Şimdi Ara

Huawei hg253s port açamıyorum neredeyse herşeyi denedim [çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Huawei hg253s port açamıyorum neredeyse herşeyi  denedim [çözüldü]

resimdeki portların hepsini sitelere kontrol ettirdim hepsinde closed diyor,
    bunların dışında modeme res atma fabrika ayarlarına geri döndürme fişini takıp çıkarma vsvs ne yapıp ettiysem şu closed yazısını düzeltemedim bitürlü aktif olmuyor
    süperonlineyide aradım port açmaktan başka bildikleri yok düzelmiyor ne yapmam gerek lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player10 -- 12 Ağustos 2015; 0:30:04 >

• Merhaba Hocam, Benim konuma baktınız mı? Ben orda en ince ayrıntıları ile anlatmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

Merhaba Hocam, Benim konuma baktınız mı? Ben orda en ince ayrıntıları ile anlatmıştım

evet hocam anlattiginiz herseyi uyguladim ama nafile modem degistirirsem duzelirmi acaba pirelli alsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: player10

quote:

Merhaba Hocam, Benim konuma baktınız mı? Ben orda en ince ayrıntıları ile anlatmıştım

evet hocam anlattiginiz herseyi uyguladim ama nafile modem degistirirsem duzelirmi acaba pirelli alsam

Ben huawei kullanıyorum çok memnunum. Pirelli de kullandım hıc memnun degıldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: player10

quote:

Ben huawei kullanıyorum çok memnunum. Pirelli de kullandım hıc memnun degıldım

peki ne yapmaliyim hic bi sekilde port aktif olmuyor sizde port sitelrrinde aktif diye gozukuyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player10 -- 6 Temmuz 2015; 23:20:52 >
  • Şöyle yapınsiyah tılgın modem ile değiştirilmesini isteyin. Port yönlendirmeleri yapın. Aktif hale gelsin sonrasında tekrardan kopma sorunu var diye huawei ile değiştirin sorun çözülür.

Sistemde modemde port yönlendirme aktif hale gelmediğinden huaweilerde bazı bölgelerde olan bir durum bu şekilde yaparak sorunu cozmustuk. Keza vpn portunu kullandirmayan tsol sistemde bile huawei ile Suan sorunsuz kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

Şöyle yapınsiyah tılgın modem ile değiştirilmesini isteyin. Port yönlendirmeleri yapın. Aktif hale gelsin sonrasında tekrardan kopma sorunu var diye huawei ile değiştirin sorun çözülür.

Sistemde modemde port yönlendirme aktif hale gelmediğinden huaweilerde bazı bölgelerde olan bir durum bu şekilde yaparak sorunu cozmustuk. Keza vpn portunu kullandirmayan tsol sistemde bile huawei ile Suan sorunsuz kullanılıyor.

modem değiştirmek için 150tl ücret istiyorlar nasıl değiştirtebilirimki Pirelli PRG E4202G modem alsam ondada sorun çıkartırmı acaba ?
    başka çözüm yolu biliyorsanız teamwiever yardımıyla halledermisiniz hocam çok makbule geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ucretsiz degistiriyorlar senden neden ucret istiyorlar. ozel mesaj at numaranı arayayim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

ucretsiz degistiriyorlar senden neden ucret istiyorlar. ozel mesaj at numaranı arayayim seni

tekrar aradım ariza icin ilgileneceklerini soylediler bakalim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.