Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dload klasörünü SD karta yükleyip hata alanlar, dload klasörünü dahili hafızaya yükleyip öyle deneyin ben yükleme sorunumu böyle çözmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadslar dun p6 alarak aranıza katıldım ama yardımınıza ıhtıyacım var.. Telefonu resetledim sımı taktım kurulu yaptım.. Sonra ekranda hızmet yok yazmays bssladı.. Sımı kendım kesmıstım ve avea kullanıyorum.. Bunlardan dolayı olabılırmı..

• Kurulumda googlede yedekli olan hersey gelmistı..

• Baska bır mikro sım taktım yine olmadı.. Yardımmmmm..

• P6 en buyuk dezavantajindan biride sim kart girisinin erken bozulmasi fazla sim kart cikartmakla bile bozuluyor dogru taktigina eminsen sim kart yuvasi arizali bunu servise gondermen gerekecek a istiyorsan orjinal baska bir ronm yukleyerek bi dene belki roomdan kaynakli olabilir

• Sim kartşa ilgisi yokmus.. Anakartı değiştirmiştim.. imei nasıl olduysa silinmiş.. Yarın yeni yazılım yuklenecek..olursa tabii..işin kotusu dayanamayıp teli soktum ve sim yuvasına gıren aparatı ters taktım çıkartmaya çok ugrastım bir dişe zarar vermiş olabilirım.. Yarın yazılım basarılı olursa sim yuvası arıza verirse diğer anakarttan sım yuvasını değiştırtıcem.. hayırlısı artık..

• Evet imei işini izmitte halledemediler... Vdoğubanka gitmemi söylrdiler.. Acaba yeni rom yuklesem düzelir mi ve en kullanıslı rom hangisidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: çağlayan1907

Arkadaşlar kıtkat 4.4.2 güncelleme sonrası rehber sorunu başladı rehbere ulaşılamıyor hata veriyor ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler...

Menü + ses kısma tuşuyla kurulum yap. Telefonun yedeğini al önce herşey silinecek temiz kurulum yapılacak bendede oldu aynısı.

• Huawei p6 kitkat guncellemesinden sonra radyo calismaz oldu.ne yapmam gerekiyor?

• B635 güncellemesinden sonra bi türlü root yapamadım. Rootlandı olarak gösteriyor hatta programlara yetki veriyorum fakat root gerektiren programlar çalışmıyor.
    Bu durumun sebebini bootloader kilidini açamamam olarak tahmin ediyorum.
    Güncellemelerden sonra root yapabilen varsa yardımlarını bekliyorum.
  • P6 için en iyi ''stock'' romlar: B513 ve B507 dir. Ben b507 yi kullanıyorum gayette stabil.
  • beyler dün b635i kurdum yerel güncelleme ile, bugün telefon kendiliğinden kapandı ve açarken logo ekrana geliyo ve orda takılı kalıyo. hafıza kartına b635 part1 i kopyaladım kilit+ses açma+kapama bastım ama kart içindeki dosyayı görmüyo. ne yapabilirim yardım edebilecek biri var mı? telefon 6 saattir kapalı
  • Eğer telefon da sd kartı tanıma konusunda sıkıntı yoksa,
    sd kart içinde "dload" adında bir klasörün varsa
    "Part1" Dosyasının adını "UPDATE.APP" yapıp dload klasörüne attıysan eğer;
    Güç düğmesi+ses açma+kapama basıp logo geldiğinde güç düğmesini bırakınca direkt olarak güncelleme dosyasını yüklüyor. Dün en az 3 defa bu şekilde yaptım bir sıkıntı çıkmadı.
  • dediğin gibi denedim ama olmadı kardeşim ya
  • arkadaşlar yardım edebilecek biri yok mu? telefonu sabah bilgisayara bağladım şarjı az diye, 1.5 - 2 saat sonra geldim baktım telefon kapanmış. açmaya çalıştım logo geliyo ekrana ve kalıyo öyle. wipe data cache ve wipe data factory reset oluyo fakat apply update from external storage diyorum dosyayı görmüyo. önceden b132 yüklerken dosya .zip uzantılıydı o geldi aklıma uppdate.zip diye değiştirdim dosyayı gördü fakat yüklemedi. b132yi indirdim onu da yüklemedi. b635i indirdim rar halinde yüklemeye çalıştım o da olmadı. ne yapmam gerekiyo bir bilen vardır illaki telefonu servise göndermek istemiyorum..

felixamor hocam sen bu durumdan nasıl kurtulunur bilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedective -- 31 Ekim 2014; 20:53:28 >
  • Antutudan aldigim puan. B507 kullaniyorum. RomToolbox programi ise cpu ya 40.000 küsürlerde puan verdi.

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

Rom Toolbox programinin islemciye verdigi puan
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

Bir sonraki antutu testinden 19909 puan aldı cihaz. Bence gayet güzel puan. Arayüz olarak APUS'u kullanıyorum belki ondan farketmiştir puanlama yani ben öyle düşünüyorum. Şuanlık tek sıkıntım bazı programları apk olarak indirdiğimde cihaz açmıyor nedense... Mobogenie market kullanıyorum ordan indirdiklerimi de açmıyor bazen. B507 de gapps yok şuan gapps indirip kurucam cihaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 31 Ekim 2014; 0:02:12 >

• Dedective kullanıcısına yanıt
    Twrp yerine telefonun orijinal recovery modunu yukleyerek upgrade yapmayi denedinmi acaba ?

• giyotin6 kullanıcısına yanıt
    zaten orjinal recovery kısmına girebiliyorum. twrp yüklemememiştim b634den sonra yerel güncellemeyle b635e çok kolay geçiliyo zaten. telefon hala aynı yapamadım sağolsun arkadaşlar da hiç yardımcı olmadı
  • Arkadaslar gapps'ı yuklemek icin once twrp mi kurmak gerekli ?

• Arkadaşlar yardim etmiycek misiniz??? P6 kitkatdan sonra radyo calismiyor

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.