Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar neden kimse bana yardım etmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL55

Arkadaşlar stock kitkat recovery yükledim SD karta dload klasörü oluşturup uptade.app var onu yükle yapıyorum telefon kapanıyor huawei logosu geldiğinde recovery ekranına geçip yükleme yaparken ''uptade fail'' hatası alıyorum çok yaklaştım arakdaşlar şu sorunu çözelim :(

sd karttan kastınız telefonun kendi hafızası değil mi?
  • Hayır SD kart harici hafıza kartı, ben hafıza kartına dload isimli klasörü oluşturuyorum öyle olmayacak mı?
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    PM de sana ulasma imkanim varmi? Durum resimlerdeki gibi
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

• Devil55 telefona twrp mi yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reis.48 R kullanıcısına yanıt
    Sanırım downgrade yapmaya çalışıyorsunuz. KitKat'tan JB'ne bu sekılde geçemezsiniz. Önce twrp yükleyip Custom JB kurmanız lazım. Sonra stok rom kurmak için stok recovery yükleyip stok rom dosyasını kurmalısınız.
    Kısaca sistem eski versiyon olduğu için o rom dosyasını kurmuyor, onu belirten hata orada yazan.

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Bana adim adim nasil yapacagimi söylerseniz hangi programlari ve nasil sirasiyla yüklemem lazim? acikcasi tel acilsin baska birsey istemiyorum!
  • Arkadaşlar dediğiniz gibi, önce Mui Jb sürümü yükledim, dload klasörünede B132'yi attım yine recovery'den(Stock recovery) yükleme yapmaya çalıştım yine aynısını uptada failed hatasını aldım dediğini herşeyi yapıyorum olmuyor olmuyor olmuyor!
  • Arkadaşlar merhaba,

Huawei Ascend P6 telefonuma güncellemeyle gelen android 4.4.2 yi yükledim. Rom da B634 oldu.
    Yüklemez olaydım!
    Ne bela bir güncelleme. Şarj yarım günde bitmeye başladı. Uygulamalar kendiliğinden kapanmaya başladı. ve daha bir sürü saçmasapan şey..
    Şimdi B132 romuna geçmeyi düşünüyorum. Konunun başındaki orijinal B132 romunu indirdim. Bunu android 4.4 güncellemesi yapılmış telefonuma kurabilir miyim?
    Yoksa önce falanca romu kurup onun üzerine mi kurmam gerekiyor?
    Yani kısacası, B132 romunu, android 4.4.2 li ve B634 lü telefonuma direk kurabiliyor muyum?
  • Yerel olarak kurabilirsin sonra fanrika ayarlarina don buyuk ihtimalle olur ama farz edelim yukledin ama acilis ekraninda kaldi bi 10 dakika bekledin acilmadi farz ediyorum o zaman b608 i yani eski orjinal romu hafiza kartinda dload adli bir klasor olusturup icine at uc tus kombinizasyonuyla yap acilir bi zat denenmisim

• İstitorsan b635 indir onu dene sarz da epey duzeltme var bende bir bucuk gun cikariyor hemen hemen

• B635 te de kulaklik sesi az ve radyo yok

• Tesekkur ederim raca63.
    B132 dload klasorunu sd karta attim. Fotolari ve diger verileri yedekledim. Sonra yerel guncelleme yaptim. Guncellemede herhangi bir sorun cikmadi. Rom B634 tu, simdi B132. Android surumu 4.4.2 idi, simdi yine eskisi gibi 4.2.2
    4.4 kitkat guncellemesiyle gelen butun sorunlardan kurtulmus oldum boylece. Telefonun gec acilmasi, telefonu baslatirken, acilista baslatilacak sekilde tanimlandigi halde kendiliginden uygulamalari baslatmamasi, sarji resmen su gibi icmesi, sol ustte kapi kadar duran operator yazisi...Hepsi halloldu.
    Bi daha sonuclarini forumlarda okumadan guncelleme mi? Tovbe!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dradar -- 20 Ekim 2014; 22:05:27 >
  • Arkadaşlar Bende B513 Reyncla custom rom yüklü, dload klasörüne B634'ü attım uptada failed hatası verdi, B132'yi attım yine aynı, B125'i attım yine aynı neden kaynaklanıyor arkadaşlar? Bu arada stock recovery yüklü..
  • Ya biri olsun bana yardım etmiyecek mi? Yahu parayla yapan bile varsa razıyım arkadaşlar yeterki şarjım en az 1.5gün gitsin ama böyle yarım gün gitmiyor o yüzden dediğiniz romları yüklemek istiyorum ama ''Huawei SD card Update'' hatası alıyorum recoveryden sürekli...
  • Arksdaslar ben twrp den anlamiyorum hic yuklemedim ondan kimdeye bir sey diyemiyorum twrp yuklu olmayan arkadaslari yardimci olmaya calisiyorum

• Merhaba arkadaşlar p6 telefonumun email kılonlanmıs. Bu p6 lara email atılabiliyormu lutfen yardimci olabilirmisiniz.btt tek hatta sabitlemek istemiyorum. Elimde bozuk bana ait maxsi plus 5 var onun meil attirmak istiyorum oda bana ait ankarada bana yardimci olacak yer yada kimse varmi

• Arkadaşlar kıtkat 4.4.2 güncelleme sonrası rehber sorunu başladı rehbere ulaşılamıyor hata veriyor ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler...

• Arkadaşlar kıtkat 4.4.2 güncelleme sonrası rehber sorunu başladı rehbere ulaşılamıyor hata veriyor ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler...

• Yazilimi tekrardan yukle yerelden yap sonra teli sifirla

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.