Şimdi Ara

Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.277
Cevap
13
Favori
45.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çince bir yazı/bölüm yok. Ama sadece Çin bölgesi için kullanılabilecek birkaç uygulama var (Ses tanıma gibi) Ben Çin'den getirttim. Avrupa'da dağıtıma daha yeni başlandı.
    Yakından inceleme fırsatınız olursa aklınızdaki diğer tüm modellerden vazgeçeceğinizi garanti ederim. Özellikle Emui 3.0 ile birlikte..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mad21 kullanıcısına yanıt
    Daha kaydettirmedim fakat kutusunda ve telefonda tek IMEI numarası mevcut. Bunu araştırıyorum cevap bulunca ona göre tek yada iki IMEI olarak kaydettireceğim.

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için. Eğer bulabilirsem 32 Gb olanını alacağım. Bakalım inşallah getirecek birini buluruz :)
  • Rom root konusuda isteriz hocam.

• engincaglayan E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, Avrupa piyasasına çıktı ama şu an için Türkiye'ye gelip gelmeyeceği belli değil.
    Telefon ne durumda? Bir sıkıntı var mı? Şarjı nasıl gidiyor?

Bir de imei kaydı ne oldu? Çift imei falan diyordunuz..

• memedince kullanıcısına yanıt
    Telefon durumu incelemede mevcut. Tek IMEI ile kaydediliyormuş Honor 6, bugün yarın kaydettirecegim.

hocam 2 imei nde kayıt ettirilmesi lazım. daha önce kayıt yapanlar var forumda bi kaç yerde okudum. ve e devlet üzerinde kayıt yaparken 3 imei ye kadar izin veriyor. kendim baktım.
  • mad21 kullanıcısına yanıt
    Evet üç imei hakkı var fakat Honor 6 tek imei ile çalışıyor, forumda da bu telefona sahip arkadaşlarla iletişime geçtim bu şekilde kayıt ettirdiklerini ve btk ile görüşme yaptıklarını ve sorun çıkmadığını belirttiler. Her çift hatlı telefonda çift imei olmuyor zaten, kimisi Honor 6'da olduğu gibi tek modül üzerinden çıkış yaptığı için tek imei kullanıyor. Bana kalırsa kutusunun ve telefonun üzerinde tek imei yazmasının nedeni de bu. Bu arada tek modül ama çift işlemcili Honor 6, yani bir hattan görüşme yaparken diğer hatta aktif oluyor, ulaşılmama sorunu yok Gmd 2, Motorola Moto G'de olduğu gibi..

tek imei ile çalışması daha iyi olmuş . ben de honor 6 siparişi verdim. telefon elime geçtikten sonra sizden bi kaç noktada yardım isteyebilirim.
  • Peki emotion UI 2.3da yok emotion UI 3.0da sms ve arama engelleme yok mu?
    Anlaşılan samsung,htc ve mıuı da var.
  • fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Emotion UI 3.0'da çağrı ve mesaj engelleme var.
     Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 5 Kasım 2014; 21:37:09 >
    Hayırlı olsun hocam Tcl yi ne yaptınız sattinizmi duruyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    sağolun hocam bu özellik gerçekten işe yarar.Telefonunuz hayırlı olsun
  • Huwaei p7 dual sim ve honor 6 dual sim serisi dual sim dual active(full active) yani yönlendirme olmaksızın ve bir hattan görüşürken diğeri arandığında kapalı vermiyor...Her iki hat aramalara açık...Bu özellik bir de htc one m7 ve lenova k910 vibe z de var...başka telefonlarda yok...Çift sim kullanmak isteyenler için ideal..
  • honor 6 dual sim olupta satmayı düşünen olursa alabilirim
    Hocam siz P6 da kullanmıştınız. Honor 6 ın kamerasıyla P6 nın kamerasını oda ışığı yada düşük ışık şartlarında kıyaslarsanız aralarında bir fark var mı ?

• fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Emuı 2.0 da yok emuı 2.3 de numara engelleme var

• Honor 6'da daha az kumlama etkisi var ama yine de çok başarılı değil düşük ışık koşulları altında. Flaşlı çekimleri ise yeterli.

Teşekkürler, Idol X+ duruyor satmadım henüz. @tecnikadamoguz01
    Satacak olursan bana haber etsen :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.