Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yevkumen

hocam dedıklerını yaptım okey yazdı ıkı kere su anda ıcınde hafıza kartı olmadan 3 tus kombınasyonu yaptıgım da twrp nın acılması normal mı pekı bu arada bu işlemleri telefonun içinde simkart olmadan yapıyorum birşey değişir mi

Yok twrp değil orjinal recovery açılması lazım.. 3 kodu doğru yazdıgınızdan emin misiniz ? simkart problem değil. Hafıza kartına dload klasörü açıp içine rom dosyanızı atın..

Edit : ikroll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 29 Ağustos 2014; 21:35:28 >
  • yevkumen kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki adresten en son sürümü indir , cihazını bilgisayara "Hata Ayıklama" ve "MTP" modun da bilgisayara bağla daha sonra adresten indirdiğin programı yönteci olarak aç.Orada neleri kurabileceğini sıralı bir şekilde yazmışlar sen KitKat stock recovery hangi sayıya denk geliyorsa o sayıyı programa gir ve enter tuşu işe onayla işlemi onayla ve bitene kadar bekle cihazın yeniden başlayacak. Daha sonra yerel güncelleme ile Türkiye sürümünü yükle bu kadar :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2709607

Ayrıca bu işlemleri yaparken bilgisayarında P6'nın driverleri yüklü olması gerekiyor bunun için HiSuite uygulamasını kurmalısın onunda adresi işte burada :http://www.huawei.com/minisite/HiSuite_en/

Not: "arifakinti" anlattığı yöntemini de yapabilmen için bilgisayarında P6'nın driverleri olması gerekiyor.Programla denemeden önce HiSuite'yi kur ve "arifakinti" nın anlattığı yöntemi tekrar dene eğer olmazsa programı kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iKroll -- 29 Ağustos 2014; 21:48:30 >

• tamam usta bunu da deneyecegım telefon sadece twrp modunda acılıyor dıger turlu huaweı yazısı gelıyor sonra ekran karanlık bır sekılde acık kalıyor cihazın ıcınde sıstem yok onu artık bılıyorum ..... bu işlemleri yaparken telefonun içinde simkart olması gerekıyormu
  • vay arkadaş herşey normal okey cıkıyo telefonu restart yapıyor sonra 3 tus kombınasyonu yapınca teamvin cıkıyor tekrar
    herseyı dedıgınız gıbı yapıyorum zaten pc de de hata vermıyor onaylıyor fakat twrp den kurtulamadım bır turlu........vipe yaparken de bu sorunu verıyor.... resımde yazdıgı uzere not a directory
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yevkumen -- 29 Ağustos 2014; 22:51:25 >
  • akyurt1 kullanıcısına yanıt
    hocam bende p6ya ron yüklerken installed abaorted yazısı çıktı geri dönüşte yapamıyorum telefon kapanmıyorda batarya çıkmıyo malum ne yapmalıyım
    bilen varsa yadımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem0134

hocam bende p6ya ron yüklerken installed abaorted yazısı çıktı geri dönüşte yapamıyorum telefon kapanmıyorda batarya çıkmıyo malum ne yapmalıyım
    bilen varsa yadımcı olursa sevinirim

açma kapama tuşuna 10-15 sn bas telefon kapanır
  • Nihavend_Mucize kullanıcısına yanıt
    hocam yine kapanmıyor ya acaba şarjı bittikten sonra tekrar açsam aynı recovery menü çıkar mı
  • yevkumen kullanıcısına yanıt
    Sorun cözülmedi mi hala?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malasef hocam ben beceremedım bu işi pc ye bağlıyorum dedıklerınızı harfıyen yapıyorum sorunsuzca recovery yuklenıyo ama telefonu kapatıp 3 tus kombınasyonu yapınca ywrp teamwın acılıyo onda da ıslem yapamıyorum
  • ustalar, p6 ya kitkat yükledim; önceki sürüm 608 idi, kitkatı SD karta attım ve telefondan yerel güncelleme ile telefona kurdum. 608 romda kullanmış olduğum FM radioyu bu kitkat ta kullanamıyorum, arkadaşlar çeşitli APK lar önerdiler FM radio kuruluyor fakat istasyonları bulmuyor kulaklık takılı olduğu halde. FM radio APK sı yüklü olduğu halde telefonu bir kaç kez yeniden başlattım, uygulamayı sildim tekrarından yükledim ama yinede olmadı.

Sorum şu, bu kitkat uygulaması rootsuz olarak FM radio uygulaması telefonunda çalışan arkadaş varmı. Nerede yanlışlık yapıyorum bir türlü çözemedim...yardımlar için şimdiden tşklrrr..... bu uygulamaya illet oldum. Haawai facebook sitesinden türkiyede satılan p6 larda radio özelliğinin olmadığını belirtiyorlar. Oysa jb te radioyu kullanıyordum. Halt etmişler, cihazlar hakkında daha bilgileri yok, bunlar nasıl teknik destek verecekler ...Yazık....

• S.a arkadaslar s4 ten tekrar p6 ya dondum 608,uzerine kit kato kurdum ama telefon acayip sekilde kasmaya basladi bir turlu twrp yukleyemdim recovery e girip wipe de yapadim yardimvi olursanir sevirim internette girmek olum gibi acayp kasiyor fabrika ayarlarina dondum fark medi bu stok recovery i nasil giriliyor yapadim bir turlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu fabrika ayarlarina sifirladiktan sonra radyoyu kurup deneseniz bi nasil olur ?

• Birinde calisip digerinde calismamasi enteresan. Yedeklemissinizdir heralde :)

• Oda iyimiş :) TB pek kullanmiyorum ben çünkü farkli sistemlerde sorun/uyusmazlik cikartiyor. Android asistan var hem root gerek yok. Onla apk leri aliyorum direk Her formattan sonra tık tık kuruyorum

• S.a arkadaslar s4 ten tekrar p6 ya dondum 608,uzerine kit kato kurdum ama telefon acayip sekilde kasmaya basladi bir turlu twrp yukleyemdim recovery e girip wipe de yapadim yardimvi olursanir sevirim internette girmek olum gibi acayp kasiyor fabrika ayarlarina dondum fark medi bu stok recovery i nasil giriliyor yapadim bir turlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Telefonu fabrika ayarlarina sifirladiktan sonra radyoyu kurup deneseniz bi nasil olur ?

valla iki kez telefonu fabrika ayarlana çevirdim yinede olmadı, bir tuhaflık var bu işin içinde, USTA ARIYORUZ USTA.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsrsn

S.a arkadaslar s4 ten tekrar p6 ya dondum 608,uzerine kit kato kurdum ama telefon acayip sekilde kasmaya basladi bir turlu twrp yukleyemdim recovery e girip wipe de yapadim yardimvi olursanir sevirim internette girmek olum gibi acayp kasiyor fabrika ayarlarina dondum fark medi bu stok recovery i nasil giriliyor yapadim bir turlu

bu p6 larda bir gariplik var, birinin telefonunda çalışan uygulama diğerinde çalışmıyor, bende senin gibi 608 in üzerine kit kat kurdum, telefon fişek gibi, herhangi bir sıkıntı yok, wi-fi süper, internet süper, tek sıkıntı 608 de kullandığım radioyu kitkatta kullanamıyorum.....

Tavsiyem kitkat yazılımını indirmiş olduğunuz klasörün içinde nasıl yükleneceği var, o işlemi takip et bir sıkıntı olmaması lazım....

birde kitkatı kurdukten sonra telefonu fabrika ayarlarına döndür, döndürmeden önce uygulamalarınızın yedeğini alın, yoksa herşey silinir.....

edit; harf hatası....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 3 Eylül 2014; 21:38:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yimust

quote:

Telefonu fabrika ayarlarina sifirladiktan sonra radyoyu kurup deneseniz bi nasil olur ?

valla iki kez telefonu fabrika ayarlana çevirdim yinede olmadı, bir tuhaflık var bu işin içinde, USTA ARIYORUZ USTA.....

iKroll seni arıyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yimust

quote:

iKroll seni arıyorlar

sağolusun İKrol da uğraştı bizimle onda çalışan uygulama bizim telefonlarda çalışmıyor, ne yapsınki...aynı sürüm telefonlar proğram seçiyorlar..hayret....

• yimust kullanıcısına yanıt
    evet klasik P6 hastalığı telefonlar aynı şeye farklı tepki veriyorlar,sanki iki farklı çinli ustanın elinden çıkmış gibiler ,ben bu sıkıntıyı colur os de yaşamıştım,şimdi hatırlamıyorum ama burda okuduklarımın bir kısmu başıma gelmedi ,fakat benim başıma gelenlerde burdaki bazı arkadaşların başına gelmedi
    anlamıyorum aynı tel,aynı program,aynı twrp ,aynı yöntemler ama FARKLI TEPKİLER
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.