Şimdi Ara

Huawei hg253s port açamıyorum neredeyse herşeyi denedim [çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Huawei hg253s port açamıyorum neredeyse herşeyi  denedim [çözüldü]

resimdeki portların hepsini sitelere kontrol ettirdim hepsinde closed diyor,bitcometteki sarı ışık hatasıda düzelmiyor
    bunların dışında modeme res atma fabrika ayarlarına geri döndürme fişini takıp çıkarma vsvs ne yapıp ettiysem şu closed yazısını düzeltemedim bitürlü aktif olmuyor
    süperonlineyide aradım port açmaktan başka bildikleri yok düzelmiyor ne yapmam gerek lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player10 -- 12 Ağustos 2015; 0:31:46 >

• Dostum bitcomend ne bilmiyorum ama.port yonlendirmek icin modemin gelismis arayuzundeki nat bolumune gideceksin
    Port fowarding orda. Port numarasindan baska birde bunu hangi ip adresine yonlendirecegindir. Bunun icin bitcomend kurulu bilgisayara sabit ip verip modeme de bu ip adresini kaydetmen lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiunal

Dostum bitcomend ne bilmiyorum ama.port yonlendirmek icin modemin gelismis arayuzundeki nat bolumune gideceksin
    Port fowarding orda. Port numarasindan baska birde bunu hangi ip adresine yonlendirecegindir. Bunun icin bitcomend kurulu bilgisayara sabit ip verip modeme de bu ip adresini kaydetmen lazim

resimdede görünüyor önceden yapmıştım dediklerinizi hiç bi fark olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.