Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam B511 sürümündeyim şuan. Twrp 2.7 de yüklü. SuperSU nun zip versiyonunu da twrp den girerek yükledim. Fakat GameCih Telefonun rootu reddettiğini söylüyor. Ne yapmam gerektiğini çözebilmiş değilim açıkçası.
  • giyotin6 kullanıcısına yanıt
    zip versiyonu değil,
    teli tamamen kapat ,twrp yi ac dha sonra bir sey kurmadan reboot seçeneğine gel itıkladıgın zaman sana sorar supersuyu install edeyimmi diye evet dersin tel açılırken android yeni surume geçiriliyor diyorsa kurulmuştur ancak iş bitmedi tel acılınca supersuyu yeniden kurmak gerekli fakat bu defa normal diye secim yap twrp ile değil daha sonra Google play ile guncelle
  • arkadaslar,
    oncelikle bu forumda tum sorularınızın cevapları var okuyun
    1-twrp kurulu ise forumun ilk sayfasında yazıldıgı gibi twrp yi kaldırın ve stock recovery yukleyin daha sonra dload dosyasını kitkat veya JB hangisini istiyorsanız sdkarta atın ve üç tuş kombinasyonu ile tele istediginiz stock romu kurun
    2-custom rom kuracaksanız o romun zipli dosyasını sdkarta atın full wipe yapın ve zip dosyasını install secenegi ile yukleyin

• mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
    Kaç defa denediysem sonuç aynı. Hiçbir değişiklik olmadı.
  • giyotin6 kullanıcısına yanıt
    sorununu anlayamadım ben her zaman temiz yukleme ile stock rom kurduktan sonra twrp yi yüklerim ve daha sonra ilk işim hemen twrp ile supersuyu install ederim şu an twrp 2.8.1.0 kurulu B635 dahil tüm eski stock romlarda twrp ile root oldum.
    istersen önce twrp yi kaldır stock recevery geç sonra temiz kurulum ile (dload ve üç tuş)B635 kur ve daha sonra yeniden twrp yi kurup dene derim root suz tel bana göre bir şeye yaramıyor
    Diğer konudaki en son yazan romu indirdim, B634 çıktı. Fabrika ayarlarına döndüm, twrp kaldırıp orjinal recovery ile B634 kurdum. Twrp 2.6.3.7 kurdum. Reboot kısmından SuperSU kurdum. Telefon açıldığında SuperSu Programını google play den güncelledim. Telefonu yeniden başlattım. Gamecih yükledim fakat karşılaşitığım ekran yine değişmedi.
    Acaba eksik yada hatalı yaptığım bir kısım mı var ?
    Bu gidişle JB ne dönücem o olucak. Rootsuz olduktan sonra program yükleyesim gelmiyor. Ultra pil modunda gibi kullanıyorum. 3310 dan farklı kalmıyo telefonun..
  • anladıgım kadarı ile bu program her telde çalışmıyormuş neden bir başka root gerektiren program veya root checker gibi bir program denemiyorsun bence telin rootunu bir başka program ile dene ve tavsiyem xda dan yukarda verdigim linkteki twrp yi dene
  • arkadaşlar merhaba, telefonumu gece sarja taktım sabah tıtrsım sesıne uyandım telefon sarj olmamıstı kendı sarj aletıne taktım dolmaya basladı. dolduktan sonra telefon acılmadı yanı bootloader kısmını gecıp boot image de takılı kalıyor, twrp 2637 kurulu twrpye gırıp bastan rom atmak ıstedıgımde wipe kısmında internal storage'de i/o hatası verıyor yanı soyle
    e:error opening 'data/data/com.google.android ...
    e:error i/o error ya da not a directory

aynısını wipesiz rom kurmak istedigimde de yapıyor, aynı zamanda cmd ile de recovery değişimine orjinal recovery ya da bi başkasını kurdurmuyor. bir bilgisi olan var mı ?
  • omer188 kullanıcısına yanıt
    hocam bu güne kadar umarım bu sorunu çözebildin,
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99763035
    maalesef çözemedim, xda'da da var aynı sorunu yaşayan miui rom kullanırken sarjı tamamen bitmiş sonra açılmamıs ama ona da çözüm yazan olmamış. cuma günü izmir'de jtag yapan birkaç yere sorcam artık son çare olarak, custom romda insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor
    geçmiş olsun ,ama sorunu her zaman custom rom degilde ,bazende kullandigimiz programlar yapabiliyor ben CM11 e emui 3.0 kamera ve galeri apksı yüklemeye kalktım aslında ikiside kitkat 4.4 idi nerede ise teli bozuyordum
    doğru tabi ama o tarz durumlarda recoveryden bıyerden halledersın en kotu, custom romların cogunda düşük pilde koruma yok sarj bitti mi hemen elektrigi kesiyor bu tehlikeli orjınallerde oyle degıl hatta guzelce uyarıyor 30 sn sonra kapatıcam dıye ve uygulamaları kapatıp kapatıyor.customlarda pıl bıttı mı arkadakı uygulamaları kapatıyım falan yok, ben de iste sabah acı bir titreme sesiyle uyandım artık dusuk voltaj mı gıttı noldu sarj sıfıra inmiş ama sarj aletı de baglı bı kac kez acılıp kapanmıs galıba. sonra twrp'den wipe işlemlerinde dahili hafızada data kısmında son kullandıgım 4 5 uyguladaya erişim hatası veriyor twrp dosya yonetıcınıe gıdıp dosya sıleyım dıyorum ızın vermıyor farklı twrp ya da orjinal recovery kurayım dıyorum cmd'de hersey normal yazıyor recovery'yi işlem tamamlandı dıyo ama acıyorum yıne twrp karsımda :) son umudum jtag işte onda da bu dahili hafızaya lehimle erişip içini boşaltıyorlarmıs galiba umarım hallolur
    umarım, tekrar geçmiş olsun
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Az önce B706 yükledim (emui 3.0). Root yapmak istiyorum. Daha önce rootgenius ile B635 de B510 da root yaptım ama bu romda root sırasında cihaz yeniden başlatılırken recovery ye geçiyor Herhangi bir çözümünüz var mı ?
  • Rootlu telefonlarda rom güncellemesi yapılabiliyor mu, ilk kez root yapacam da öğreneyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    eger twrp kurmazsanız evet yeni rom kurabilirsiniz,ancak bazı yeni romlar root ile birlikte herşeyi siliyor,en iyisi siz tam olarak ne yapmak istiyorsanız ve root a neden ihtiyaç duyuyorsanız onu yazın
    Navitel navigasyonu telefona kuracaktım fakat rootla uğraşmaktansa satın almayı tercih ettim.
    Başka bişe sorsam bilginiz varsa. Satın aldığım navigasyonu ilerde başka telde kullanmak istersem kullanabilir miyim, kullanabilirsem nasıl yeni telefona navigasyonu aktarırım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    oncelikle hayırlı olsuni
    Google play den satın alınan tüm ürünlerinizi, bir başka tele (android tabanlı) hatta aynı anda bir kaç tele kurabiliyosunuz diye biliyorum,hatta ben şu anda eşim ve bende kurulu iki teldede aynı programları kullanıyorum,sizin aktarma yapmanıza gerek yok yeni olartak kurabiliyorsunuz,ancak eski verilerim gelsin diyorsanız bir şekilde yedekleyin sd karda atın ve o şekilde kurun
  • arkadaşlar nokianın here map betası inanınkı ,çok iyi ama ileride para isterlermi bilmem,ben bazen bilerek yanlış yola giriyordum yine beni hemde köy yollarında taşıyordu,
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.