen twrp yükleyin ve twrp ile root olun,daha sonra gereksiz Google+,Google hangout (kullanmıyorsanız),Google news,Google kitap,defter vs ne kadar gereksiz Google uygulaması varsa(ben gmail ve harita dışında hiç bir şeyi tutmam) herhangi bir sistem app remover ile bunları silin,daha sonra sdmaid ile tüm kalıntıları temizleyin ve tüm temizlik işlemleri bitince ,teli twrp ile fabrika ayarlarına sıfırlayın sonra ,yeniden supersuyu kurun ,bu noktada artık sdmaid e ve sys app remover gibi programlara ihtiyaç yok ise kurmayın,ayarlarınızı yapın ve teli ilk kuruluşta en az üç,dört defa açın kapatın
    tabiri caiz ise derler ya hayvanat bir kendine gelsin ,hafiflesin sonra rehber vs gibi yedekleri yükleyin ve yine açın kapatın,daha sonra huaewnin kendi temizleme programı ile yeniden temizlik yapın,güç ayarlarını yapın,teli yine açın kapatın ,ben bu yöntemlerle bazen iki gün alıyorum

• beyler kasa değiştiren var mı birkaç yere düştü ekran çatladı ve kasada hasar var nasıl yaparız ne kadara mal olur??
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar p6 kitkat ta şirket maili kullanan var mı ?
    Aynı anda 2 şirket maili ve gmail kullanıyorum. Yanlız Öncekine göre arayüz kötü olmuş. Okundu/okunmadı olarak işaretleme kısmını bulamadım mesela.

Farklı bir sorunum var; telefonu bilgisayara MTP olarak bağladığımda Usb Hata ayıklama aktif olmasına rağmen HiSuite telefonu görmüyor. Fabrika ayarlarına döndürsem düzelme şansı olabilirmi acaba?
  • Fabrika ayarlarına döndükten sonra HiSuite telefonu tanımaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin6

Aynı anda 2 şirket maili ve gmail kullanıyorum. Yanlız Öncekine göre arayüz kötü olmuş. Okundu/okunmadı olarak işaretleme kısmını bulamadım mesela.

Farklı bir sorunum var; telefonu bilgisayara MTP olarak bağladığımda Usb Hata ayıklama aktif olmasına rağmen HiSuite telefonu görmüyor. Fabrika ayarlarına döndürsem düzelme şansı olabilirmi acaba?

eski maillerin telefonda depolanıyor mu ? maili okudukdan sonra o mail gidiyor. Ve eğer telefona mail gelmeden önce pc de o maili okuduysam mail telefona düşmüyor bidaha bunu nasıl ayarlayacağım?
  • Huawei p6 ve ya p7 de numara sms engelleme var mı?
    Ya da hangi android telefonlarda numara engelleme özelliği var cevaplarsanız teşekkürler
  • fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    MIUI kullanırsanız çok güçlü ve özelleştirilebilir sms/çağrı engelleme servisi mevcut..
  • fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Kit-kat romunda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim kullandıklarımda telefonda yada bilgisayarda okumam fark oluşturmuyor. Hangisinde okursam okuyayim diğer platformda yine okunmadı olarak gözüküyor.

Tahminimce konu MX (mail exchanger) ayarlarıyla alakalı. Bu da mail servisinizi yöneten kişinin ayarlayabileceği birşey. Yok şirket benim dersen websiteniz üzerinden cPanele giriş yaparak ayarları değiştirip deneyebilirsin.

Ayrıca telefona kurulum yaparken Manuel kurulum yapıp. IMAP ve POP seçeneklerine göz atabilirsin. Bildiğim kadarıyla İMAP seçeneğinde telefon ve bilgisayar senkronize şekilde çalışıyorken, POP seçeneğinde bağımsızlar yani bilgisayardan okunsa bile aynı mail telefonda okunmadı olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giyotin6 -- 7 Ekim 2014; 18:44:49 >
  • arkadaşlar yurt dısından p6-06 modeli geldi bana ama recovry modu çinçe gibi onu nasıl düzeltebilirim ve imei attım sıkıntı yok telde sadece recovery çinçe

yoksa çin malı mı bu sahte simi p6 nın ama dokunmatiğidir kamerasıdır herseyi dogru 8gb lik hafızası var öyle değilmi
  • sahintan kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal imitasyon bir model kullanıyorsunuz. Bende Çin'den almıştım menü İngilizce'ydi ve ayrıca bu işlemci için henüz bilinen bir IMEI yöntemi yok. Burada yaptığını iddia eden arkadaşlarda daha sonra imitasyon kullandıklarının farkına vardılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Büyük ihtimal imitasyon bir model kullanıyorsunuz. Bende Çin'den almıştım menü İngilizce'ydi ve ayrıca bu işlemci için henüz bilinen bir IMEI yöntemi yok. Burada yaptığını iddia eden arkadaşlarda daha sonra imitasyon kullandıklarının farkına vardılar.

yok benim menü ingilizce değil türkçe , sadece recovery mod a girdiğimde çinçe yazıyor anlamıyorum bende size resimleri bugün atim yardım ederseniz çok sevinirim. arkadaşlar.
  • sahintan kullanıcısına yanıt
    Bende recovery menüden bahsediyorum zaten. Sistem özelliklerini gösteren bir programdan ekran görüntüsü alıp gönderirseniz inceleyip yardımcı olmaya çalışalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tm abi eğer dediğiniz gibiyse geri iade edecem adam olmaz dersen bu telefon sahtesi dersen geri iade edecem orjinal sandım ben :(
  • cpu-z den görüntü
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek
    birazdan antutu bencmarh goruntusude atacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahintan -- 10 Ekim 2014; 18:18:56 >

• cpu z den görüntüler de en sonda
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.