Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun.
    O zaman tablete de kurabilirim fakat tablette deneme sürümü görülüyor nasıl aktifleşecek bilmiyorum. Şimdi baktım tableti de hallettim :) Google play de satın aldığm kayıtlı olduğu için heralde kolaylıkla oluyor.
    Nokia Here benim telefonda hata veriyor , ses dosyası zamanla siliniyor tekrar netten de yükleyemiyorum çünkü uygulamadaki ses dosyaları da görünmüyorlar. Bi kaç defa bu sorun tekrarlanınca pes ettim bi arkadaşta GM discovery var onda da aynı hata çıktı ama tabletimdeki Nokia Here da hiç sorun yok.
    Navitel işletme isimlerinde çok iyi ,şehrin her yerini detaylandırmış, gerçi haritasıTrabzonda güncel değil. Nokia da köy yollarında çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 1 Aralık 2014; 11:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/development/kkb706emui3-0repackbbn-t2947505
    beyler bu romu deneyen varmı çok hoşuma gitti kursam sıkıntı çıkar mı ?
  • o rom twrp ile kurulabilen bir rom yani başka şekilde kurulmuyor yada ben bilmiyorum,adam call log larını bile silmeyi unutmuş ,ayrıca whatsup, gibi bazı programlarda kendi accountu geliyor,dikkat etmek gerek,yani o romu kurarsanız iyi bir temizlik lazım üzerine birde fabrika ayarlarına sıfırlamak lazım,orginal B706 dan farkı rootlu olması ve temaların çalışması
  • P6 için zaten Emui 3.0 var, o romu kurmak yerine offical Emui 3.0 kurmanız daha mantıklı olur bence.

• arkadşlar şuan telefonumda Miu 4.3.21 JB kurulu ve twrp 2.7 var.Bu ilksayfada verilen omni kitkat romu twrp ile direkt üstüne kursam olurmu?
    Veya cm1 i buda kitkat
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    3.0 kullanıyorum zatende simgeler falan çok hoşuma gitti kursak sıkıntı olur mu bide whatsapp çalışır mı acaba ?
  • bu bir istek konusu ,her custom rom ve deneme aşamasındaki stock romlarda her zaman sıkıntı olabilir,whatsup çalışıyor,içinde bir suru çince programlar var,bolge olarak çin ve çince tanımlı,tr oluyor ama bazı programlar özelliklede gps kullanan ornek hava durumu gibi zorlanıyor,şu an bende kurulu üzerinde çalışıyorum bazı şeyleri halledebiliyorsun ama zorlanıyorsun
  • Arkadaşlar Miu JB vardı bu gün XDA danhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56832663&postcount=494
    CM11 i indirip kurdum telefon adeta uçuyor.Hız sadelik ve performans isteyenlere birebir tavsiye ederim.

Antutu test sonuçları.İlk kurulumdan hemen sonra yaptım ekstar hiç bi ayar yapmadım.

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shareware_cun -- 2 Aralık 2014; 20:29:32 >

• mudur1998 kullanıcısına yanıt
    eyv bilgilendirdiğin için teşekkür ederim stok kitkata devam ozaman
  • Hayır arayüzde bir değişiklik yok EMUI 3.0 stok simge ve arayüzü bahsettiğiniz rom. Zaten incelediğim kadarıyla P6 için yayınlanmış EMUI 3.0'ü (B704) düzenlemiş arkadaş sadece, Çin uygulamalarını kaldırmış, root etmiş ve birkaç optimize yapmış.Bu romda Whatsapp çalışır, Whatsapp çalışmayan (kimi versiyonlarda) tek custom rom Miui..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 2 Aralık 2014; 22:33:55 >
  • HUAWMİUİOS

Huawei+Miui+İos karışımı B706 Felixamor üstadın dedigi gibi miui ve ios huawei yazılımcılarının elinde emui 3.0 ile fena olmamış

ihtiyaç duyacaklarınız

1-B706http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=42
    2-TWRPhttp://www.mediafire.com/download/5cnhu1dz57fnjro/twrp.rar
    twrp 2.8.1 burdan indirinhttps://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001608394
    3-Kİtkat gappshttps://www.androidfilehost.com/?fid=23610159112653717
    4-Romtoolbox googleplay veya google aramadan bedava bulabilirsiniz
    5-Hisuitehttp://consumer.huawei.com/en/support/downloads/detail/index.htm?id=16205

-Hisuite ile rehber,mesaj,arama kayıtlarınızın yedegini alın(sadece bu üçü bilinki herşey silinecek)daha sonra whatsup,vs gibi tüm mesaj programlarınız ile diger ne kullanıyorsanız yedekleyin

-B706 romu indirip zipten çıkartın ve dload dosyasını harici sd kartınıza kopyalayın

-eger twrp kurulu degilse yani orginal recovery de iseniz bile bunları yapın twrp dosyasını verdigim linkten indirin(ilk sayfadaki linktir),zipli dosyayı açın ve eger XP yada win8 kullanıyorsanız C//Windows//system32 klasorunden "cmd" komut dosyanızı degiştirin yoksa cmd exe çalışmaz daha sonra xda daki linkten surdu petrunun son twrp sini 2.8.1.0 indirin ve adını "twrp" olarak degiştirin bunları sakın unutmayın yoksa twrp kurulumunu yapamazsınız

-kitkat gapps dosyasını zipli olarak harici sd kartınıza kopyalayın 4.4.2 gapps bende çalışmadı bu nedenle xda daki 4.4.4 gapps ın linki var

eger tüm programlar, düzeltmeleriniz ve yedeklemeleriniz ile en az %90 şarjınız hazırsa ve daha eger önceden twrp yüklü ise 2.sırada verilen dosyadaki cmd komutunu çalıştırın ve sırası ile komutları çalıştırın

adb devices [ENTER]
    adb reboot bootloader [ENTER]
    fastboot flash recovery recovery.img [ENTER]
    fastboot reboot [ENTER]

eger adb ekranı sorun yaratırsa yani cihaz offline olarak görülür ise teli PC ye usb kablo ile bağlı olarak tutun ve teli kapatın taki sarj animasyonu gelene kadar bekleyin

daha sonra adb ekranından stock recovery kurmak için " fastboot flash recovery recovery.img" komutunu yazın entere basın” tel bekleniyor" yazınca telin “ses kısma” tuşuna basılı tutup güç düğmesi ile teli açın, stock recovery yüklenir ekranda gorursunuz

stock recovery yüklenince komut ekranından fastboot reboot [ENTER] komutunu unutmayın

-artık hazırız orginal recovery kurulu,yedeklerimiz hazır,dload ve gapps dosyalarımız harici sd kartta ,sırası ile teli PC den ayırın ve kapatın daha sonra uç tus kombinasyonu (ses açma kısma tuşunun ortasına basılı tutup güç dügmesine basın)ile sd karta yüklediğiniz romun dload dosyası ile tele kurulmaya başladıgını göreceksiniz.

-sabırlı olun açılması zaman alıyor,açılınca Türkçeyi seçin ,internetinizi ayarlayın ve daha önce yok ise kendinize bir huawei kimlik yaratıp girişinizi yapın,telin ilk açılış ayarları bitip tel açılınca ayarlara gidin,güvenlik tuşundan bilinmeyen kaynakları aktif yapın,mobil verileri kapatın,ve yine ayarlardan telefon hakkında,derleme no ya üst üste 7 kez basın ve geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin,ve hiç bir güncellemeyi yapmayın.ve son olarak dload dosyasını harici sd karttan silin

-şimdi tekrar twrp kurmalıyız yeniden 2.sıradaki dosyayı açın

adb devices [ENTER]
    adb reboot bootloader [ENTER]
    fastboot flash recovery twrp.img [ENTER]
    fastboot reboot [ENTER]

sorun çıkarsa yukarıdaki gibi yapın,neden twrp gerekli root olmak ve gapps ları kurmak için
    twrp yi kurdunuz şimdi ,
    -üç tus kombinasyonu (ses açma kısma tuşunun ortasına basılı tutup güç dügmesine basın)ile twrp ekranının sihirli dünyasına girin.ilk işiniz install seçenegi ile gappslarıkurmak,kurun ve teli açın (supersu yu bu aşamada henüz kurmayın sorunca do not install deyin) ,
    -google ayarlarınızı yapın,ama hiç bir şeyi güncellemeyin buna Huawenin güncellemeleri dahil,burada google play açılırken size yeniden internete girmenizin ayarlarını isteyecek zaten kaydedildigi için ,internet girişini yapın.
    -teli yeniden kapatın ve twrp ana ekranını açın ,hiç bir şey yapmadan reboot seçenegine gidin ve system reboot tıklayın bu defa sorunca supersuyu install edin,artık tel açılırken android yeni sürüme geçiriliyor yazısını görmelisiniz,tel açılınca sol üst köşede supersuyu install edin seçenegi gelecek ,sadece google play ile güncelleyin ve install edip teli yeniden başlatın artık rootlu ve gappslı bir tel oldu.SİMDİ HER İHTİMALE KARŞI TEKRAR STOCK RECOVERY İ KURUN ARTIK TWRP YE ŞİMDİLİK İHTİYACINIZ KALMADI VE DLOAD DOSYASINI HER İHTİMALE KARŞI YENİDEN HARİCİ SD KARTA ATIN .ŞARJINIZI KONTROL EDİN.

SEVİNMEYİN DAHA BİTMEDİ İŞİN EN ZOR YANI BAŞLIYOR

-romtool box programını açın,root yetkisinİ verin ve önce root browser u kurun daha sonra App manager tıklayın ve bana sorarsanız ki ben öyle yaptım tüm gereksiz google programlarını(MÜZİK,GAZETE,KİTAP,DERGİ,HABERLER HAVA DURUMU HANGSOUT gibi) kullanmadıgınız her ne varsa silin,en altta ne kadar çince yazılı program varsa (TAMAMEN CİNCE OLANLARI KASTEDİYORUM)silin,huawenin app center dahil,ben bir tek huawei cloud u ve huawei kimligi,tabiki swype ve huawei ana sayfa kalacak,şekilde ,çin drive gibi ne varsa sildim,
    BURADA ANLAMADIGINIZ HİC BİR ŞEYİ SİLMEYİN
    -Temizlik yani silme işlemleri bitince teli açın kapatın veya yeniden başlatın,bu işlemler bitince ben "Sdmaid"programı ile temizlik yapıyorum birde Huaweinin telefon yöneticisi ile temizlik yapın,
    -google play den istediginiz ne varsa kurmadan önce yeniden rom toolbox programını açın ve "performance" bolumune geçin "build prop Editoru" tıklayın
    -"ro.product.locale.region" tıklatın ve "TR" olarak düzenleyin
    -"ro.product.locale.language"tıklatın ve "tr" olarak düzenleyin ve hemen teli yeniden başlatın.
    artık hava durumu,google maps,konum erişimi gerektiren programlar ile temaların çalışması gerekiyor,bende herşey çalışır durumda.

• arkadaşlar bilgilendirme olsun diye yazmak istedim, telefonuma jtag de fayda etmedi, ascend p6 maceram son buldu.
  • beyler p6 ya android 5.0 güncellemesi gelicek mi varmı kesin bi bilgi ?
  • omer188 kullanıcısına yanıt
    sağlık olsun buraya baktınmı daha once sitede bir arkadaş vermişti

http://www.androidbrick.com/
  • Telefonda çoklu ekran kullanılabilen bir rom varmı? Diğer P6 güncel rom konusunda özellik olarak yazıyordu fakat bi turlu bulamadım nereden açılabildiğini..

• Arkadaşlar merhaba. Telefonumu akşam şarja takıp bıraktım. Sabah kalktığımda şarj %0 dı ve telefonu şarja taksam bile bir faaliyet olmadı. Bir şekilde şarj etmeyi başardım fakat şimdi de android yazısına gelip orada takılı takılıyor. Telefon başlangıcın da resetleyip denedim ama bir işe yaramadı. Yardımcı olur musunuz?
  • arkadaslar yrd lütfen
    4.4.2 uı2.3 yuklu ve wifi bluetoot çalışmıyor ne yapabilirim.
  • furkanefe89 F kullanıcısına yanıt
    romu yeniden yükleme şansın varsa JB, KK farketmez elinde ne varsa teli yeniden kurmayı dene
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ellerine sağlık herkes ucundan ucundan anlatıyor sen tek kalemde anlatmışsın 10 numara olmuş teşekkür ederim.

hocam şimdi bunda çalışmayan hiç bir şey yok değil mi ? (whatsup vs)
    birde bunun offical olanı çıkacak mı, yani direk sd karta atıp twrp falan uğraşmadan direk yerel güncellemeyle kurabileceğimiz ?

kursam mı çok kararsızım herhangi bir sorunla karşılaşmam değilmi B635 kullanıyorum pek memnun değilim açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightShadowww -- 7 Aralık 2014; 13:43:27 >
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.