Şimdi Ara

Huawei hg630 modem kendi kendine reset atıp kullanıcı adı ve şifreyi değiştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Huawei hg630 modem kullanmaktayım. Son 3-4 gün önce gece Türk telekomdan mesaj gelmiş "..... hizmet numaralı hattınızdaki modeminizin internet ayarları yapılmıştır." diye. Sabah internete giremememden dolayı modem arayüzüne girdim. Modem arayüz şifresi ve adının değiştiğini farkettim. Kullanıcı adı admin ve şifre ttnet olmuş. Arayüzü geçince bu sefer Türk telekomun verdiği kurulum kullanıcı adı ve şifresi değişmiş. Muhtemelen ilk modem ayarlarındaki hale dönmüş.(ttnetpppoopp gibi bir şey olmuş.) Doğru şifre ve kullanıcı adını girince internet geldi.
    Şimdi 3 gündür aynı mesaj ara ara Türk telekomdan gelmekte ve bazen mesaj gelmese bile modem kendi kendine reset atıp yukarıdaki anlattığım işlemleri yapmak zorunda kalıyorum. Türk telekom a yaptığım arıza kaydında herhangi bir çözüm olmadı henüz. Bu konunun çözümü için ne yapmam gerekmekte(yazılım güncelleme vb.) bilenleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Forumda aradım ama bu konu gibi bir durum göremedim.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abs300 -- 11 Nisan 2017; 8:25:19 >

• Sorun halen devam etmekte. Bu tip sorunla karşılaşan oldumu? Yardımcı olabilecek var mıdır?
  • TR069 protokolünü WAN ayarlarından kapatmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 19 Nisan 2017; 21:37:7 >
  • Teşekkür ederim. TR069 protokolünü kapatınca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrecoB

TR069 protokolünü WAN ayarlarından kapatmayı deneyin.
    Aynı sorun benim hg630a modemimde de var.TR069 seçili değil ben ne yapabilirim bu durumda acaba?
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili bildiğim tek yöntem bu maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.