|
Bildirim
Yazıklar olsun. Masum insanları böyle fişlemek büyük rezalet. Uygur Türkleri konusundaki tavrından dolayı Huawei'i kişisel olarak boykot ediyorum.
|
Hitler yaşasaydı bunların elini öperdi
|
Kahrolsun Amerika diye höykürüp Çin güzellemesi yapanlara selam olsun. Olurda Amerika zayıflar Çin dünya lideri olursa Çin hepimizi ağlatır haberiniz olsun.
|
Whatsapp ‘ın yerine bunları boykot edin.
|
Türk korkusu, yuz yıllardır bu cinlilere neler yaptırmıyor ki
|
Huawei boykot diye bı kampanya var mı yok bizimkilerin kendi soyumuzdan gelenlere bu düşmanlık nedir anlamıyorum
|
Kullanmayın kullandırtmayın şu markayı.
bir ay önce antoine griezmann sırf bu nedenle huawei ile olan sponsorluk anlaşmasını iptal etmişti. https://www.instagram.com/p/CInqQ5-ptdP/ |
Ben de Huawei'yi boykot ediyorum. Bir kişiden ne olur demeyelim lütfen. Herkes deniz yıldızı hikâyesini bilir. Huawei boykot... |
Şahsen çin markalı çöp telefonları boykot ediyordum, benim açımdan bir şey değişmedi boykota devam. Burada çin markası telefonları öven fanboylar umarım en azından artık reklam yapmayı keserler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hala Çin'i destekleyen Perinçekçi, Avrasyacılar görsün Dünyada herkes tersine gidiyor biz Mersin'e gidiyoruz. Babalarının hayrına gitmiyorlar ama sonuçta adında Türk olan bir ülkede yaşayıp da bunlara göz yumanlara ibret oluyor. Biz hala Huawei'ye Çin'e kucak açalım. |
|
|
|
|