Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NightShadowww

Hangi rom bu ?

ben 1buçuk saati göreyim göbek atıyorum. arkadaş telefonun beklemede harcadığı pil ekrandan fazla olur mu ya. whatsup bile çalışmıyor ekran kapandığında....

B111 hocam.6 saat ekran suresi aldim dun.Ancak guc modu dayaniklilikta.Bunu gozardi etmeyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

Hangi rom bu ?

ben 1buçuk saati göreyim göbek atıyorum. arkadaş telefonun beklemede harcadığı pil ekrandan fazla olur mu ya. whatsup bile çalışmıyor ekran kapandığında....

B111 hocam.6 saat ekran suresi aldim dun.Ancak guc modu dayaniklilikta.Bunu gozardi etmeyelim.

Çok iyi ya toplamda kaç saat şarjsız durdu ki güç modunda mesaj yazmışındır herhalde sadece :-) ben b634 deyim rehber sorunum var arada gidiyor rehbere giremiyorum mesajlar açılmıyor pil menüsündede android çekirdek işlemci çalışıyor pili emiyor resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hangi rom bu ?

Çok iyi ya toplamda kaç saat şarjsız durdu ki güç modunda mesaj yazmışındır herhalde sadece :-) ben b634 deyim rehber sorunum var arada gidiyor rehbere giremiyorum mesajlar açılmıyor pil menüsündede android çekirdek işlemci çalışıyor pili emiyor resmen

Whatsapp internet twitter olarak kullandim hocam surekli.toplamda 10 saat falandi galiba sarjsiz

• Ben hala engellenmis numaralarin oldugu menuyu bulamadim..telefon yoneticisi falan yok bulan varsa ekran goruntusunu koyabilir mi buraya bi zahmet?

• eraser84 kullanıcısına yanıt
    Seninkinde araçlar menüsünde olmalı ve kit-kat rom kullanıyorsun değil mi

• arkadaşlar bi rom önerin şarjı iyi giden şirkette kullanıyorum şarj yetmiyor 2 saat ekran süresine nasıl çıkıyorsunuz yaw. b512 b513 bunlar iyi mi şarj konusunda. gapsları vs içinde gömülü olan bi rom önerinde kurayım. forumu dolanıyorum dolanıyorum ama herşey parça parça konuşulmuş.
  • quote:

arkadaşlar bi rom önerin şarjı iyi giden şirkette kullanıyorum şarj yetmiyor 2 saat ekran süresine nasıl çıkıyorsunuz yaw. b512 b513 bunlar iyi mi şarj konusunda. gapsları vs içinde gömülü olan bi rom önerinde kurayım. forumu dolanıyorum dolanıyorum ama herşey parça parça konuşulmuş.

Surekli mobil ag kullaniyorsaniz 2g kullanin.3g ile 3 saati goremiyordum ama simdi 4 saati geciyor disarida oldugum zaman.Ayrica arka plan uygulamalarini ve baslangiclari kapatin.Greenify kullanin baya faydali.Guc modunu dayanakliya alin.Dediklerimi yaparsaniz rahat 3.5 4 saat ekran suresi alirsiniz.

Siz hangi romu kullaniyorsunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 23 Eylül 2014; 18:36:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    offical b634 ü kullanıyorum. rehber sorunu falan alıyorum jellybean e dönmek istemiyorum ama dönücem sanırım costum rom yüklemeyi falan bilmiyorum anlatanda çıkmadı :Sb513 falan diyen oldu ama nasıl yapabilirim bilmediğim için b608 offical jb yi indirdim sd karta atıp yükleyecem heralde böyle sorun çıkarmaz...
  • quote:

offical b634 ü kullanıyorum. rehber sorunu falan alıyorum jellybean e dönmek istemiyorum ama dönücem sanırım costum rom yüklemeyi falan bilmiyorum anlatanda çıkmadı :Sb513 falan diyen oldu ama nasıl yapabilirim bilmediğim için b608 offical jb yi indirdim sd karta atıp yükleyecem heralde böyle sorun çıkarmaz...

B608 yuklenirse b111i deneyin hocam.baya iyi rom

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam benim o klasorde o menu yok ilk yazilimiyla hala kullanmaktayim..yok yok yok bulamiyirum cildildircam..biri sevabina cozsun su isi..

Baştan desene, telefon yönetici kit kat versiyonlarında var.ilk yazılımlarda yok yani

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Peki simdi engelledigim numarayi nasil o listeden cikaracagim?

Ya sen romu nu tam olarak söylesene derleme numarası var ya, ordan bak bi. Telefon yöneticisi yoksa nasıl engelliycen ki.

• quote:

quote:

b608 i sd karta attım güç+ses aç+kapa tuşlarına bastım temiz kurulum yaptım. tabi kitkattan jb ye geçince çok yavaş geldi ben yinede uygulamaları kurmaya kullanmaya karar verdim, uygulamaları yüklemeye başladım store dan bi baktım ki wifi bağlı ama yüklemiyor aç kapa vs vs derken kopma sorunuyla uğraşamam dedim tekrar sd karta kitkatı attım temiz kurulumla onu kurdum şimdi kullanıyorum :) ben kitkatı yerel güncellemeyle kurmuştum programlarda kararsız çalışma sorunu vardı hava durumu en çok pil harcayandı vs. şu an da stabil çalışıyor. 1 saat 43 dak ekran süresi 12 saattir pilde 45 dak navigasyon kullandım %23 şarjım var. Ama senin önerdiğin gibi 2g bağlantı kullanıyorum o hiç aklıma gelmemişti böyle iyi şu an mutluyum :)

Saat i en çok pil harcayan bi arkadaş vardı bu yazıyı görürse eğer kardeşim temiz kurulum yap sorundan kurtulursun ;)

• quote:

quote:

quote:

b608 i sd karta attım güç+ses aç+kapa tuşlarına bastım temiz kurulum yaptım. tabi kitkattan jb ye geçince çok yavaş geldi ben yinede uygulamaları kurmaya kullanmaya karar verdim, uygulamaları yüklemeye başladım store dan bi baktım ki wifi bağlı ama yüklemiyor aç kapa vs vs derken kopma sorunuyla uğraşamam dedim tekrar sd karta kitkatı attım temiz kurulumla onu kurdum şimdi kullanıyorum :) ben kitkatı yerel güncellemeyle kurmuştum programlarda kararsız çalışma sorunu vardı hava durumu en çok pil harcayandı vs. şu an da stabil çalışıyor. 1 saat 43 dak ekran süresi 12 saattir pilde 45 dak navigasyon kullandım %23 şarjım var. Ama senin önerdiğin gibi 2g bağlantı kullanıyorum o hiç aklıma gelmemişti böyle iyi şu an mutluyum :)

Saat i en çok pil harcayan bi arkadaş vardı bu yazıyı görürse eğer kardeşim temiz kurulum yap sorundan kurtulursun ;)

Bir kac gun kullanip pil performansini olcun hocam ama yinede az gibi ekran suresi :) eger mumkunse yarin gunluk kullaniminin resmini atar misiniz?ekran menusu pil menusu ve gecmis ayrintilarini zahmet olmazsa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir kac gun kullanip pil performansini olcun hocam ama yinede az gibi ekran suresi :) eger mumkunse yarin gunluk kullaniminin resmini atar misiniz?ekran menusu pil menusu ve gecmis ayrintilarini zahmet olmazsa.

ben konuşma çok yapıyorum genelde. Şirkette sürekli bir telefon trafiği oluyor. Az zaten ekran süresi ama formattan önce ki kitkattan iyi yani :) şu an da arka planda sadece whatsapp ve face.messenger açık. Ultra pil modunda kullanmıyorum hiç öyle kullancaksam niye akıllı telefonum var değil mi :)akşam ekran görüntülerini atarım hocam.

• NightShadowww N kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşım, ben en son kitkat 4.4.2 Türkiye güncellemesini yükledim şarj bir günü zor çıkarıyordu. öyle çok telefon kullanan biri değilim. kitkat Avrupa güncellemesi olan B511 romunu yükledim telefonu aynı sıklıkta kullanıyorum şarjım 4 günü geçiyor. isterseniz bir deneyin.
  • B511 onun linkini verinde bi kuralim bakalim bizim telefona oluyorsa deneyelim yani turkiye den aldigimiz telefona birde nasil kuruluyor

• Nasil 4 gun gidiyor herhalde telefon hep kapali

• En kral telefon bile bir iki saat intrrnet biraz video biraz oyun birazda konusursan aksami zor cikarir bu dedigin room nasil 4gun cikariyor

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.