Şimdi Ara

Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.277
Cevap
13
Favori
45.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiyeye resmi yollarla ne zaman gelir, operatörler satacak mı acaba ? birde tahmini kaç liradan girer. bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
  • tokbey T kullanıcısına yanıt
    tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Henüz Huawei cephesinde bize yönelik bir açıklama gelmedi Honor 6 ile alakalı. Geçen haftalarda Avrupa piyasasına çıktı (€300), Türkiye'ye gelir mi bilinmez çünkü bir çok modelini maalesef getirmiyor. Getirdiklerinde ise hep stok sorunu oluyor. Kısaca Huawei Türkiye'ye biraz ilgisiz..

Idol X+'ı aldığım günden beri yakınlık sensörü çalışmıyor, bu nedenle satmıyorum. @tecnikadamoguz01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 7 Kasım 2014; 23:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Henüz Huawei cephesinde bize yönelik bir açıklama gelmedi Honor 6 ile alakalı. Geçen haftalarda Avrupa piyasasına çıktı (€300), Türkiye'ye gelir mi bilinmez çünkü bir çok modelini maalesef getirmiyor. Getirdiklerinde ise hep stok sorunu oluyor. Kısaca Huawei Türkiye'ye biraz ilgisiz..

Idol X+'ı aldığım günden beri yakınlık sensörü çalışmıyor, bu nedenle satmıyorum. @tecnikadamoguz01

Üstad biz nasıl temin edebiliriz acaba senin almış olduğun fiyat çok makul hatta biraz daha uygun olsa daha iyi olur, mahsuru yoksa paylaşma imkanın olabilirmi satış yapan arkadaşı, mahsur olursa pm de atabilirsin.
  • tokbey T kullanıcısına yanıt
    İncelemede de yazmıştım forumda bir hayli popüler olan bu konudaki satıcı arkadaştan temin edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

İncelemede de yazmıştım forumda bir hayli popüler olan bu konudaki satıcı arkadaştan temin edebilirsiniz.

eyvallah kardeş bir inceliyeyim. sağolasın.
  • şuan bütün diğer telefonlardan soğudum.
    hemde hayatta hiç almam dediğim bi marka yüzünden
    demekki büyük konuşmayacaksın.
    şu popülür arkadaşa nasıl ulaşırız

edit: aliexpresten güvenli kargo ile kablosuz kulaklık seçeneği ile 1115 liraya geliyor. iyimi sence. kulaklık seçmek istemesemde zorunlu seçiyorum. yani deri kılıf . otg kablo yerine onu seçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavzerturk -- 8 Kasım 2014; 9:23:05 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    hocam alt bölümdeki tuşlar oyun, film vs gibi uygulamalarda kayboluyor mu yoksa sürekli mi o tuşlar orda. Sanırım bi ara lg2 böyle bi sorun vardı sonra güncelleme ile iyileştirme yaptılar sorun ortadan kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad21 -- 8 Kasım 2014; 10:34:54 >
  • mavzerturk M kullanıcısına yanıt
    Ustad gumrukte takilirsin oyle..forumda elden teslim edenler var onlari bi arastir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ben de forumdan siparis verdim bakalim ne olacak

• memedince kullanıcısına yanıt
    bizim patronun çinde tanıdığı varmış bakalım ne yapabilecez. iş dolayısıyla çine gidiyo bazen.
    offf of ilk görüşte aşk buna denir:))) bu modeli bilmiyordum üstad ama performans tasarım on numaraymış inceleme için teşekkürler.mi4 getirecektim ama honor 6'dan sonra gereksiz kaldı artık.
  • mad21 kullanıcısına yanıt
    Evet aşağı indirilip gizlenebiliyor, ayrıca tuşların yerini de değiştirebiliyorsunuz.

Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu
  • android L güncellemesinide alacak dersen ben ilk maaşımla bu telefonu sipariş geçerim.
    hocam android L güncellemesi alması kesin diyebilirim. firma daha böyle bir açıklamasını okumadım ama bu yılın 3 gb ramlık versiyonunu L siz bırakmazlar emin olun..
    Ustad anandtech incelemesini okudum da adamlar wifi cekim gucu kotu demisler..telefonun wifi, sebeke ,gps,bluetooth cekimleri nasil?

İncelemede bahsettiğimden farklı değil. Neden öyle denilmiş bilemedim ama kullanıcılar çoğaldıkça burada tecrübelerde paylaşılır zaten.
    Incelemede ekranin 720p de kullanma opsiyonu oldugu yaziyor..bunu denediniz mi?

Bir de bluetooth acikken internet hizi cok dusuyormus..yani mesela kablosuz kulaklikla muzik dinlerken sorf hizin asiri dusuyor?

Evet ekran çözünürlüğünü düşürme seçeneği var ama performansı yeterli olduğundan bu özelliği hiç kullanmadım. Bt ile ilgili durumu bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım. Henüz Bluetooth bir kulaklık kullanmadım.
  • telefonu kullandıkça tecrübelerini ve telefonla ilgili başka şeyleri görmek isteriz. bu telefona kanım çok kaynadı.
    Size açık ve net birşey söyleyeyim, Android cephesinde Huawei Ascend P6, Xiaomi Redmi Note, Tcl Idol X+, Jiayu G5, Htc M7 kullandım ama hepsinde sevmediğim ve eksik olan bir şeyler vardı (Örneğin 3D performansı, arayüz, ufak tefek sistem bug'ları, soluk ve cansız ekran v.s.)
    Ama bu telefon olmuş diyebilirim. Gerek arayüz, gerek tasarımı ile iPhone 5S'ten sonra en beğendiğim telefon modeli oldu. Performans testleri zaten ortada. Donanım "kağıt üstünde" kalmadığını telefonun verdiği tepkilerden çok iyi anlıyorsunuz. Güncelleme olarak iyi, bir-iki haftada üç tane geldi. Bu ayın 30'da yeni bir güncelleme daha gelecek. Zaten Huawei giriş ve orta segment telefonlarında ne kadar güncelleme sıkıntılı bir firma olsa da amiral gemilerine her zaman için önem vermiştir. Kaldı ki P6'ya bile Emui 3.0 gelecek..
    Emui 3.0 sizi root/custom rom arayışlarına sürüklemiyor, sisteme tam olarak hakimsiniz. İlk defa root'suz ve custom rom ihtiyaçsız bir Android telefon kullanıyorum. Birebir inceleme imkanı bulursanız dediklerimi daha iyi anlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.