Şimdi Ara

Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.277
Cevap
13
Favori
45.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam saygılar. Bende honor aldım ancak google kişilerini senkronize edemedim. Şu an rehberim sıfır. Simkartımda boş. Daha önceki telefonlarımda google hesabımla giriş yaptığımda kişilerin hepsi otomatik olarak geliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fkurt74 kullanıcısına yanıt
    Her zaman için kişilerinizi yedekleyin sd karta (rehber/dışarı aktar).. Şu an için uluslararası Emui 2.3/3.0 versiyonu olmadığı için Gaaps yüklü gelmiyor telefona, bunun için Gaaps Installer uygulamasını Google'dan arayın, indirip kurun, oradan sonraki adımları zaten basit şekilde halledersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 14 Kasım 2014; 12:50:13 >
  • levoas L kullanıcısına yanıt
    Üstad h60-L12 için emui 3.0'ı nereden indircez? bir de hi-suite olmadan bunu nasıl kurarız? bu arada siz gapps kurdunuz mu?

• merhaba,

ben EMUI 3.0 ı OTA dan kurdum. ayarlarda en altta güncelleyici ye gelin online update deyin. o güncellemeyi görünce indirin ve kurun. hayır ben gaaps kurmadım. google play store ve google maps i huawein kendi app center ından indirdim. telefonda zatan app center var oraya girip google play store diye aratırsanız çıkıyor. onu kurun google play store kullanılmaya hazır. google maps te aynı şekilde. google yazıp aratırsanız çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoas

quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Ben Hi-Suite ile güncellemeleri yaptım ve Gaaps installer uygulaması ile Google uygulamalarını kurdum. Hiç fabrika ayarlarına dönmedim. Kendi App Store uygulamasını da kullanmadım.
    Yaşadığınız sorunlar başıma hiç gelmediğinden pek yardımcı olamayacağım ama fabrika ayarlarına dönmek genel olarak bu tarz sorunları çözüyor.

Günaydın,

dün fabrika ayarlarına döndüm. hiç bir sorun kalmadı. app center da çalışıyor, konum ve ağ bağlantısı uyarısı da artık gelmiyor. bu arada EMUI 3.0 için ön yargılı davranmışım. gayet güzel bir arayüz :)
    bugüne kadar One Plus One, Xiaomi Mi3, Oppo Find7 v.b. çeşitli telefonlar kullandım. Tüm samimiyetimle söylüyorum içlerinde en iyisi Honor 6... artık aradığım telefonu buldum....

yardımlarınız için teşekkürler...

bugün arkadaşta gördüm tayland'a gitmişlerdi oradan almış şunu söyleyeyim dediğin kadar var kesinlikle.yani ben telefon görmemiş biri değilim ama ekran olsun tasarım olsun hız olsun çok iyi yapmışlar.bir saat kurcaladım neredeyse en ufak buga rastlamadım.mi4 bile ara sıra teklerken huawei çok iyi yakalamış yazılım+donanım optimizesini.ayrıca felixamor kamerasını pek beğenmemiş ama bence gayet güzel çekiyor.tabi birde bilgisayara atıp bakmak gerek fotolara.900 tl'ye gelmiş arkadaşa telefon vallahi bedava.gidip bunun yerine htc m8 falan alınmaz o kadar yani.

• Ustadlar hafiza karti ne alcaz..64e kadar destekliyor sanirim..bi de herseyi hafiza kartina yuklesek nasiil olur?

• memedince kullanıcısına yanıt
    Evet 64 gb destekliyor, bende 32 gb'lık kart vardı zaten onu taktım toplamda 45 gb yetiyor bana. Alacağınız kartın Class 10 olması yeterli. Telefonun kendi hafızasını şişirmeseniz daha iyi olur bence, hemde sd kartta daha güvende oluyor veriler. Ama yine de çok farketmez. Eğer uygulamaları sd karta yüklemek istiyorsanız ayarlardan "varsayılan yükleme" yerini sd kart olarak ayarlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

quote:

Orijinalden alıntı: levoas

quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Ben Hi-Suite ile güncellemeleri yaptım ve Gaaps installer uygulaması ile Google uygulamalarını kurdum. Hiç fabrika ayarlarına dönmedim. Kendi App Store uygulamasını da kullanmadım.
    Yaşadığınız sorunlar başıma hiç gelmediğinden pek yardımcı olamayacağım ama fabrika ayarlarına dönmek genel olarak bu tarz sorunları çözüyor.

Günaydın,

dün fabrika ayarlarına döndüm. hiç bir sorun kalmadı. app center da çalışıyor, konum ve ağ bağlantısı uyarısı da artık gelmiyor. bu arada EMUI 3.0 için ön yargılı davranmışım. gayet güzel bir arayüz :)
    bugüne kadar One Plus One, Xiaomi Mi3, Oppo Find7 v.b. çeşitli telefonlar kullandım. Tüm samimiyetimle söylüyorum içlerinde en iyisi Honor 6... artık aradığım telefonu buldum....

yardımlarınız için teşekkürler...

bugün arkadaşta gördüm tayland'a gitmişlerdi oradan almış şunu söyleyeyim dediğin kadar var kesinlikle.yani ben telefon görmemiş biri değilim ama ekran olsun tasarım olsun hız olsun çok iyi yapmışlar.bir saat kurcaladım neredeyse en ufak buga rastlamadım.mi4 bile ara sıra teklerken huawei çok iyi yakalamış yazılım+donanım optimizesini.ayrıca felixamor kamerasını pek beğenmemiş ama bence gayet güzel çekiyor.tabi birde bilgisayara atıp bakmak gerek fotolara.900 tl'ye gelmiş arkadaşa telefon vallahi bedava.gidip bunun yerine htc m8 falan alınmaz o kadar yani.

evet bana maliyeti 920 TL (kayıt hariç) gerçekten bu fiyata mükemmel bir ürün. Ekran kalitesine hayranım. hız çok iyi. alabilirsem eşimede alacağım.

• Arkadaslar
    Nubia z7 mini kullanan biri olarak siddetle nubia tavsiye ederim.
    Eksileri
    Cift kayit lazim( ama imei tamiri oluyor)
    2gb ( ama hic eksiklik hissettirmiyor)
    Ayni anda 2 hat aktif degil

Artilari
    Cok daha cool ( kirmizi led tuslar cok şık)
    Kapasitif tuslar ekrandan calmiyor
    Snapdragon 801 ve adreno330
    Foto cok iyi. Flashin gucu inanilmaz.
    Ekran cok cok iyi.
    Daha ucuz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XWING -- 16 Kasım 2014; 1:19:03 >
  • XWING X kullanıcısına yanıt
    bende tam alıcaktım sanalpazardan ama bataryası çok zayıf nubia z7 mininin.bu saatten sonra 3000mah altı bataryalı telefon alınmaz bence.birde çift hat aktif olmaması,universal uzaktan kumanda olarak kullanılmaması ve boyut olarak büyük ve estetik olarak honor 6 gibi olmaması yüzünden vazgeçtim.ha honor 6 almadım hala sony z3 mini ile arasında gidip geliyorum.honor 6'dan vazgeçersem tek sebebi türkiyeye gelmemesi olacak (şu garanti tamir falan mevzuları) ama nubia z7 mininin performansına lafım yok.
  • Bende 2 aydır kullanıyorum.Gayet memnunum.Bende çinden 750 tl ye aldım.
  • üstad bu touch plus işe yarıyormu? eğer gerçekten böyleyse hiç sevmediğim yazılımsal tuşlar yerine kapasitifemi dönecek şimdi olay?

• üstad, bugün pasaport kaydını yaptırdım ve ilk defa sim kart taktım. ayarlarda mobil ağlardan tercih edilen ağ türünü 3G&2G olarak değiştirdim. ilk başta veri iletişimini kısa yollardan açmıştım. telefon belli bir süre ekran kapalı olarak standby da bekledikten sonra whatsapp tan bir mesaj gönderilmiş bana ama mesaj bana düşmedi. ekranı açıp uygulamayı açınca mesaj düştü. bunu üzerine ayarlara girdim ve mobil veriler her zaman açık olan seçeneği açık konuma getirdim ilk başta kapalıydı. umarım bu seçenek kapalı olduğu için uyku modundayken mobil veri iletişimide uyku moduna geçtiği için mesaj düşmemiştir. şimdi tekrar test edeceğim.

birde iş yeri mail imi kurmuştum. mail geldiğinde mail düşüyor geliyor ama bildirim panelinde gözükmüyor. ekran kapalıyken ne titreşim oluyor nede bildirim ledi haber veriyor. ekranı açtığımda mailin geldiğini görüyorum. bildirim yöneticisine girip eposta hesabınıda bildirim panelinde göstermesi için ekleyeceğim ama orada eposta hesabı gözükmüyor. whatsapp, facebook, gmail gibi uygulamalar gözüküyor onlara izin verip kısıtlayabiliyoruz ama eposta hesabı gözükmüyor.

son olarak biraz önce dikkat ettim. telefon ile bina içerisinde dolaşırken şebeke sinyalinin üstünde 3g yazısı çıktı. sonra kendi yerime geldiğimde 3g yazısı yerine h+ çıktı. h+ çıktıktan sonra gelen mailler düştü. yani 3g yazarken mailler düşmedi. h+ olduktan sonra düşmeye başladı.

bu konularda yardımcı olabilir misiniz?

• Bu telefona kılıf nerden buluruz?
  • Türkiyede satışta olacak mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Push notification" sorunu yaşamadım ben, 3G'de değilde wifi'de dediğiniz gibi yapıyordu, uyku ilkesini değiştirince sorun kalmadı.. E-Posta olarakta exchange şirket hesabımı kullanıyorum anlık olarak kutuma düşüyor. Dediğim gibi mobil ağda Edge,3G,Hspda+ farketmiyor. Birde ayarlara girip "korunan uygulamalar" bölümünden anlık mesaj uygulamalarının korunup/korunmadığına emin olun, eğer korunmuyorsa ekran kapandıktan sonra çalışmasına izin vermez sistem..

Daha siparişim gelmedi, gelince takıp nasıl çalıştığını göreceğim Touch Plus'ın.. Ama konuyla ilgili birkaç video izledim, gayet iyi çalışıyordu.
    @engincaglayan

Aliexpress'ten alabilirsiniz, ben metal bumper aldım. @mert25

Şu an Huawei konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Geleceğini pek sanmıyorum maalesef. Honor'un başka serileri gelecek bildiğim kadarıyla. @hardday

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    ya üstad huawei neden hep giriş orta seviye telefonları getiriyor türkiyeye? birtek amiral gemisi olarak p7 geldi birde mate 2 gelecek sanırım.aklım almıyor peynir ekmek gibi satılacak honor 6'yı neden getirmezler?? şimdi sipariş versem bir ay bekleyeceğim sonra pasaport kaydı falan.offf of! niyeti bozdum ama hadi hayırlısı.
  • engincaglayan E kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef böyle bir durum var, Huawei çok sınırlı tutuyor Türkiye'ye getirdiği model sayısını. Ama Mate 7 modelini getireceklerini açıkladılar böylece gerçek bir amiral gemisi boy göstermiş olacak sonunda. Mate 7'de "HiSilicon Kirin 925" çipseti var ve az bir farkla Honor 6'dan (Kirin 920) çok daha iyi bir performans sunuyor bu çipset. (Huawei amiral gemilerine kendi tasarladığı yüksek performanslı Hi-Silicon cpu, giriş ve orta seviye telefonlarında ise MTK/Snapdragon gibi markaların daha mütevazi çipsetlerini tercih ediyor)
    Kısaca beklememek ve pasaportla uğraşmamak için Mate 7'de alabilirsiniz.
  • Google rehber senkronizasyonu olmuyorr :(

• memedince kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz, bu olmazsa benim için durum kötü demektir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.