Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence yaptığın adımlara dikkat et tekrar dene. Muallakta bir soru herşeyi doğru yapıyorsan sorunu servis çözer anca. Başka bir SD kartla dene derim ben. Boş olsun sadece dload klasörü içinde update dosyasını koy. Okuma sorunu yaşıyor olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemalengin kullanıcısına yanıt
    Daha önceden anlatıldı ayrıntılı forumda arattır. Adamlar aynı şeyleri anlatmaktan bıktı bence :-)

• Selam arkadaşalar Yurt dışı P6 var önereceğiniz bir ROM var mı ? varsa linkini ve nasıl yükleyeceğimzi anlatan bir makale varsa onuda rica edebilir miyim bu konuda acemiyim ilk kez yapacağım.
  • NightShadowww N kullanıcısına yanıt
    sağol kardeş ama olmadı sd kartı yavaş biçimlendirdim dediğin gibi dloada update i koydum olmuyo. başka sd denemedim ama tanıdık telefoncuya götürdüm olmuyo dedi servise gönderdik artık bakalım ne kadar mahrum kalıcaz. daha önce forumda bu tarz sorun yaşayanlar olmuştu ama yapılanları denedim olmadı bi problem var ama çözemedim.. neyse sağolasın ..
  • pasa_mahmut P kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_88888674/f_//tm.htm#88888674 konuya bakabilirsin
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    yani p7 kit-kat ile geliyor onda sms ve arama engelleme var mı yani
  • fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    P7 kullanmıyorum bilemiycem ama kesinlikle vardır.

• Yaklaşık olarak 6 aydır bu telefonu kullanıyorum gayette memnunum. B132 kullanıyorum şu anda KitKat'tan dönmek zorunda kaldım. KitKat kullanırken fabrika ayarlarına döndürdüm ve telefon açılırken çıkan Huawei logosu kayboldu Android yazmaya başladı. Telefonu wipe data ile sanıyorum ki fabrika ayarına tam döndürdüm ama hala Android yazıyor açılırken ve şimdi de tekrar sorun olur diye KitKat'a geçmeye korkuyorum elimde B512, B608 (buradan indirdiğim) ve Huawei'nin sitesinden indirdiğim B635 bulunuyor. B512 den B608 e geçmem bana sorun yaratır mı ondan sonra da B635' geçicem. Şimdiden teşekkürler.
  • Ayrıca çevrim içi güncelleme de alamıyorum onun sebebini de bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightShadowww

Daha önceden anlatıldı ayrıntılı forumda arattır. Adamlar aynı şeyleri anlatmaktan bıktı bence :-)

Bağlantı paylasıp işimizi kolaylaştırsan ;) forumu baştan okumayalım şimdi :)

• Allah aşkına yardım edin kafayı yemek üzereyim ikinci el p6 aldım kitkat yüklemişler bok etmişler B608 roma dönmeyi bir türlü başaramadım
    Yüklemeyi hafıza kartına attım recovery ekranında FAIL yazıyor yüklemiyor.
    bi dünya rom denedim en son twrp recovery yükleyip gapps yükledim en azından google hataları düzeldi şimdi de şarj sorunu donma sorunu ve GPS sorunu var bi şekilde resmi bir sürüm yüklesem bana yeter yardım edin şu an twrp recovery yüklü

• gokhankumsar G kullanıcısına yanıt
    Kitkatın hangi romu onu da yazsan bilenler yardımcı o
  • ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Her tür imei sorunu için Osman beyle irtibata geçebilirsiniz.
    Mutlaka yardımcı olacaktır

http://www.androidbrick.com/
  • arkadaşlar öncelikle merhabalar. p6 kullanıcısıyım. cihaza root yapmaya çalışıyorum. 4.4.2 yüklü. butun guncellemeler orjinal. bütün root yöntemlerini denedim fakat başarısız oldum. usb hata ayıklama açık vs vs vs... yardımcı olurmusunuz
  • buyuxoy35 kullanıcısına yanıt
    bağlantı paylaşmam için benimde forumu baştan okumam gerekebilir ;) anahtar kelimelerden yararlanıp arama yap bence
  • beyler b635 rom kullanıyorum ekran parlaklığını ben arttırıyorum o kendi kendine düşürüyor otomatik ekran parlaklığı da kapalı nasıl çözebilirim bu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: raca63

En kral telefon bile bir iki saat intrrnet biraz video biraz oyun birazda konusursan aksami zor cikarir bu dedigin room nasil 4gun cikariyor

merhaba arkadaşlar, telefonuma Türkiye güncellemesi yükledim ancak şarj 1 günü zor çıkarıyordu. öyle çok telefon kurcalayan biri değilim. konuşma, mesaj, gerektiğinde internete girme falan. telefonumu sabah saat 6-7 gibi açıyorum gece 22-23 gibi uçak moduna alıyorum. bu şekilde kullandığım halde dediğim gibi Türkiye güncellemesi yaptığımda akşamı zor buluyordu. uluslararası güncelleme olan b511 güncellemesi yükledim. şarjım aynı kullanımla 5 günü buluyor. haklı olarak bazı arkadaşlar buna inanmamış. kimseyi inandırmak zorunda değilim ama bir fikir olur diye düşündüğüm için telefonumun 5 günlük şarj durumunu gösteren fotoğrafını inceleyebilirsiniz. yolda yürürken kulağına kulaklık takıp giden, caddeden karşıya geçerken bile mesaj yazmaya çalışan, her oturduğu yerde durmadan telefonunu karıştıranlar için şarj ne kadar dayanır bilemem.https://store.donanimhaber.com/30/5d/c6/305dc6eb4c3c613860a51a9004a9a616.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: onurikaraobali

quote:

Orijinalden alıntı: raca63

En kral telefon bile bir iki saat intrrnet biraz video biraz oyun birazda konusursan aksami zor cikarir bu dedigin room nasil 4gun cikariyor

merhaba arkadaşlar, telefonuma Türkiye güncellemesi yükledim ancak şarj 1 günü zor çıkarıyordu. öyle çok telefon kurcalayan biri değilim. konuşma, mesaj, gerektiğinde internete girme falan. telefonumu sabah saat 6-7 gibi açıyorum gece 22-23 gibi uçak moduna alıyorum. bu şekilde kullandığım halde dediğim gibi Türkiye güncellemesi yaptığımda akşamı zor buluyordu. uluslararası güncelleme olan b511 güncellemesi yükledim. şarjım aynı kullanımla 5 günü buluyor. haklı olarak bazı arkadaşlar buna inanmamış. kimseyi inandırmak zorunda değilim ama bir fikir olur diye düşündüğüm için telefonumun 5 günlük şarj durumunu gösteren fotoğrafını inceleyebilirsiniz. yolda yürürken kulağına kulaklık takıp giden, caddeden karşıya geçerken bile mesaj yazmaya çalışan, her oturduğu yerde durmadan telefonunu karıştıranlar için şarj ne kadar dayanır bilemem.https://store.donanimhaber.com/30/5d/c6/305dc6eb4c3c613860a51a9004a9a616.jpg

Telefonu çok kullanmadığımdan dikkatimi çekti hemen denemek istiyorum :)

Zaten günde en fazla 10 dk konuşurum. internete işe gidip gelirken yarım saat giriyorum desem. sms zaten atmıyorum. Bakalım bu şarj bana nekadar gidecek merak ettim doğrusu :D

• Twrp ile super su yuklememe ragmen telefon rootu reddetti seklinde bir hata olustu. Cozumu varmidir acaba ?

• giyotin6 kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2709353

bu linkteki twrp ile kurabilirsin ancak Kitkat da isen bunu kur JB romda isen tavsiyem Kitkat B635 kur ve twrp yi sonra kur
    http://forum.donanimhaber.com/m_88888674/f_//tm.htm#88888674 bu linkte nasıl kuracağın anlatılıyor
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.