Şimdi Ara

Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.277
Cevap
13
Favori
45.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla beceremedim ben..vcard olarak ekledim rehberi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Daha öncede yazmıştım bu çok basit sadece netten arayıp "Gaaps installer.apk" uygulamasını bulun ve uygulamayı kurup oradan rehber/takvim senkronizasyonu, play service gibi Google'lın bütün gerekli servislerini kurun.
    Sanırım arkadaşlar Huawei App Store'dan Play Store'u kuruyorlar sadece ve onu kurunca tüm servislerin geldiğini düşünüyorlar. İş bununla bitmiyor ama yoksa herkes Play Store.apk'ını indirip kurar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 25 Kasım 2014; 8:03:32 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Guzel bi inceleme yazisi olmus hocam eline saglik. Cihazin 1-2 ay icerisinde turkiyedr satisa cikacagi konusuluyor. Sadece Online olarak satilacakmis. Fakat sendeki surum satilmayabilir. Cihazin bir kac surumu var galiba L02, L12, L04 vs gibi

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, modeller arasında dahili hafıza, tek/çift sim kart ve nfc farkı var sadece. Sanırım 4 modeli var ama 4PDA ve XDA gibi sitelerden takip ettiğim kadarıyla en çok benim kullandığım L02 modeli satılmış, bu büyük bir artı çünkü geliştiriciler custom rom veya çeşitli optimize uygulamaları direk L02'ye göre yapılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Teşekkür ederim, modeller arasında dahili hafıza, tek/çift sim kart ve nfc farkı var sadece. Sanırım 4 modeli var ama 4PDA ve XDA gibi sitelerden takip ettiğim kadarıyla en çok benim kullandığım L02 modeli satılmış, bu büyük bir artı çünkü geliştiriciler custom rom veya çeşitli optimize uygulamaları direk L02'ye göre yapılıyor.

Buraya kesin en az satilani gelir :) L04 galiba :)

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    Hangi versiyonu gelirse gelsin çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla ilk çıkan modeli L02 olduğundan daha fazla kullanıcısı var.

maalesef push notification sorununu ben yaşıyorum. daha önceki mi3 ve oppo find7 de de yaşadım. çok sinir bozucu bir durum. şebeke siyalinin orada 3g yazdığı an bir şey yapmıyor. 3g den hemen sonra HSPDA+ olduğu anda atıyorum internet browserında sayfayı açmaya başlıyor ama 3g yazıyorsa bekliyor. gerçi 3g yazması çok kısa sürüyor ve her zaman olmuyor. bence 3g yazdığı zaman 3g hızındaki vericiye geçmeden önce bilgi veriyor. yani tam geçiş anlarında oluyor. dediğiniz gibi korunan uygulamalarda ve güvenilir uygulama yaptım ama maalesef olmuyor...

çok daha eskiden zopo 980 telefonumda da yaşadım push notification fixer adlı uygulamanın rootlu versiyonunu kurdum ve sorun çözüldü. Birde buna rootsuz versiyonu kurup deneyeceğim. bakalım ne olacak....

email düşüyor geliyor ama bildirim yapmıyor. yani ne bildirim panelinde nede bildirim ledi veya ses ile uyarı vermiyor. yalnızca eposta uygulamasının üstünde kırmızı renkte kaçtane yeni mail geldiyse rakam olarak onu gösteriyor. eposta sistem uygulaması olduğu için korunan uygulamalar veya güvenilir uygulamalar falan arasında da göremiyorum....

• levoas L kullanıcısına yanıt
    Whatsapp gibi uygulamalarda var mı sorun? Belki şu an için sadece Çin bölgesi yazılımı olduğundan böyledir. Yakında Global sürüm çıktığında düzelir belki ama açıkcası ben anlık bildirim sorunu yaşamadım hiç. Dediğim gibi Gaaps installer.apk ile servisleri yüklemeyi deneyin birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Whatsapp gibi uygulamalarda var mı sorun? Belki şu an için sadece Çin bölgesi yazılımı olduğundan böyledir. Yakında Global sürüm çıktığında düzelir belki ama açıkcası ben anlık bildirim sorunu yaşamadım hiç. Dediğim gibi Gaaps installer.apk ile servisleri yüklemeyi deneyin birde.

evet whatsapp ta sorun var. gaaps installer ekteki olan uygulama mı? birde ilk başta anlattığınız root yapmak biraz karışık geldi bana :( ilk önce unlock yapmak lazım, unlock için şifre alacağız, sonra recovery mod yükleyip en son root yapacağız. işlemler bitince tekrar relock yapacağız....eğer root olabilseydim push notification fixer uygulamasının root lu versiyonunu kurup deneyecektim...

Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levoas -- 25 Kasım 2014; 9:41:35 >

• levoas L kullanıcısına yanıt
    Play Store'da Gaaps Installer uygulaması yok, orada 4.1 gibi gözüküyor zaten, Kitkat için olanı indireceksiniz (XDA'da arayın, bulamazsanız akşam yüklerim). Root yapmak çokta zor değil aslında hepsini beş dakikada halledersiniz. Tek yapmanız gereken bootloader'in açmak, daha sonra relock yapmanıza gerek yok, bootloader kilidinin açık olması her zaman için daha iyidir zaten.
    Dediğim gibi sadece boot kilidini açıyorsunuz ve sonra Honor 6 Tools ile gerekli işlemleri yapıyorsunuz.. Bunun bir çok yararı var, mesela ben işe yaramayan bir sürü uygulamayı kaldırdım, bölgemi Türkiye olarak değiştirdim (Bazı arayan numaralarda şehir isimleri Çince idi ve hava durumunda konum zaman zaman Çince gösteriyordu, bölgeyi tr ayarlayınca bunlar düzeldi)
    Daha öncende dediğim gibi anlık mesajlaşma uygulamalarının ayarlarda korunduğuna emin olun (ayarlar>korunan uygulamalar).. Eğer e-postada sıkıntı varsa "kare tuşuna" basıp arkaplana kilitleyin uygulamayı (parmağınızla aşağı doğru indirerek) birkaç sitede daha bu konu rapor edilmiş, fix programcığı için root gerekiyor.

üstad size pm atmak istedim ama olmadı. istanbul da iseniz teli size getirsem bana yardımcı olabilir misiniz root konusunda? kişisel pc im yok, iş yerine ait pc yi kullanıyorum onda da program kurarken yetki sorun oluyor :(
    ustad bu gapps nasil yuklucez? bi paket indirdim icinden 33 tane uygulama cikti..tek tek kurmayi denedim ama hata falan verdi...

root mu yapmam gerekiyor acaba?

• memedince kullanıcısına yanıt
    Paket Gaaps yüklenmez onun için cwm gerekli.. "Gaaps Installer" uygulamasını yükleyip uygulama içerisinden gerekli uygulamaları kurmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 25 Kasım 2014; 12:36:53 >
    su gapps.installer linkini-apk sini paylasabilir misiniz?

• G7 de ekran süresini çok övüyorlar. Honor 6 da da aynı 3000 lik bataryadan var.
    Honor 6 nın ekran süresi G7 gibi uzun mu ?
    Bir de hocam Honor 6 nın kamerasıyla, P 6 nın kamerası arasında düşük ışıkta kalite farkı var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 25 Kasım 2014; 19:40:12 >
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    G7 düşük frekanslı giriş/orta seviye bir cpu ve düşük panel çözünürlüğü nedeniyle çok daha fazla kullanım süresi verecektir, Huawei bu noktada iyi bir seçim yapmış zira Snapdragon 600 gibi orta segment bir cpu ve full hd bir panel koysalardı bu sonuçlar haliyle alınamazdı.. Honor 6'da 5 ila 6 saat arası alırsınız maksimum ekran süresi.

Kamera Sony lense sahip olduğundan (Sony IMX214) P6'ya göre daha yeni nesil teknolojiler kullanıldığından göre çok daha iyi. Ama gece flaşsız çekimleri ben çok beğenmedim açıkcası. Zaten "mercimek" lenslerle düşük ışık koşulları altında verim beklemekte yanlış olacaktır çünkü ışık alacak büyüklükte diyaframa sahip değiller.
    Bu lens aslında 4K 30FPS, FHD 60FPS video çekimlerine de izin veriyor fakat maalesef bu desteği yazılımsal olarak vermemiş Huawei. Belki geliştiriciler buna uygun mod yaparlar ileride.

Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 25 Kasım 2014; 20:15:19 >

Hemen cevaplamışsınız bi soru daha sorayım. Touch plus la alakalı izlediğin vidyoları paylaşır mısın ?
    Huawei de hiç sevmediğim sanal tuşlar. Sırf bu yüzden mi4 e hevesim vardı fakat Touch plus çok güzel bi çözüm olacak.

• memedince kullanıcısına yanıt
    talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Buradan ; Google Apps - KitKat

Evet bende yazılımsal tuşları hiç sevmiyorum, Touch Plus'la beraber ekran çerçeveleri tamamen tuşlara dönüşüyor harika bir teknoloji. Aliexpress'te satın aldığım yerde videosu vardı ama şimdi sadece resimleri kalmış, ürün elime geçtiğimde ben çekerim artık.@talsuv61

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 25 Kasım 2014; 20:09:28 >
    Teşekkürler bekliycem.
    Telefon resmi olarak gelsin alcam bende. P6 dan memnun olsamda onu babama vercem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 25 Kasım 2014; 20:15:29 >
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    levoas L kullanıcısına yanıt
    Evet bende çok memnundum P6'dan, bir yıla yakın kullandım tek bir çizik bile oluşmadı kasasında ve buradaki bir editör arkadaşımıza sattım. Huawei malzeme kalitesinde gerçekten çok iyi. Yazılım desteği konusunda sıkıntılar söylenegelse de amiral gemilerini hiç es geçmedi. P6 Emui 3.0 bile aldı şu an. O yüzden bu markayı düşünen arkadaşlara amiral gemilerine yönelmelerini tavsiye ediyorum (Yazılım desteğini önemseyenlere tabiki)

İstanbul'dayım müsait bir zamanda yardımcı olabilirim. Mesaj gönderirim konuyla alakalı size. @levoas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 25 Kasım 2014; 20:24:35 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.