Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahintan

cpu-z den görüntü

birazdan antutu bencmarh goruntusude atacam

Telefon cakma hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çok teşekkür ederim hocam
  • sahintan kullanıcısına yanıt
    Aynen çakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin6

Benim kullandıklarımda telefonda yada bilgisayarda okumam fark oluşturmuyor. Hangisinde okursam okuyayim diğer platformda yine okunmadı olarak gözüküyor.

Tahminimce konu MX (mail exchanger) ayarlarıyla alakalı. Bu da mail servisinizi yöneten kişinin ayarlayabileceği birşey. Yok şirket benim dersen websiteniz üzerinden cPanele giriş yaparak ayarları değiştirip deneyebilirsin.

Ayrıca telefona kurulum yaparken Manuel kurulum yapıp. IMAP ve POP seçeneklerine göz atabilirsin. Bildiğim kadarıyla İMAP seçeneğinde telefon ve bilgisayar senkronize şekilde çalışıyorken, POP seçeneğinde bağımsızlar yani bilgisayardan okunsa bile aynı mail telefonda okunmadı olarak gözüküyor.

POP seçeneğini ayarladım ben. Şirket panelinden bir ayar yaptırtayım ben. Şirket benim değil ama bu işler bana kaldı şu anda. Teşekkür ederim sağolun

• remote service has stopped
    Bu hatayi aliyorum arada neden olmus olabilir b634 yuklu telefonda

• Hocalar nasıl anladınız çakma olduğunu kriterleri belirtirseniz eğer bende bakayım gerçi Vodafone dan aldım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: KainshaKuniN

Hocalar nasıl anladınız çakma olduğunu kriterleri belirtirseniz eğer bende bakayım gerçi Vodafone dan aldım ama

İşlemcisi mediatek hocam. Huawei p6da k3v2 yongasetini kullanıyor. Vodafone'dan aldıysan kesinlikle orjinaldır korkma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca mail ayarlarıyla alakalı olarak: Okundu/Okunmadı olarak işaretlemek için mailin başındaki harfe tıklamak gerekiyor. Mesela mail Ali ismindeki birinden geldiğinde mailin sol başında Renkli bir şekilde A harfi çıkar, ona tıklayınca ekranın sağ alt köşesindeki simge okundu veya okunmadı olarak işaretlemeye yarıyor.

Bunun dışında bu telefonlarda 8gb dahili hafıza olduğu yazıyor fakat sadece 4GB kullanabiliyoruz. Bunu 8GB yapmanın bir yolu yordamı varmıdır??
  • B513 üzerine 635 kurabilir miyiz direk ? veri kaybı yaşarmıyım ayrıca ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caeser

B513 üzerine 635 kurabilir miyiz direk ? veri kaybı yaşarmıyım ayrıca ?

Olur bi dene performansi nasil bize bildir

• Arkadaşlar SD karta dload klasörü içinde stock rom update.app dosyası atmıştım, ama yükle yaptığımda direk telefon kapanıp twrp ekranı açılıyordu yüklenmiyordu, şimdi twrp ekranıda gelmiyor huwei logosunda kalıyor telei kapatıyorum yeniden açıyorum o zaman düzeliyor, şimdi ben B510 custom romundayım sizden ricam JellyBean stock roma şuan nasıl dönebilirim? Lütfen arkadaşlar jellybana dönmem lazım şarj dayanmıyor kitkata...
  • DeviL55 D kullanıcısına yanıt
    Bu rom dönüştürme işinde kilit rom B132 sürümü. Ben de uğraşırken geri dönmeye, tek izin veren ve başarılı olan rom B132 oldu. B132 rom'unu atarsan geri dönebilir onun üstüne upgradelerini yapabilirsin.

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: caeser

B513 üzerine 635 kurabilir miyiz direk ? veri kaybı yaşarmıyım ayrıca ?

Maalesef updateler yeni bir rom yükler gibi sd karttan yapıldığı için yedek alma zorunluluğu var. Çevirim içi güncellemeyi de çoooooooook uzun zaman bekleyeceğiniz için, yedek alarak update işelmini yapabilirsiniz.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Dün B635 sürümüne geçtim. Root yapmak istediğimde Vroot ile bu defa başarısız oldum ve olduramadım.

Root ile ilgili bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Tam anımsayamadığım bir ses kısma tuşu falan gibi bir tetikleyici kombinasyon vardı sanki, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Selamlar
  • 635 yukleyen var mi sarj durumu nasil

• Peki ustam, B132'yi nasıl yükleyeceğiz? Bende şuan B510 Reyncla custom rom yüklü nasıl b132'ye geçicem? Arkadaşlar lütfen yardım edin bana çok zor durumda telefonum..
  • Arkadaşlar stock recovery yüklemeye çalışıyorum oda olmuyor, yahu anladım ilk önce stock rovery yükleyeceğiz sonra dload klasöründen güncelleme yapıcaz ama en doğrusı sırasıyla nasıl yapacağımı bi iki dk anlatsanız denemediğim yol kalmadı forumdaki herşeyi tek tek denedim olmuyor lütfen...
  • Arkadaşlar stock kitkat recovery yükledim SD karta dload klasörü oluşturup uptade.app var onu yükle yapıyorum telefon kapanıyor huawei logosu geldiğinde recovery ekranına geçip yükleme yaparken ''uptade fail'' hatası alıyorum çok yaklaştım arakdaşlar şu sorunu çözelim :(
  • Arkadaşlar son noktaya geldim, sadece B508'i yükleyebiliyorum recovery'den hangi sürümü denediysem(B132, B125, B511) hepsinde uptada failed hatası alıyorum neden arkadaşlar bi el atında halledeyim şunu :(
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.