Şimdi Ara

Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.277
Cevap
13
Favori
45.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkurler felixamor..gmail rehberin senkronize olmmamasi gapps eksikliginden oluyormus..simdi cozuldu.. bu arada bu gapps icinde ne cok uygulama var. siz hangilerini kurdunuz bunlarin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memedince -- 25 Kasım 2014; 21:20:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memedince kullanıcısına yanıt
    Ben sadece Haritalar ve Play Store'u kurdum. Kişilerimi düzenli olarak yedeklediğimden ve e-posta olarak cihazın kendi uygulamasını kullandığımdan şarj sömüren Google senkronizasyon hizmetlerinin hiçbirini kullanmıyorum.. Size de tavsiyem en azından Play Store "otomatik güncellemeleri" kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Evet bende çok memnundum P6'dan, bir yıla yakın kullandım tek bir çizik bile oluşmadı kasasında ve buradaki bir editör arkadaşımıza sattım. Huawei malzeme kalitesinde gerçekten çok iyi. Yazılım desteği konusunda sıkıntılar söylenegelse de amiral gemilerini hiç es geçmedi. P6 Emui 3.0 bile aldı şu an. O yüzden bu markayı düşünen arkadaşlara amiral gemilerine yönelmelerini tavsiye ediyorum (Yazılım desteğini önemseyenlere tabiki)

İstanbul'dayım müsait bir zamanda yardımcı olabilirim. Mesaj gönderirim konuyla alakalı size. @levoas

İlgniz için teşekkürler felixamor. Sizden bilgi bekliyor olacağım.
  • quote:

Daha sonra son Emui 3.0 B307SP3 (19.11.2014) romunu (H60-L02)buradan bilgisayarınıza indirin.

Bana gelen Honor 6 nın model nosu (H60-L12), ilk mesajda verdiğin Emui 3.0 buna da olur mu, yoksa L12 ninki farklı mı?
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    L12 farklı o modele uygun ROM yüklemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 28 Kasım 2014; 14:39:00 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Peki o romu nerden bulabilirim?

Aşağıdaki linkte EMUİ 3.0 var, acaba onu mu yüklemem gerek?

http://en.ui.vmall.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 28 Kasım 2014; 14:44:52 >
  • Note 3de de mali-628mp6 kullanılıyor. Mp4 değil. İlk sayfada cihaz tanıtılırken gördüm düzeltme ihtiyacı duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Peki o romu nerden bulabilirim?

Aşağıdaki linkte EMUİ 3.0 var, acaba onu mu yüklemem gerek?

http://en.ui.vmall.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=70

Merhaba,

benim cihazda H60-L12. OTA dan EMUI 3.0 yükleyebilirsiniz.
  • levoas L kullanıcısına yanıt
    Haklısınız OTA dan yükleniyormuş. Biraz uzun sürdü yüklemeye fakat değdi. Telefon böyle sanki daha bi güzel oldu. Keşke rengi siyah olsaydı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 29 Kasım 2014; 6:09:18 >
  • Cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım, fakat yenilene ayarlar çince, dili nasıl Türkçeye çevireceğimi bir türlü bulamadım. Ayarlarda hangi seçenekte dili Türkçe yapabiliriz?
  • quote:

Cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım, fakat yenilene ayarlar çince, dili nasıl Türkçeye çevireceğimi bir türlü bulamadım. Ayarlarda hangi seçenekte dili Türkçe yapabiliriz?

Ayarlata gir en alttan 5-6. Seçenek var buyuk A harfi vardir. Orasi dil secenekleridir hocam. Ordan bulursun

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlara bakmıştım, fakat o büyük A simgesi beni yanıltmış, tekrardan baktım ve tek tek denedim, en alttan 6. seçenekteymiş dil ayarları, fakat simgesi A değil. Teşekkür ederim, Türkçeye çevirdim.
  • honor 6 da bazı yerlerde çince yazılar var. mesela son arama yaptığınız numaranın altında. telifonu nasıl tam türkçe yapabilirim.?
  • mad21 kullanıcısına yanıt
    Henüz Avrupa versiyonlu rom gelmediğinden bir-iki yerde o şekilde ufak tefek Çince yazılar mevcut, bunun için root olup build.prob dosyasını düzenlemeniz gerek.
  • huawei honor 6 resmi kayıtlı yeni telefon almak isteyen varsa pm atabilir fiyat 1.200 TL
  • quote:

Haklısınız OTA dan yükleniyormuş. Biraz uzun sürdü yüklemeye fakat değdi. Telefon böyle sanki daha bi güzel oldu. Keşke rengi siyah olsaydı :(

bende başta bilerek beyaz aldım. ama şimdi sizin gibi keşke siyah olsaydı diyorum :)
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    tşk ederim. sizin ilk sayfada xda daki root un L2 için olduğunu gördüm. L2 ile L12 arasında fark var mıdır acaba?
  • mad21 kullanıcısına yanıt
    Farketmiyor, Honor 6 Toolbox tüm Honor serilerini destekliyor. Dikkatlice okuyup denilenleri yaparsanız çok basit olduğunu görürsünüz. Honor 6 Toolbox ile rom/cwm/stok recovery yükleyebilir, root yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Huawei'nin sitesinden cihazınızın bootlader kilit kodunu alıp, kilidi açmak..
  • quote:

Evet bende çok memnundum P6'dan, bir yıla yakın kullandım tek bir çizik bile oluşmadı kasasında ve buradaki bir editör arkadaşımıza sattım. Huawei malzeme kalitesinde gerçekten çok iyi. Yazılım desteği konusunda sıkıntılar söylenegelse de amiral gemilerini hiç es geçmedi. P6 Emui 3.0 bile aldı şu an. O yüzden bu markayı düşünen arkadaşlara amiral gemilerine yönelmelerini tavsiye ediyorum (Yazılım desteğini önemseyenlere tabiki)

İstanbul'dayım müsait bir zamanda yardımcı olabilirim. Mesaj gönderirim konuyla alakalı size. @levoas

felixamor merhaba üstad. acaba şu aralar müsait misiniz? Sizinle ne zaman görüşebiliriz? Siz bilgi vereceğinizi söylemiştiniz ama kusura bakmayın ben biraz acele ettim... :)

• levoas L kullanıcısına yanıt
    Aklımda, haber vereceğim. Bu ara işler bir hayli yoğun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.